Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

selam günlük,

hafif mide bulantılarım bitiyor mu ne anlamadım. tamda salı doktara gidicektim ; ama gidicem tabiki gene. dün gece dışarı çıktım , aylar sonra iyi geldi , hareketlendim az, içtim güldüm. Tabi hamlaşmışım direk yorgunluktan öl mod a girdim , boyun ağrısıyla kalktım direk. Havalarda soğudu , yağmur yağıyor falan çok iyi oldu. Bugün dotada yapılan i.nelik dışında güzel bir gündü. Huzurluyum evde ; ama çok özledim yakın zamanda yanına gidicem.

byez
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük lan. 4 Ekim'de Kıbrıs'a uçuyorum okul için. İçim acaip sıkılıyor ama. Ailemi, İstanbul'u filan çok özlicem. Bilgisayarımı da tabi. Çünkü taşıyamıyorum maalesef. Laptop olayını da sevmiyorum nedense. Ha belki harici bir harddisk (müzikler ve animeler için) eklentisiyle, biraz da sağlam bir şey olmasıyla (bana yetsin yeter) düşünebilirim. Ama düşünsene şimdi. Her şeyini ayarladığım, 2 sene önce kardeşim tarafından doğum günü hediyesi olarak sahip edildiğim bilgisayarımdan 4 Ekim'de ayrılıyorum. Gitmeden bari tüm herkesle güzelcene vedalaşayım da belli mi olur belki bir daha göremeyebilirim kimseleri =/

Şimdi söyleyince aklıma geldi lan günlük. Patiye de giremicem. Bari gitmeden bi 1k madalyası alalım da, 2003te üye olmuş hala madalyası yok yuh demesinler =D Bi de yazarken elim ctrl ve - tuşlarına kaydı (nasıl becerdiysem) hem de 2 kere. Süper oldu lan günlük. Küçücük, hem yazdığımı okuyabiliyorum hem de yer kaplamıyor. Negzel.

Off işte öyle günlük. Aslında bi de şu son 14 günümde UO serverı arıyorum. Buldum bir tane de bakıcam artık. Oynicak oyun olarak bilgisayarda Warcraft var, Warlords Battlecry var öyle işte. Canım sıkılıyor cidden. Yapıcak bir şey de yok.

Yarın akşam 18:00 gibi İstiklâl Caddesi'ne gidicem günlük. mulgear ve taha da gelcek. Hadi bakalım. Sen de gelsene lan günlük. Güzel olur. Oruçluysan gider Burger Kingte bişiler yeriz. Klan'a geçip tabu oynayasım var nedense. Öyle yapıcaz zaten de gel işte sende =) Hadi bekliyorum bak.

Haydi gittim ben şimdik. Görüşürüz yarın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...