Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Günlük,

Bügün askerlik şubesine gittim, tecil ettirmek amaçlı.Lise diplomamla birlikte.Malum Uni yine seneye kaldı.

3 saat sırada bekledim, allahın ayılarını İstanbulda nöbetçi asker diye kapıya koymuşlar, ellerine vermişler üst düzeyi ezme fırsatı, sanki general allahın ibneleri ! Emir yağdırıyorlar, disiplinle alakası yok.

Disiplinsiz olan onlar a.q.

Neyse tanıdık vardı, ona çıktım.. Cart curt şu bu dedi, dediklerinden bi bok anlamadım.Bi kaç form doldur gel dedi. Gittim formları aldım, haydii öğle paydosu.. Nesiniz lan siz amele mi? Shift değişin kardeşim..

İçeri almadılar, bi 1 saatde dışarda bekledim. Saat oldu 13:00 aldılar içeri, ama bu seferde içerde sıra..Ulan biraz önce işlemdeydim ne sırası ya !

Neyse çıktım yukarı,

- Al form dedim.
+ Git faks a ver dedi.
- İyi dedim, sonra ?
+ Yarın gel dedi..

Elim ayağım titriyor a.q., hayır ruh sağlığı normal bi insan değilim ki ben. Olsam bile işkence yapıyorlar. Bide şansıma muayene dönemine denk geldim sanırım. Ordanda ayrı bi sıçtım.

Çok sinirliyim. Dün gece hiç uyumadım. Bu gecede uyumam büyük ihtimalle.

Geceleri muhabbet koyu oluyor.Tek tesellim bu. Yarın sabahın köründe dayancam kapılarına, muayene etceklermiş. Bi takımları göstereyim de geleyim yani. Ellerse atar yaparım yanlız..

Güne bak be ...

Ayrıca dışarısı çok sıcak bence çıkmayın.. Asfalt erimiş kokuyor resmen ake.

Yarın gelir anlatırım nasıl muayene olduğumu..
Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:
Günlük,

Bügün askerlik şubesine gittim, tecil ettirmek amaçlı.Lise diplomamla birlikte.Malum Uni yine seneye kaldı.

3 saat sırada bekledim, allahın ayılarını İstanbulda nöbetçi asker diye kapıya koymuşlar, ellerine vermişler üst düzeyi ezme fırsatı, sanki general allahın ibneleri ! Emir yağdırıyorlar, disiplinle alakası yok.

Disiplinsiz olan onlar a.q.

Neyse tanıdık vardı, ona çıktım.. Cart curt şu bu dedi, dediklerinden bi bok anlamadım.Bi kaç form doldur gel dedi. Gittim formları aldım, haydii öğle paydosu.. Nesiniz lan siz amele mi? Shift değişin kardeşim..

İçeri almadılar, bi 1 saatde dışarda bekledim. Saat oldu 13:00 aldılar içeri, ama bu seferde içerde sıra..Ulan biraz önce işlemdeydim ne sırası ya !

Neyse çıktım yukarı,

- Al form dedim.
+ Git faks a ver dedi.
- İyi dedim, sonra ?
+ Yarın gel dedi..

Elim ayağım titriyor a.q., hayır ruh sağlığı normal bi insan değilim ki ben. Olsam bile işkence yapıyorlar. Bide şansıma muayene dönemine denk geldim sanırım. Ordanda ayrı bi sıçtım.

Çok sinirliyim. Dün gece hiç uyumadım. Bu gecede uyumam büyük ihtimalle.

Geceleri muhabbet koyu oluyor.Tek tesellim bu. Yarın sabahın köründe dayancam kapılarına, muayene etceklermiş. Bi takımları göstereyim de geleyim yani. Ellerse atar yaparım yanlız..

Güne bak be ...

Ayrıca dışarısı çok sıcak bence çıkmayın.. Asfalt erimiş kokuyor resmen ake.

Yarın gelir anlatırım nasıl muayene olduğumu..

Akeri mi yapıcan kim bilir kaç aydır icraat yok adamda O_O
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük çıldırıcam şimdi.
Kadın bütün bi yaz boyunca beni evde yalnız bıraktı gitti gezdi sevgilisiyle arkadaşlarıyla. Hadi en başta güzeldi oo ev boş parti yapalım fıçı alalım bik bik dedik.
Yine 2 gün önce gelmiş Çeşme'den Bodrum'dan evde yemek yok ya.
Buzdolabını bi açtım sadece kavun var yanında yiyecek kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir bile yok.
Anne şu var mı? Yok. Kızartmalar bitti mi? Bitti heralde.
Arkadaşları gelince yesin diye abur cuburları yığmayı biliyo, dışardan yemek söylüyo. Hepsini geçtim kilo alıyorum kadın evdeyken ya resmen.
Bi de bana gelmiş diyo ki çok istiyosan git markete alışveriş yap. Bıktım bütün aylığımı evin yemeklerine harcamaktan. Yeter ya!
Sosyal ağlarda paylaş

günlük yaz okulunda finallere son 2 gün kaldı. zaten topu topu 2 finalim var ama süpersonik hocalar mat 2 ile lineer cebir i 1 saat arayla koymuşlar finalleri. mat sınavından çıkıp ne ara kafamı toplayım diğer sınava giricem bilemiyorum.

günlük insan insana bunu yapar mı sorarım sana
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Günlük :)
Ne kadar bozulabilir sinirlerim? Ne kadar kafayı yiyebilirim?
İğrenç bir insan hayatımda, bu kadar uzaktayken bile gözlerimden alevler çıkmasına sebep olabiliyor. Zamanında herşeyden çok seviyorum dediğim insana nefret duyguları besliyorum şu an ne enteresan di mi hayat.
Suratına o ettiğim ağır lafları çok zaman önce etmeliydim aslında geç bile kaldım. Ne kadar zavallı bir insan olduğunu biraz da başka insanlardan duysun kendi kendine düşünmek yerine. En çok da kendime sinirleniyorum her zamanki gibi. Çünkü o karşımdaki vasıfsız insanın söyledikleri sinirlendiriyo beni. Yaraladığından değil bana laf edebilecek bir statüte olmadığından.
Şimdi düşününce niye birden bire aklıma geldi ki bu buraya yazıyorum bir de oturmuş utanmadan. Sanırım içimde kalmış.

Evet evet içimde kalmış. Sadece ona laf etmek yetmemiş heralde bütün yaşantısına ailesine soyuna sopuna laf etmek istemişim onun benimkine zamanında yaptığı gibi. Ama terbiyem el vermemiş herhalde ne bileyim.

Şurada yazdıklarımı okuma(nı)sını o kadar çok istiyorum ki belki üzülür. Okuyunca da kendi kendine düşünüp ne kadar ezik bi kız diyecek hala ordan burdan bana laf atmaya çalışıyo :)

Eh be günlük Pati'ye geldiğimden beri ilk defa bu kadar çok içimi döküp rahatlamama yardımcı oldun. Bunların dışında süperim hayatıma bıraktığım yerden devam ediyorum ve herşey eskisinden de daha güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

So, of course, you were supposed to call me tonight
you were supposed to call me tonight
we would have gone to the cinema
and, after, to the restaurant, the one you like in your street
we would have slept together, have a nice breakfast together
and then a walk in a park together, how beautiful, and then
you would have said “i love you” in the cutest place on earth
where some butterflies are dancing with the fairies
i would have waited like a week or two
but you never tried to reach me
no, you never called me back
you were dating that bleach-blonde girl
if i find her, i swear, i swear…
i’ll kill her, i’ll kill her
she stole my future, she broke my dream
she stole my future when she took you away
i would have met your friends, we would have had a drink or two
they would have liked me, ’cause sometimes i’m funny
i would have met your dad, i would have met your mum
she would have said “please, can you make some beautiful babies?”
so we would have had a boy called tom and a girl called susan, born in japan
i thought it was a love story, but you don’t want to get involved
i thought it was a love story, but you’re not ready for that …
me neither. i’ll kill her
she stole my future, she broke my dream
she stole my future when she took you away
she’s a bitch you know, all she’s got is blondeness
not even tenderness, yeah, she’s cleverless
she’ll dump your arse for a model called brendan
he will pay for beautiful surgery ’cause he’s full of money
i would have waited like a week or two
but you never tried to reach me
no, you never called me back
you were dating that bleach-blonde girl
if i find her, you know, i swear, i swear, i swear …
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük bugun son finallerime girerekten yaz okuluna son noktayı koymuş oluyorum fakat yarın japonca sınavım var ve bölelikle ilk kuru tamamlamış olucam. Ama yapmam gereken 10 sayfa japonca ödevi var. Çok üşeniyorum ve yorgunum. Ama yarın akşam ayvalık yollarına koyularak acısını çıkartıcam bu yorgunluğun, 2.5 hafta boyunca emekli hayatı yaşıcam oralarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...