KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Günlük yine sapıtır gibi oldum, toparlandım. Bazen bazı şeyleri özlüyorum elimde olmadan. İnsan kendini nasıl bulur ki, eşşek kadarım anasını satayım, daha ne kadar uğraşmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 test bir iki.. deneme.. de-ne-me.. 1-2-3 ahuahuaha klavyem bozuldu.. sabahtan beri yazı yazıyordum ve alet pes etti sonunda. açtım, baktım, temizledim falan hiç tık yok çalışmadı salak şey.. şimdi 1960lardan kaldığını düşünüğün eski klavyemle başbaşayım.. microsoft'un geliştirmiş olduğu bu nostalji yığını ergonomik ve sağlıklı olmak adına dev bir daktilo gibi yapılmış! :( harbi yazı yazmak büyük işkence ötekinden sonra.. allahtan önceden f klavye falan kullanmamışım.. acaip çile çekerdim.. neyse ötekinin parçaladığım kısımlarını toplayıp atayım bari.. hayatımda ilk defa ölen klavye gördüm bu arada.. hani bozulan falan bişi değildir. hatta bilimkurgu filmlerinde eski ama gelişmiş uzaylı medeniyetlerin 1000lerce yıllık bilgisayarının bile klaveyeleri garanti çalışırlar. işte öle dayanıklı bişi aslında bu meretler.. niye öldü acaba yaw.. bi de iftar vakti yenisi de alınamaz şimdi.. git gel iftar zaten.. neyse elim bu salak yazıyı yazarkene alıştı biraz tuşların inanılmaz yüksekliğine.. kaçarım ben şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 günlük alt katımda benden küçük kız beş katım kadar iyi piyano çalıyo, sinir oluyorum kendisine (ne kadar konservatuvarda olsa da, bu kelimeyi de yazamıyorum doğru, neyse) şimdi kendime galeta unlu tavuk yapıcam günlük sana getirirdim ama sen yiyemezsin ki akşam yazarım yine heralde görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben gene uyanamıcam galiba. staj gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Günlük bugün patron yok. Negzel. Ama bir sürü işim var. Sence bana bayramdan önce izin verecekler mi? Ne diyorsun bu işe? Versinler değil mi günlük? Evt, evt. Bu hafta sonu umarım Antep'e gideceğiz. Yeni tanıştığım ve çok sevdiğim bir arkadaşı da göreceğim. Animeye boğcam onu. Hemen hafta sonu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 günlük uyumaak istiyoreee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Günlük bu akşam spor yapmak gerek dün akşam dedeme gittim bugün yalan olmuştu. iyice boşladım nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 fede, "fede'nin staj günlüğü" isimli bir kitap çıkarsa kaç sayfa tutar onu merak ediyorum. Adam gitmiyor ki arkadaş :D O diil de günlük, gecenin saat 5'inde mesaj gelio. Bi de mesaj da değil adeta yazıt gibi. 4x3'lük :D Neyse onları sırasıyla okurken zaten hava iyice aydınlanıo. Kalkıyorum Ladder Rank için giriyorum Northrende çaaat elektrikler kafama kapanıo. bunun gibi bir olay (mesaj kısmı olmadan) 3 kere daha başıma geldi. Tam oyuna girerken oluyor birde. Elektrikler gidiveriyor. Beni mi trackliyolar anlamadımki arkadaş. Mesaj mevzusu da ayrı bi garip zaten. itiraf gibimsi ilan-ı aşk mesajlarsilsilesi geliyor. Ardından bi de "ay prdn cnm yha yannis gnderdim ksura bkma opuldun seker : )))" şeklinde başka bir mesaj geliyor. Cevap yazıcaktım da üşendim. Zaten yannış göndermiş :D Outpost 2 diye bi oyun vardı eskiden. Cdleri düzenlerken buldum aralarında. Birazdan onu yükleyip oynicam. Yanardağ patladığı zaman ne biçim oluodu olm o. Kaçıosun filan. Garipti :D Ardından Jazz Jack Rabbit 2 oynarım, üstüne bi de warcraft 2: beyond the dark portal patlattım mı tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 günlük gene kilo vermişim, ölüp gidicem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 allah kimseyi devlet dairesine düşürmesin kuyruk beklerken deliricek insan üstüne üstlük okadar bekleyip sistem gitti gelmez akşama kadr demezlermi deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Günlük be bütün yazım japonca ile geçti, ayın 19 unda artık bu stres sona erecek ve artık okul açılınca okulda normal japonca derslerine girecem. Fakat yaklaşık sınavlara 1 hafta sürem kaldı. Yapmam gereken 25 worksheet, ezberlemem gereken 80 tane kanji var. Tek derdim bu, şu an, fakat oturup şöle odaklı bi şekilde yapamıorum hiç, hep pc başında foruma bakarken, takılırkene yapiorum anca günde 2 tane yapabiliorum. Ama yetmicek böle gidersem. Kesin son güne kalıp yine 3.5 atıcam. Bugun de mesela dışarı çıkacam gece gelicem eve direk yalan olacak. Böle geçip gidecek günler. Şöle ıssız bi yere gitsem orda başka bişey olmadığından 2-3 günde bile bitiririm ama yok işte =) hep bahane hep bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 selam günlük, bu sabah bariyerlere girdim. 1.5 milyar masraf çıkardılar :/ ben iyiyim. ikincisini yapmak nasip olmasın inşallah. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 geçmiş olsun.. kaza psikolojisi sucks.. can sıkıcı çok bir de standart sorular var.. sormak lazım bunları da.. sigorta var mıydı? bize niyeyse? herkes sorar ama bunları.. pöf.. bize ne ulan bize ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Günlük zaman geçmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 günlük su yüklememişler. su bekliyorum evde. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 günlük hayatımın en sefil günlerini geçirdiğim şu iğrenç sıkıcı bir staj gününün daha bitmesine tam 23 dk kaldı yihuea !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 icequenn emin ol asıl hayat başladığında staj günleri çok özleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gunluk kayda değer hiçbirşey olmadı bugun çok monoton bir gundu.Eclipse orenmeye kastım biraz editorum cok boktandı degistirme gereği duydum iyiymis ama begendim hızlı ve anlasılır birşeymiş.Ha bi de hataları doru duzgun soyluyo bu huyunu cok begendim.neyse benden bu kadar pazartesi okul acılıyo heyecanlı gordum kendimi ders programım bok gibi.sabah 8:30 aksam 5.2 ders arasında 4 saat bosluk falan sux yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ortam bayar,ben kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sevgili günlük bugun tam 4 iddiam türkiye yüzünden yattı 1 maçta ukrayna yüzünden yattı oysa ne umutlarla oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 günlük çalışmam lazım çalışamıyorum pek de bi huzursuzum var mıdır bunun bi çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 günlük bugun bizim okulun müdürüne cok sinirlendim sinir beni geriyor sfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 günlük ben bugün eve gelirken kayboldum eheueh kırgızistanlı biri yardım etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hiç keyfim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar