luna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 günlük bazı insanların ne kadar şerefsiz olabilceğini gördüm bugün yine:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Günlük, m/ 666 m/ cu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bugün çok erken sıkılmaya başladım günlük. canım sıkılıyor! neyse ki yarın okul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 gunluk bu sayfayı kacıramam.sen ne seytansın sen yaa,hergele senii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 C# eğitim seti buldum lan. hem de görsel.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 devil mey kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 popitim ağriiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 666da bi postum olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben de ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Staj dedikleri bu muymuş,adeta lise kimya tekrarı... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 istediğim gibi geçmedi düğün, hatta hiç.boşuna kastım o kadar.şimdi yatıyorum erkenciyim bundan sonra iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 şeytanın sayfasına yazıyoruz evet. bugun yıllar sonra metalci tayfanın arasına karıştım tekrardan kadıköyde. hepsi distopia'yı tekrar toplamam için gazladı beni yok konser organizsyonu yok kayıt ıvır zıvır. O an dier elemanlara baktım , bakıştık, da kalmadı be içimizde çok denedik. doom metal beste yapıcak durumda değilim artık. o noktadan çoktan ilerledik. Ama güzeldi be zamanında o günleri özlemiyor değilim saçları salıp sahneye çıkıp milleti coşturmak... yazık ettik boşa harcadık gibime geliyor o grubu. bi daha o kimyayı bulamıcam gibi hiç bi grupta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Çok garibim lan bu akşam patron yüzünden mi yoksa aldığım üç kuruş için mi yoksa uğraştığım insanların bir hiç olduğunu gördüğüm için mi bilmiyorum. Midem bulanıyor artık insan görünüşlü yaratıkları gördükçe o pis kikirdemeleri hala aklımda iğreniyorum bir çok şeyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu sayfa komple benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu sayfa komple canın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 izmirde olmak güzelmiş az önce girdim eve pazar günü olma münasebetyle pek bişey yapamadım ama olsun gene de iyiydi.. şimdi de uzandım koltuğa bi elimde sigaram bi elimde biram kucağımda klavyem keyif yapıorm.. ohhh beeee tatil süper bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Acid rain crits you for 70905300 damage. Naber la :D:D Çok başarılıyım la 3 gündür herşeyde(ilk satır hariç) gogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 günnük lan. bugün çok güzeldi. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gunluk humanlardan nefret ediyorum gnomelardan daha cok nefret ediyorum ama NE .. gozum seyiriyo. acimadan tecavuz eder, yakar küllerine yine tecavuz ederim. neyse, bugun kotu basladi, iyi haberlerle gelisti, muzla bitti. eet evde yemek kalmamis ve ben gofret ve muzla gecirdim ogunu =// ha bi de xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 günlük be çok eğlenioduk o topikde üstteki kız topii kilitledi yok size eğlence dedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 tüm gün mount&blade attım ottoman modda bizans kargası olup osmanlı üzerine bela gibi çöktüm "kötüler gözyaşı bilmez, gözyaşından sonra da nelerin geleceğini bilemez" cüneyt arkın - dünyayı kurtaran adam saygılarımla Fili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 günlük başkalarının eğlencelerinin başladığı yerde, ötekilerin tansiyonu düşer. edit: dunnoyu savunayım.evet yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 biraz ara verip geldim günlük.getto da gadjo romano vardı süperdi filan ama sonra çıkışta hayvan gibi kavga çıktı.biber gazı davası olmuş biz dışarı çıktıktan 2 dakika sonra.millet birbirine girdi.sonra nerden geldiğini anlamadığımız siyah takımlı 2 ye 5 diye tabir ettiğimiz abilerimiz peydah oldu.onlarda karıştılar.vasıta bulamadık gecenin bi vakti yollarda kaldık. herkes uyudu ben hala uyuyamadım.2 gündür ev dolu.en son arkadaş halının üzerinde yatıyodu.uyumam lazım.gittim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar