darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 günlük bi an önce saat 4 olsun eve gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 günnük şu an diyarbakırdayım..burası yanıyo.. hürriyet treniyle Türkiye yi geziyorum.. herşey güzel sayılır.. nyse günnük istanbula dönünce yazarım hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ben böyle oturduğum zaman pc başındayken, ne zaman sıkılsam sol omzum ve yukarısına boyuna doğru bir ağrı oluyor. habire geri ileri yapıyorum. boynumu falan oynatıyorum. şu an şiddetli bir ağrı var mesela. boyundan problemim var son 1-1.5 haftadır zaten. yatmam gerek ama ben full pc. yatağa alıyorum laptopu. yatak ısınıyor sonra. ısınınca akşam yatamıyorum. soğuk yatak lazım. ayaklar yanıyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kalp krizi değil, boyun fıtığıymış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yok o kol seğirmesi olayı değil. küçük bir araba kazası neticesiyle incinen boynun hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ye sukulentlerime ve kaktüslerime kavuştum saksılara ektim bakalım hangisi yaşıcak hangisi toprakla bütünleşicek heycanlıyım ama en sevdiğim sukulentim çürüyor günlük delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bugün en yakın arkadaşlarımdan birinin nişanı var biz bu kadar büyüdükmü yaa ve ben bu kızı nası evlendiricem?? :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ee noldu gecti mi saplantım?gecti gibin.lan simdi ben adamın lafını etmiyorum öc alır gibi insanlar ediyor.9 ay kafalarını kurabiye de kurabiye diye şişirmemim ocunu alıyorlar resmen...gecen gun bi arkadas saka yaptı geliyor bu taafa geliyor dedi(yok oysa)inanmakla kalmadım sn de 10 kg adrenalin salgıladım.lan gunluk nasıl gececk bu meret? bi de şimdi daha once yaptııgım herseyi salak sacma yoracak kafasında işte onu hiç istemiyorum,konussam mı acaba..neyse hadi heleloyy gunlerim geri gelecek elbet tatlı laflar edeceğim sana arıböceğim gunlukcuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 celldweller ve vast'ı çoook seviyorum ancak kaç yıldır adam gibi bişi yapmamaları şaşırtıyor beni. celldweller klayton (kaly scott galiba gerçek adı) adlı bi amcanın (43) kişisel projesi. her şeyi kendisi yapıyor manyak.. vast ise jon crosby'nin kişisel projesi gibi. her şeyi o yapıyor gibi.. keza habire adam değiştirdi manyaklar.. adam da karıdan kızdan kafasını kaldırınca albüm yapıyor gibi sanki (eheh) her projesi güzeldir onun da.. anlamıyorum lan, adam sanki "amman yeteneğimiz keşfedilmesin!!!" diyorlar.. hani klayton'un çalamadığı şey yok. jon ise süper bir söz yazarı ve müzik konusunda da aşmış bi amca.. celldweller: under my feet /watch?v=vPjS0vntNc8 i believe you /watch?v=kOoi8dWp_-w birthright /watch?v=sXayH0pzfoA v.a.s.t.: touched /watch?v=jbwuAzRTOv0 free /watch?v=VRXW1thQtPM one more day /watch?v=PbRELg8iJvA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ulaaan ne süper bi nişandı o ölee ama nişandan sorası acaipti hea gagilli die bi yere akıp eller havaya yaptık hiç bu kadar eğlenceimi sanmıodum var olsun nişanlar,kınalar,düğünler yuppi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 şeytan diyorki yanaş şunaa adını anma sataş şunaa dırıdırırıdırıınn.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 umrundamı bilmiorum ama bende zibarıorum be hacı muck hayde ii sabahlar ossun gönül dostlarıma :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 günlük günaydın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 günlük uzun bi aradan sonra ehliyetimi de almanın gazıyla araba kullandım ailecek eve dönerken, çok heyjanlıydıaaa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 günlük böyle kırolara ehliyet veren zihniyeti kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 günlük 1000 postum olmuş!! :P bu aralar pek bi sinirliyim hoşuma gitmeyen bişey söyleyen her insana çemkirme potansiyeli taşıyorum günlük. sürekli bir şeyler yapmayı istemek ve yapamamak artık sinirlerimi bozmaya başladı. resmen boş geziyorum, kendimi geliştiren hiçbir şey yapmıyorum. yine davula devam ediyim dedim erhan abi hala yazlıktan dönmedi haftaya pazartesiye kadar beklemek zorunda kalıcam. salsaya devam ediyim desem abidik gubidik haftalık derslerle uğraşmak istemiyorum adam gibi çalıştıran bi yer olsun hergün gidiyim 2 saat böyle. bugün massive attack e gidiyorum heralde çok güzel olucak. of bi de evi toplamam lazım ya :( bulaşıklar boyum kadar. neyse ben kaçiyim günlük maslağa yetişemicem yoksa..öpüldün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 günlük sonunda antalya! öss bitarafımda patladı gerçi ama olsun, bulunur bi çözümler, olmadı bidaha. bu arada laraken meğersem benimmiş ve ben onu şimdiden özlemişim. günler geçmeyecekmiş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 nasıl bir kafayı yemişlik moduna girdiysem, sabahtan beri bilgisayarın başında bir şey yapmadan oturuyorum. dünyanın en boş günü oldu bugün. arada pati'ye bakıyorum, hiç girmediğim bölümlere falan.. tükettim burayı da. bir sıkıldım, pir sıkıldım. moral yerlerde günlük. günlük de ne günlük ha.. bi kere günlük dediğin özel olur.. buraya yazıyorsun, tüm paticik ahalisi okuyor. 70 milyon bizi izliyor lan resmen!! iyi de bunu isteyen biziz, yoksa yazmazdık. şey, bir de kafam karışık bugünlerde. insanın kafası karışık olmayagörsün. bu arada hani sabahtan beri demiştim ya... o süre zarfında aynı playlist dönüyor, beynim eridi; - when the children cry (çocuklar ölmesin, şeker de yiyebilsinler) - broken heart (kırık kalpler sokağı) - lady of the valley (evimin kadını) - dreaming (hayal kurmak bedava anasını satıyım) - blue monday (ne desem boş..) bilgisayar başından kalkma zamanı geldi. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 günlük patide takip edilmekten sıkıldım artık ne bu ya kızım sana söylüyorum yazdıklarımı takip edip durma ne bu ya aaaaaa daha öncede uyarmıştım seni ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 günlük gözlerimlen saçlarım aynı renk oldü çok sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 gunluk HAI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 darkness87 said: günlük patide takip edilmekten sıkıldım artık ne bu ya kızım sana söylüyorum yazdıklarımı takip edip durma ne bu ya aaaaaa daha öncede uyarmıştım seni ayıp ayıp hayde yol al cnm istediimi takiplerim istediimi etmem hııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hmm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 günlük olaya bak lan. puaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar