sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sahile bitmiş bir aşk daha vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 çok sakinim.kimse umurumda değil.doğru olanı görüyorum .heyecan veriyor bu bana . güzel gidiyor her şey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 edit; hai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 gün boyunca multi cod 2 attım hiç bi dersi dinlemedim sınavlarda vericem boş kağıdı selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kaş ağrısı.. böle maktap falan ile deliniyor gibi hem de.. 1ayda falan anlatılan konuyu sıkıştırıp 3saatte anlattıkları esanada sol kulağımdan fırlayan pembe beyin parçacığım masanın beyaz zeminine ölmeden grileşti ve öldü. kulaktan dolma bilgiler ile beynime geri katıcaktım ama mümkün değildi artık, ölmüştü nasıl olsa. haftaya uygulama ve bir sonraki haftaya da bunları çözen bir sistem yapıcaksın dedikleri esnada CRTT-ZZZIIIT sesi ve ince bir duman, kesif bir yanık kokusu yükseldi kulaklarımdan.. umarım fazla bir kaybım yoktur. umarım.. sadece başım pardon bariz bi şekilde kaşım ağırıyor.böle maktap falan ile deliniyor gibi hem de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 tavuk yaptım tam pişmemis,ne bicim bi meretse bu dışı cillop gibi oldu gozukurken içi cig kalabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 eğer yaptığın tavuk budu ya da kalın bişeyse ve yağda kızartmaya çalıştıysan önce azcık haşlamanda fayda var. aynı şekilde bütün tavuk pişireceksen fırında önce biraz haşlaman lazım. yok göğüs etini pişiremedim diyosan çık git burdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sexdrugsrocknroll said: sahile bitmiş bir aşk daha vurur geçen gün nickim buydu nyse olm mutsuzum ama mutlu gibi davranıyorum artık araba alma vakti lan ! ne alıyosak alalım yeteeöööörr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 what happened next is hard to recall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 lan benim zaten aileden gelen bi huysuzluk genim var, memnuniyetsizlik genim. bi de hayat standartlarım 0ın altında seyredince iyice delleniyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 günlük her üzüldüğümde yemek yiyorum böyle olmaz ki ama bi de iş yapmak çok zor geliyo her gece başlayana kadar canım cıkıyo püff bi de çikolatalı krep yaptım bi tanesinin içindeki çikolata parçaları yandı ama keşke yanımda böyle küçük çocuk falan olsa değerini bilicek de yapsaydım sevinseydi bana çok güzel gözüktüler sevgiler günlük, birazdan çalışmaktan sıkıldım diye yazarım sana yine heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 mutsuz olma çabasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 feci bir tempoya kapıldım, yaşıyorum.. gideceğim buralardan, o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 smash said: günlük her üzüldüğümde yemek yiyorum böyle olmaz ki ama gayet normal yemek yiyince mutluluk hormonu salgılanıyor o yüzden üzgün olduğunda yemeğe saldırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Yalnız mıyım yoksa çok mu kalabalıktı etrafım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 smash said: günlük her üzüldüğümde yemek yiyorum böyle olmaz ki ama bi de iş yapmak çok zor geliyo her gece başlayana kadar canım cıkıyo püff bi de çikolatalı krep yaptım bi tanesinin içindeki çikolata parçaları yandı ama keşke yanımda böyle küçük çocuk falan olsa değerini bilicek de yapsaydım sevinseydi bana çok güzel gözüktüler sevgiler günlük, birazdan çalışmaktan sıkıldım diye yazarım sana yine heralde nargileyi de unutma (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 günlük. rüzgardan nefret ediyorum. en ufak esintide saçlarım bağımsızlığını ilan ediyor, saçma sapan şekiller alıyor. ya da dur lan.. ben saçlarımdan nefret ediyor da olabilirim günlük. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 fatal errör! hiçbişi yapmak istemiyorum. bu kadar net.. liv mi e lôn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 800 ne güzel duruyor üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İşten de çıkardılar günlük.Bana "senin askerliğin gelmiş sen bi yap sonra gel" dediler resmen.Ama olsun ya kısmet diyelim.Yapıcak bişey yok.Şubata çıkar sa da resmen yatacam 4 ay.Oy oy oy.28 ay çalıştıktan sonra 4 ay yatış.Sıkıcımı olcak sence? Bence zevkli gibi görünüp sıkıcı olucak. Hadi günlük ben kaçtım dota ya bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 erucalavera said: günlük. rüzgardan nefret ediyorum. en ufak esintide saçlarım bağımsızlığını ilan ediyor, saçma sapan şekiller alıyor. ya da dur lan.. ben saçlarımdan nefret ediyor da olabilirim günlük. öyle. aynı hisler içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 öf pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ractamainus said: feci bir tempoya kapıldım, yaşıyorum.. gideceğim buralardan, o olacak. ++ okulla aramı düzeltmem lazım. bi de ivy said: öf pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 günlük, moar! because moar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 günlük bi anda hasta oldum. nası olduğunu anlayamadım bile. sabah bi kalktım boğazlar leş. dersten çıkınca dur aşağıya inip bi baktırayım dedim. çok pis faranjit olmuşun dedi doktor. lan bi duygulandım böle bi üzüldüm falan. pastil neyim verdi. bi ilaç daha verdi de adını unuttum, matrixteki haplara benziyo ama. öf. yutkunmak büyük dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar