pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 günlük bi duygu var ki içimde anlatılmaz yaşanır lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 günlük bi kalpte iki kişi olurmu??'?? olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 4 e kadar yolu var.. 4 bolme var ya :P sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Günlük tatilden döndüm. Kısa ama güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 35 ytlye tatil yapanlara çok pis sövüorum günlük eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 selam dersler açıklandı sanırım PHYS 500: classical dynamics PHYS 421: statistical mechanics PHYS 432: computational physics PHYS 411: quantum mechanics BIO 401: molecular biology BIO 481: molecular immunology alacağım. Özellikle ilk ders efsane olacak zira Avedis hoca veriyor. (bkz: avedis hacınlıyan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Biyolojiye dön. Özüne dön. Fizik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ah bi de group theory açılsa da onu da alsam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 :)-D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Lady sing the blues so well As if she mean it As if it's hell down here In the smoke-filled world Where the jokes are cold They don't laugh at jokes They laugh at tragedies Corner street societies But they believe her They never leave her While she sings she make them feel things She says, i can sing this song so blue That you will cry in spite of you Little wet tears on your baby's shoulder Little wet tears on your baby's shoulder sana bana gelsin gunluk.(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa.. çözer mi günlük yoksa kendimi mi avutuyorum? çok özledim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 pazara iki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Pazartesi, ders çalışmaya başlıyorum. Pazartesi, xbox ı satışa koyuyorlar. Pazartesi, pspyi satıyorum. Pazartesi, Deniz'le buluşucaz. Pazartesi, gelse de bir an önce yaşasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 önce bi pazar gelsin, pazartesi'yi düşünürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 PAZARTESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 pazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 pazartesi gelmesin pazartesi işgünü. pazar gelsin ve yavaş geçsin. sonra da ayın 11i gelsin can gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yine güzel çok güzel hep güzel herşey güzel.. o güzel bu güzel sen ben o biz siz onlar güzel. günnük fazla içme çarplırısın. tamam mı =) aferin koçuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 finaller de bitti. rahatladım birden ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yaz okulu dersleri bitti. finaller bitse de kurtulsam. scorpions gelse de gitsem. bi de global gatheringe kaldı 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 selam cumartesi iki tane finalle sevişcem bi de gözümü korkuttular sanırım klasik dinamik 501 almayabilirim. belki humanities alırım onun yerine asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bugün 30 sayfa daha yazdım.Verimli bir gün oldu.Ayrıca beklediğim malzemelerde gelmiş.Yarın gidip alıcam.TRIBUTE adını koymaya karar verdim.Çizimlerini zati bitirmiştim çok önceden.Hadi bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 günlük resmen bu kızla olmuyor. Uyuşmadığımız çok ortada. Kavga etmekten yoruldum. O beni anlamio ben onu anlamiorum. meh! the daysleepers - run. bu şarkıya da taktım, 24 saatir dinliorum. iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 günlük sanırım yarın gidiyorum bu antalyadan bi süreliğine. ama canım hiç istemio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar