Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 uzun uğraşlar sonucunda uyudum ama uyandığım gibi uyandırıldım günlük.şimdi sınava gidiyorum.lan?!sınava gidiyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Johnny B.Good eşliğinde 2.5 saatlik uykuyla sınava gidiyorum yuppi (niye seviniyorsam artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Hayat herşeye rağmen devam ediyor günlük ya . İyi ki ayrılmışız valla hayatı kendime zehir ediyomuşum . Şimdi krallar gibi yaşıyorum yaşasın bekarlık yaşasın rock&roll . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Günlük uykum var ya :( niye sabahın köründe herkesi uyandırıcağımı bile bile uyumamazlık ettim ki ben. Niye böyle uzun cümleler kuruyorum peki? Yarın işe başlıyorum 8.30da orda olmam lazım acaba 7.15 vapuruna binsem yetişir miyim y? evet gözlerim kapanıyo günlükcüm ben yaylaniyim en iyisi birazdan tipçik gelir össden zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 günlük sıcak ya, öyle günlük günlük diye duruyosun, aç kapa sayfalarını da essin şöyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Günlük nan, bitti nan kurtuldum olm muahhahaa :D Çok çelişkiliyim valla 230 da olabilir 260 da ama önemli nokta bitmiş olması heh heh hee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 günlük acayip bi boşluktayım şuan.sınav güzeldi ankara üniv. falan gelebilir belki.yeditepe hayallerimiz sakata gelebilir yani :) böyle etrafıma boş boş bakınıyorum ya.gidip dağıtıp kendime geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 geçiyodum selam verim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 gunluk ossye girmis her pati kardişe "gz" diyorum, guzel bi yaz diliyorum, esenlikler falan . ben de bugun gittim ossye, kankişi bekledim, kitap bitirdim sikintidan, sonra bitirdim diye baska kitap almak zorunda kaldim sonra da eve geldim bursayi sevmiyorum pek gunluk ins bu yaz cok sikilmam burda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 günlük su an cıpslerım bitti. mısır yemeye başladım. içiceğim kalmadı. sadece soda var yanımda. ama sıcak biraz lan. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 anacım eve kostümleri almaya geldim, kalkamıyorum yerimden nasıl başım ağrıyor. ooooyoy. hadi bi gayret ütop, YAPABİLİRSİN YAVRUM BENİM YÜRÜ BE. gazlıyorum kendimi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Günlük, aileme yük olacağım ortaya çıktı. Bi işe yaradığım yok lan :D Nese salla, bitti öss özgürüm yarından itibaren sürücü kursu + body. Xbox'ımı da alsam tam olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 şimdi bitti mi? nasıl biter lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bitti laaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 geçmiş olsun öss yavruları hayırlısı olsun gizemin hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Günlük, koyduk çocuğu, içtim biraları, ÖSS falan kalmadı aklımda ssdfsdf :D Hadi c u... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 günlük ne çaktık be.. sçs günlük bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 günnük bugün hayatımın kadınıyla buluştum..çok mutluyum..sonuçta pek bişey olmadı ama çok olumlu konuştu ve sarılıp öptü beni.. günnük ben galiba ondan başkasını sevemicem..onu unutmayı istesemde olmuyo zaten..madem olmuyo artık unutmaya çalışmicam iice kazicam aklıma.. ya dioki belki bi kaç sene snra ben seni isticem sen beni istemiceksin.. böyle bişey mümkünmü sence günlük !1 nyse olm ben şuan mutluyum.. ilk fırsatımda onu görmeye gidicem gerek karşıya gerekse silivriye... la bu arada sesim kısıldı bağırmaktan..iyi koyduk çeklere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 günlük eikeieke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 günaydın lan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ofs günlük,klimayı açıp yattım,gece uyanır kapatırım dedim.Bi kere bile uyanmaz mı insan ya.Tutuldu her yanım oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 günlük, ananemin en büyük kedisi ölmüş :( şimdi annem söyledi msn'de. en sevdiğim kedisi oydu ya, ananemin de aldığı ilk kediydi, hatta alırken yanında ben de vardım, "bunu al anane bunu al bunu bunu" diye tutturmuştum taa kaç yıl önce. 13 yaşında gitmiş kedicik :/ ben şimdi ananeme gidince hangi kediyi sevicem ya, diğerleri hep tırsak. ühüh cici çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hala bi ilgincim.bugün bi kızılaya gitmem lazım ecenin yanına uğricam tömbekiye.sonra kitap almam lazım.massive attack le opeth konserleri her an yatabilir kuzen yaz okuluna kalmış asdasd :D gittim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 günlük çok başım ağrıyo yorgunluktan ölüyorum ama evin rengi güzel oldu gerçi salonla odam daha bitmedi ama ev aydınlandı resmen. bi pazar daha boya yapılcak sonra temizlik eşya yerleştir bi daha karışıcak herşey pufff yarın mezuniyet için "binişimi" almaya gidiyorum.kepimde evde 25ini bekliyorum sabırsızlıkla ayrıca günlük açık öğretime yazılmaya karar verdim. okul hayatım olmasa bile öğrenciyim demek için:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar