urmesque Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 günlük negzel uyuyodum evin önünden yüzlerce asker bağırarak geçtiği için uyandım. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 darbemi oluyoo laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek said: Günlük yine gördüm lan :D ama kazasız belasız atlattım çok şükür bu sefer. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek said: Günlük yine gördüm lan :D ama kazasız belasız atlattım çok şükür bu sefer. Kim abi bu aklını başından alan eleman valla merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 günlük ayrıca fizikçimiz efsane. "aha bele bele bu vögktörler bele geliyuur" , "sıkaylör bööklük" gibi garip bi aksanla fizik dinledim. çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 günlük hastayım, ateşim çıktı felaket. okula bile gidemedim isyan ediyorum bu hastalığa, yatmıcam uleyn yeter yattığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 asinanyavuz said: Ekmek said: Günlük yine gördüm lan :D ama kazasız belasız atlattım çok şükür bu sefer. Kim abi bu aklını başından alan eleman valla merak ettim. Abi sorma ya ben de bilmiyorum ki oryantasyonda selam verdim sallamadı pek. İçine kapanık adamım ben ya yapmam böyle şeyler normalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 1. trust yo feelinz 2. neva turn down a girl'z invitation. fak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek said: asinanyavuz said: Ekmek said: Günlük yine gördüm lan :D ama kazasız belasız atlattım çok şükür bu sefer. Kim abi bu aklını başından alan eleman valla merak ettim. Abi sorma ya ben de bilmiyorum ki oryantasyonda selam verdim sallamadı pek. İçine kapanık adamım ben ya yapmam böyle şeyler normalde :(ay kiyamam lan sabanci sendromuna girmis adam gider gitmez. iyidir iyidir ilk sene ask acisi cekmek default zaten sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ahahah. aklımda bisürü şey vardı. şunu yapayım bunu yapayım derken, ramim yetmedi kitlendim. mal gibi ekrana bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bgn son gemi de hayatımın ayarını yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 gene butun gun ofiste bos bos oturdum, harbici is bulsam aslinda super olucak gibi. bi turkiyeye gitsem yav. aksam baba zula konseri varmis, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 fede ile emo zamanlar hafif sözlü batı emoluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 gunluk gel tekrar geri sayalım yarın saymaya zamanım olmuycak gel simdi sayalım.. 23 saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek said: asinanyavuz said: Ekmek said: Günlük yine gördüm lan :D ama kazasız belasız atlattım çok şükür bu sefer. Kim abi bu aklını başından alan eleman valla merak ettim. Abi sorma ya ben de bilmiyorum ki oryantasyonda selam verdim sallamadı pek. İçine kapanık adamım ben ya yapmam böyle şeyler normalde :( vazgeçmek yok ekmek 1.de olmazsa 2.de olur;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 lan günlük başım çok ağrıyo.günlerdir yağmur yağıo memlekete.havalar aniden serinledi.üşüom valla.offf yine kış gelio sevmiyorum.neyse, hadi eyvallah günlük öptüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 keşke nargile küçültülebilseydi de her yerde içebilseydik, screwy'nin altındaki yazıyı okuyunca geldi aklıma günlük günlük pek bi keyifsizim, kadir gecesi edilen bütün dualar hakikaten kabul oluyodur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 off artık mucizelere inanıyorum benn.. feci mutluyum.. evime gidiyorum yaklaşık 32 saat sonra fln evimde yatağımda olucam yaa.. anbilivibıl yaaa.. bu arada babamı bgn yeniden sevmeye başladım galiba.. yok ya aslında seviorum da sinirliydim çok.. nargile fln ısmarlaması hoş davranıştı doğrusu .. en güzeli de mucize yarattı yaa.. hala sinirli olsam da ve sana , seni sevdiğimi artık belli etmesem de seni seviyorum ben babacım yaa :duygusalmodeon: burdan uzaklaşmak süper iyi gelicek bana.. gerçi evimde onsuz yaşamak da baya zor olucak ama alışmak için daha güzel bi zaman olamazdı sanırım. gidelim ve yaşayalım o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 günlük şu ekmeğin kafayı taktığı kızı karşıma çıkar mauahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 çok garip şeyler oluyor çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben de kafayi taktim, alicam o dans eden kizi, nerden bulucaksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 LAN BOYLE SORULAR MI OLUR GUNLUK http://www.netapp.com/us/company/careers/university-recruiting/interview-questions.html ogleden sonra 4 olsun da rahatliyim lan aaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 3 kaldı günlük sadece 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 günlük akşam çok güzeldi çok özlemişim yalnız nasıl sarılasım geldi anlatamam patron olmasa daha keyifli olabilirdi de neyse merkeze kadar birlikte geldik ama güzeldi günlük onu görmek çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 başım ağrıyor.of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar