Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Günlük şu an Zeytinli rock fest teyim. Az önce tiamatı izledik. Fakat ayvalık otobüsü olmadığı için 12 den sonra sabah 7.30'a kadar burda beklemek zorundayım. Götüm donuyor. İnternet kafeye oturduk zaman geçsin die arkadaş yanımda uyuyor. Ben de 24 saattir uykusuzum. şöle sabah olsun sıcak sıcak evime döniim uyiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Of ulan be günlük 25 günlük tatilinde sonuna geldik iyimi. Şimdi işin yoksa yarın sabahın köründe kalk git çalışmaya. Ne olacak bu halim günlük Hep ben yazıyom da biraz da sen bana yaz,akıl ver,sunu yap de,yardımcı ol biraz sende. Neyse günlük bugünde gidip gezicem. Dün 3x ranger yaptım yetmedi,sanırım bugünde bi 3x yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 günlük mrb; bu gece rüyamda eski sınıf arkadaşımı gördüm, meğerse beni seviyormuş. aslında güzel bir kız ancak ben aylini seviyorum. Görüşmek üzre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 mutfaktan biber dolması kokusu gelmesiyle hüzne battım günlük. nası gidicem lan ben? annem de gelse olmaz mı ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Günlük, Dün gece harikaydı. Çok eğlendim. Yeni dostluk kurmak harika birşey, emeğinin takdir edilmesi ve karşındakini mutlu etmesi de. Her açıdan amacına ulaşan bir geceydi. :) Görüşürüz günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Günlük bugünlük yarın, yarın ise dün. Gün bugün o da bugün. Her zaman ki gibi bi gün. Güzel. Daha fazla ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Sevgili Günlük. Bir günün daha sonuna yaklaşırken,hala kız arkadaşım yok :( Neyse daha şimdi kültürparktan çıktım,atladım metroya geldim fomaradan bir cafeden yazıyorum şu an. Ranger-ahtapot-ranger-gondol-tren-ranger-balerin kombosundan sonra şimdi bişeyler yiyicem.Sanırım tonton yiyicem.Sonra da cıkar gezerim,alşveriş falan yaparım diye düşünüyom. Nasılsa yataraktan kazanmış olduğum para.Harcamıyım da nabıyım. İyi geceler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 günlük sol gözüm çök kötü, sağ gözüm de kötü ama sol gözüm daha kötü. kendimi doğaya mı versem naapsam, bi refreş bi ricenireyt olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 6 Gün kaldı günlük. tüm Sabrımı yok ettim ve Türkiyeye dönmeye karar verdim omg. Şimdi işe giriyorum (tr de tabii) ve yeni eve çıkıyorum omg. Son bir kaç gün hayatımı baştan sona değiştirdim omg. İstifa , okuldan ayrılmak , aileden ayrılmak. Yeni iş , yeni okul , yeni ev. OMG o.O Edit : Ayrıca ırkçı olduğunu fark ettiğim patrona istifa mektubunu vermek te süper zevkti omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 acıktım günlük. içerden telefonumu getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dünya göz tadilattaymış :S çrş inşalla hayırlı haberlerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 günlük ölüyodum lan bugun allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hayatım ibiş çıkışlarla dolu şuan ibiş kısmı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Günlük,manyakmıyım neyim.şimdi bi rüya gördüm.polat adam değilmiş diyim anla sen. Ne alaka lan,izlemiyorum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Alıp başımı gitmek istiyorum çok bunaldım şu okul acılsada biraz enstantene cıksa günlük iyi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Şimdi günlük sen bana diyorsun ki, gelicem sana bir şeyler yazıcam ve rahatlıyıcam. Hiç sanmıyorum günlük. Ama şey var, eşşeklik etmemek lazım, arkadaşlarına işin düştükçe gitmemek, arada arkadaşlık adına bir şeyler yapmak lazım. Bunlar bilinen şeyler günlük, fakat insanlar hala becerememekte lan, bildiğin enteresan bir durum. Hani düşününce bunu beceremeyen ya da becerememiş şurdan bile pek çok insan çıkar sadece bana karşı. Ama bu benim derdim mi, tabii ki değil. Beceriksiz insanlar düşünmeli olanları, ben değil. Ben haklıyım. Siz haksızsınız. Kıralım ben kıral. Günlük başta söylediğim şey konusunda, sanırım hakkını yedim lan. neyse, siYU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gunluk cok karmasık duygular icersindeyim..bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bilgisayar oyunundan bulaşıcı olmayan hastalık kaptım günlük. Hypotheramia geçti mageimden =/ 34.5 dereceye düştü lan ateşim. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 günlük bi an önce perşembe gelsin artık ya her geçen gün daha kötü olmya başladı bu şişlik=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Günlük ayın 30u gelseydi şu işten ayrılsaydım nefret ediyorum valla . Dayanamıyorum artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 günlük; SICAK LAAAAAANNNNN GEBERİYORUM BU HAVADA NE?!?! sevgilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Epik Artemis says: daha kahvaltı da edemedik Epik Artemis says: anca kalkıo danalar Can's says: ben de anca kalktım Can's says: ben de dana mıyım Epik Artemis appears to be offline. işte böyle bir şey..işte böyle bir şey.. dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 günlük babam eğlenceli adam vala bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 günlük emin amca valla eğlenceli adam ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 uyandım ve yanımda yoktu : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar