Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 günlük pis sıkıldım. aşırı ötesi gayet bariz sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 selam gunluk, bugunde bi halı saha macında costum costurdum cıkarmadıgım sut ucmadıgım kose kalmadı desem heralde yalan olmaz..Ne guzel mactı bea gunluk.. gunluk ya gece gece de baydım hea..napsam bilemedim 127 kez izledigim bi filmi tekrar izleysim war ne dersin..bi ihtimal de kitap okurum snaki..kitap okusam ufkum genislese sanki..hmm daha iyi gibi hadi ben kitap okuyayım.. gunluk izninle vingthor a not..lan partiye durmaksızın antreman yaparak hazırlanıyorum..kum torbası falan mı alsam diyorum hani daa efektif calısayım die ..'tontişim' unutulmadı unutulmuycak :P hadi gunluk yarın falan gorusuruz muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 günnük ben kaçar cnm haydeee kendine cici bak muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 uyusam keşke günlük sıkıldm gece gece bişede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 günlük uykusuzluktan ölcem ama gerçek anlamda başımın ağrısı geçmedi yarın yani bugun annemin doğum günü hediye falan alamadım parasızlıktan yarın bişiler almam şart akşamda arkadaşlar içmeye çağırdı ama başka bi arkadaş grubuda gel takılalım dediler ayriyeten cuma günü kopmalara gidicem orda bayaa bi yorulcam cumartesi günü türkiyenin maçı var onu izliyecez hep beraber inş ronalda sakatlanır maçı kazanırız şuan gözlerim kapanıyo ama böyle çok huzurlu kapanıyo kapasam uyuycam ama uyumakta isemiyorum önce bi duş almak istiyorum ben bide bu konuşmada hiç noktalama işareti kullanmadım ki millet bir çırpıda okusun diye saygılar günlükcüğüm her nerde yaşıyor yada yaşatılıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 birden bi acaip hissettim ismail. ankara ilk geldiğimdeki gibi hissettim. dımdızlak gibi, kimsesiz gibi. gurbeti yeniden hissettim. yılmaz erdoğan şiirlerinden olsa gerek. acaip ama güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 günlük 14 hazirana kadar zamanım var. ondan sonra öleceğimi biliyorum. yapabileceğim tek şey testislere vurup kaçmak fakat bu screwy amerikan futbolcusu. benim seyrettiğim bizim okulun bir antremanında savunma oyuncusu elinde topla koşan herifin arkasında yere düşünce testislerine asılmıştı. hiçbirşey olmamış gibi koşuyodu diğer adam. şimdi bu adam ne teknik işler ne bişi işler. testislere vurup kaçamam bile. galiba kırıcak. gris'i öldürücem bıçaklıcam falan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bugün yine final var günlük neden ki bence olmasın yani final falan öf :||||||||||||||||| . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 butun karizmatik cocuklar finale gidiyo. benım neden finalim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 lol app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 benımde sınavım olsum jurim projem falan olmasın finalim olsun calışıyım biraz griyim rahatlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 haha sansa bak bende geliyim dert yaniyim dedim ayni derde sahip olanlar varmis.. sevgili gunluk yarin donemin ilk finalli var ve ben daha hic calismadim, hic calisasim gelmiyo, simdi oturdum ama yine sIkIldim, gunluk derdime bi care.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 günlüüüüğk :( kalktım sabahın 7sinde eşyalarımı topluyorum. evet bugün biglisayarım da dahil olmak üzere eşyalarımın çoğunu 4 aylığına bırakıcağım gün. inşallah bilgisayarıma birşey olmaz zaten kasası kırık. sabah sabah panik yaptım yetişemicem diye bide koli bandı almam lazım dükkanların açılmasını bekliyorum. şimdi ben yastıkları yorganları koliye koyucam sonra neyle yatıcam? ya da tabakları çanakları koyucam neyle yemek yicem? neyse sanırım daha çok erken birşeyler düşünürm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 günlük çok pis batırdım sınavda /o beklenmedik bişey değildi ama, şu lanet başağrısı olmasa 20 puan daha fazla alırdım kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 günlük, OBAMAAĞĞ! hehe. onun dışında össye az kaldı. bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 lan günlük işler karıştı, staj işi istanbulda. maslak orduevinde yer ayarlamam lazım, yoksa nerde kalırım naparım oy ): enem napsam lan, panik oldum, 13ünde istanbuldayım ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 finallerde göthe geldim sanırım dönem uzuyooo :(:( ama genede mezuniyete gitme hakkım var kepimi bile aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 günlük kafam çok karışık.. sen bile anlamazsın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Oh be,finaller bitti, geçmişim hepsinden de,havalarda uçuyorum.Hayat hep böyle güzel olsa dimi günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gunluk senin vasıtanla da olsa sesunun donmeye hazırlandıgını ogrendim bi sevindirik oldum..ozlemisim gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 la günlük şunun şurasında 1 hfta daha çalışıcam kritik puandayım sınırdayım minimumdayım...1 hfta daha çalışcam çalışamıorm ulan...günlük şevk ver zevk ver haz ver istek ver lan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şştt alooo. ben çok sıkıldım be. zaten açım. yemek hazırlansada, yemek yesemde sonra oturup bir deneme çözsem ne güzel olur dimi dimi. bu arada gene sevindirik oldum. çocukluk arkadasım dostum herbişeyim gelmiş istanbuldan. ama gene gidicek =( okulu var tabü o naapsın. en azından bir hafta kadar geyik çevirebilicem kendisiylen ehü. neyse öyle işte. hadi öpüldün cağnım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 iş başvurum olumsuz sonuçlanmış günlük. bu önemli değildi de. diğer yerlerden arasalar be yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 vayanasını. bile bile lades. insan ne ile yaşar. lan böle olacağını bile bile niye yapıyosun. nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 vay anasını 2. resimler yırtılmış, gemiler yakılmış. tamam ben tahrik ettim ama. aması da yok işte. öyle. gemiler yakılmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar