PhysX Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günlük, hazırlık atladım yaklaşık 365 gün 6 saat kazandım acep kazanmasamıydım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günlül yerim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günlül. hımmm, güzel bi kız ismi olablir aslında :p günlük hiç yorucu bigün deildi kpek gibi uyudm, uyuyorum şimdi görüşrz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günlük yine sorunlu günler başladı bu adamla böyle devam edemicem ya dönek herif gelsin artık adam gibi konuşucam gerekirse sözleşme imzalıcm güvenilmz bunun sözüne off bıktım artık bıktım ne zamn düzgün bi işim ve düzgün bi maaşım olucak benim bukadar şansız olunmazki=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günük sıkıntıdan bu topici başından sonuna kadar okumya karar verdim. sanırım bu beni bi kaç hafta oyalar. sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günlük bu topiği baştan sona okumaya karar verenlere sabır ve iyi eğlenceler diliyorum günlük ben su içiyorum içiyorum susuyorum yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Günlük, bir garip hallerdeyim yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 İnsan bi meraba der lan günlük di mi devlet memuru gibi adımı sordu direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Günlük, kızlar niye sorumsuz lan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Günlük yeni gitarım çok güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günlük ekmeğin gitarı merak ettim nası bişi lan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günlük aha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günlük birden bi kederlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günlük ev arkadaşlarımın geri kalanını istiyorum. o zaman evde hep yemek oluyodu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 günlük bu ara çok fazla mutluyum.herşey düzgün gidiyor.korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bi süredir aşırı aç olsam bile bişey yiyesim gelmiyor yiyince de midem bulanıyor sonra gg çanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bugün çok güzeldi günlük,bakalım yarın nasıl olucak.Şimdi karazhan yapıom :P Salı günüde gidiorum eskişehire bakalım orda neler olacak :D Hadi ben kaçtım oyuna kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 4 sene geçmiş. Aptalmışım meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 selam günlük, hafif mide bulantılarım bitiyor mu ne anlamadım. tamda salı doktara gidicektim ; ama gidicem tabiki gene. dün gece dışarı çıktım , aylar sonra iyi geldi , hareketlendim az, içtim güldüm. Tabi hamlaşmışım direk yorgunluktan öl mod a girdim , boyun ağrısıyla kalktım direk. Havalarda soğudu , yağmur yağıyor falan çok iyi oldu. Bugün dotada yapılan i.nelik dışında güzel bir gündü. Huzurluyum evde ; ama çok özledim yakın zamanda yanına gidicem. byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Günlük lan. 4 Ekim'de Kıbrıs'a uçuyorum okul için. İçim acaip sıkılıyor ama. Ailemi, İstanbul'u filan çok özlicem. Bilgisayarımı da tabi. Çünkü taşıyamıyorum maalesef. Laptop olayını da sevmiyorum nedense. Ha belki harici bir harddisk (müzikler ve animeler için) eklentisiyle, biraz da sağlam bir şey olmasıyla (bana yetsin yeter) düşünebilirim. Ama düşünsene şimdi. Her şeyini ayarladığım, 2 sene önce kardeşim tarafından doğum günü hediyesi olarak sahip edildiğim bilgisayarımdan 4 Ekim'de ayrılıyorum. Gitmeden bari tüm herkesle güzelcene vedalaşayım da belli mi olur belki bir daha göremeyebilirim kimseleri =/ Şimdi söyleyince aklıma geldi lan günlük. Patiye de giremicem. Bari gitmeden bi 1k madalyası alalım da, 2003te üye olmuş hala madalyası yok yuh demesinler =D Bi de yazarken elim ctrl ve - tuşlarına kaydı (nasıl becerdiysem) hem de 2 kere. Süper oldu lan günlük. Küçücük, hem yazdığımı okuyabiliyorum hem de yer kaplamıyor. Negzel. Off işte öyle günlük. Aslında bi de şu son 14 günümde UO serverı arıyorum. Buldum bir tane de bakıcam artık. Oynicak oyun olarak bilgisayarda Warcraft var, Warlords Battlecry var öyle işte. Canım sıkılıyor cidden. Yapıcak bir şey de yok. Yarın akşam 18:00 gibi İstiklâl Caddesi'ne gidicem günlük. mulgear ve taha da gelcek. Hadi bakalım. Sen de gelsene lan günlük. Güzel olur. Oruçluysan gider Burger Kingte bişiler yeriz. Klan'a geçip tabu oynayasım var nedense. Öyle yapıcaz zaten de gel işte sende =) Hadi bekliyorum bak. Haydi gittim ben şimdik. Görüşürüz yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yorgun, yoğun, stres, mtres. ne bu arkadaşım daha okul başlamadı of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 lan günlük aylar sonra futbol oynadım.koşmayı unutmuşum yuvarlanıyodum.neyse iyi ter attım ama bi 5 kg vermişimdir.nese sonre yine paslaşırız ben verdiğim kiloları geri almalıyım. hoşçakal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Allahım Yarabbim günlük yardım et lan hs atamıyom aimim kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 off nasıl bişey oldum lan. bildiğin memur gibi uykum geldi. allah kahretsin ya. kolay yoldan para kazanacam. iddaaya verecem kendimi böyle olmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 gunluk kolay yoldan para kazanılıyorsa ben de istiyorum o paradan mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar