Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 günlük hayatımın en boş gününü geçirdim.hiçbir şey yapmadım koca gün.yemek ye müzik dinle falan.dandik bi gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 özledim lan 8( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kustum az once <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Nightmare in Sarajevo demek istiyorum günlük.Eminaya da paticik semalarından selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Günlük ece'nin mesajını gördüm msne baktım online mı diye online ama cevap vermiyor ya.. Aha cevap verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bugün bı coçuga carptımm inanılmaz sarsıldım .allahtan bısey olmadı hastane de gecırdım butun gunumu rapor zart zurt tutuldu cocuk yukardan kaykayla gelıyoo fark edemedım oda duramadı tabı cok kotuyum soktayım sanırımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oha geçmiş olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gecmis olsun, aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Günlük bugün hürriyet gastesinden röportaja geldiler ünlü oldum. Oha yukarda çocuğa çarpmış biri var çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Günlük insanitarium'un üstüne Love actually'i izledim. Sapıtık bir haldeyim. Ne yapacağımı bilememkteyim. Donumu başıma bağlayıp, dışarıdan çikulatalı ice tea alıp,keçi sütü aromalı bira içesim var. Yaaa yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 günlük, senaryo yazmaya başlıyorum. ama önce biraz dizi izliyim, sonra ders çalışcam, ardından uyuyup uyanınca ilk adımımı atmış olurum sanırım. bol şans dile bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 odunlar, bi grup odun.. hatta odun bile daha canlı.. taş kafalılar.. tek dalga boyunda koca bir ömür geçirmeyi marifet sayıyorlar. yeniliklere kapalı kafaları ve emin ol kafatasları fortknox'un kapısından bile daha kalındır. düşüncelerde sabitliği bir erdem olarak görüyorlar. politik düşünce mi? yok ondan bahsetmiyorum, tüm bir hayat görüşü burada dediğim.. beyni gelişmesin diye sıkıştırmak, yeni bir doğru öğrenmesin diye saklamak, güzel bir şey görmesin diye kör etmek kolay geliyor. 2+2=5 gibi yanlış bir bilginin doğruluğuna saplanıp doğruyu duymak bile istemiyorlar. hepsi odun! hepsi taş kafalı! sabah sabah sinirlendirdiler beni yaw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 günlük yarın akşam bi sürü misafr olucak evde iftara bugün öğlen çıkıp temizlik yapıcam yarın bütün gün yemek hazırlicaz oofff yarın olsun bitsin bi an önce günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 halim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 günlük yattı galiba bizim bulusma neyse lem gunler cuvala girmedi ya.yazık lan kızı pazar gunu bile calıstıracaklarmıs..bendeki de talihsizlik iste ya bi işim de duzgun gitse atacam kendimi.Bunun dısında iyiyim okulun acılmasını bekliom oh oh bosluktan kurtulcam haftaya.Mutluyum huzurluyum.He bi de az once daha once attıgım postları gordum okudum falan hosuma gitti anılar işte guzel seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gunluk,sus bi agzına vurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kulaklarım çok kötü günlük tıkalı su kaçmış ağrıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Günlüük; Hiçbir şey yapasım gelmiyor bugün. Baydım yine. Dün paintball çok zevkliydi çok eğlendim. Evde temizlik var elektrikli süpürge sesinden delireceğim birazdan. Spor yapmam lazım üşeniyorum. Haa bide 17 Eylül'de deniz kenarına tatile mi gidilir günlük yaa? Babam zorluyor beni Antalya'ya gitmeye. Ben gelmeyeyim baba dedim biz bir aileyiz muhabbet ederiz ayaklarına yattı. Süper aileyiz gerçekten kız-baba ilişkisi haftada bir yemekten ibaret, abi de Amerika'dan kıçını kaldırıp senede 15 gün gelmeye lütfediyor. Annemle de barışmadım hala zaten. Sıkıldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hey hey hey taksi bütün işlerim gitti aksi heeeeeey hey taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Günlük, benim ne ara aynadan kendi fotografını yada bi eliyle cenesini tutarken digeriyle alttan kendini ceken arkadaslarım oldu. Toplu katliam birden o kadarda kotu bi fikir gibi gelmemeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 günlük sana az önce şu ana kadar yazdığım en uzun postu gönderiyodum, ie hata verdi, kısmet değilmiş. güzel gündü özetle. iyi geceler. imza: topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 2günüdr bi şekilde dinleniyorum.. tamam sonra feci girecek ama arada dinlenmek de gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Günlük warhammer beta'ya register olamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 galiba unutamıyorum.. onun dışında herşey yolunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben mi çok garibim acaba günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar