sechil Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 günlük patide neden hep çoğunluk erkek kullanıcı vede kızları kaçırma sevmeme eğlemindeler bundan çok rahatsızım hep futbol,oyun,vs... konuları konuşuluo şölee kızkıza dedikodu yapılcak hiiç bi yer yok offf sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 secile de ki, buralar eskiden yesillikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 sevgili günnük bugün iş mevzusunda çok güzel gelişmeler oldu..iş konusunda mutluyum yani..ufak tefek şeyler aklımı kurcalasada aşk konusunda şu an bok gibiyim..ne zaman düzelir bilmiyorum saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 dory said: secile de ki, buralar eskiden yesillikti ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 sechil said: günlük patide neden hep çoğunluk erkek kullanıcı vede kızları kaçırma sevmeme eğlemindeler bundan çok rahatsızım hep futbol,oyun,vs... konuları konuşuluo şölee kızkıza dedikodu yapılcak hiiç bi yer yok offf sıkıldım Özel mesajdan yapabiliriz dedikoduyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Yağmur yağıyor. Günün ilk sigarasını yaktım demin. Yanan sigaraya ve dolmuş kültablasına bakarken düşündüm uzun uzun. Sigara içmediğim halde neden her sabah bir sigara yakıyordum ki ben? Deli miydim? Neyse rüya görürken şunu farkettim, benim diğer insanlar gibi bilinçaltım öyle karmaşık bir psikolojik yapım yok. Süprizlerle dolu değil lan benim beynim hiç. Ne kötü. 2 gün kaldı karar vermek için. Bişey alsam göndersem anlar mı sence? Anlamaz di mi? Altına sıçayım senin günlük ben. Kediyi camdan attım gece sinirlenip. Köpeğin üstüne düştü. Çok acayip la. Hayatım sürpüzlerle dolu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bu ne hava be gunluk. kapali, kasvetli filan. bayiyor gayet. babannemi gormeye gidicem bir de, sanirim babam da orda olucak. olmasini mi istiyorum, olmamasini mi bilemedim ama. neyse, gidip gorucez. ama olmasin. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 günlük boş bi günüm yok hergün sabah 8,30dan akşam 10a kadar dışardayım ve bu tempoya alıştım sanki akşam 9da evdeydim çok tuhaf bi duyguydu uzun bi süre sonra tv seyrettim ve çok sıkıldım. bu koşuşturmaca bitsin boş zamanm olsun diyordum ama bitmesin günlük ben alıştım artık günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum evet evet bitmesin günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 gunluk bey abi 2 gun once eglence olsun dıye sıleye geleyım dedım. geldım. biraz arkadaslarla ıceyım dedım. içtim. sonra okula guzel kızlar gelmıs biriyle tanısıyım dedım. tanıstım. ee ozmn birlikte icelim dedim. daha cok ictim. demir demirkan konser verıomus gıdelım dedım. gittim. konserden sonra kafam dagılmasın dedım alkol kesmedı. onuda yaptım. evet gunluk gerı kalan 24 saatte nerdeydım ben ??!!! ucuyorum gunluk. rakı masasına oturdugum ınsanların karı kız derdı var.. benımde olsun ıstıyorum sanırım.aman olmasın manyakmıyım ben. ben sadece ayılıp aksam partıye gıdıp bayılmak ıstıyorum gunluk. bıde gercekten bana 24 saattir nerdeydım?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 sechil said: günlük patide neden hep çoğunluk erkek kullanıcı vede kızları kaçırma sevmeme eğlemindeler bundan çok rahatsızım hep futbol,oyun,vs... konuları konuşuluo şölee kızkıza dedikodu yapılcak hiiç bi yer yok offf sıkıldım malis açıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 offf günlük ne kadar kötü bi gün yaaa sürekli yağmur yağdı havada kapalı olduğu için benimde içim karadıı sıkılıorum gene hemde çook bide pati insanları nie hep laf sokma cabasındaki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 facebookda sıktı artık yaa ramak kaldı intihara oteldeki işim bok gibi gidio okul zaten bombok vizelerde yaklaşıo ben derslere girmiorum girsemde sadece imza için nolcak bakalım ayyyy daraldım genee 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Derin bi nefes al geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 günlük pati açıldı. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 gunluk :))))))))))))))))) jetlag oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 çok özlemişim buraları ya patisiz bi hayat olmuyomş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 anaaaaaaaamm balon????? bende:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 günlük erkek arkadaşım beni aldatıyomuş yakalandı offf moralmen çöktüm resmen yaa hepsi böle zaten die kendimi avutmaya çalışıorum :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ohaa balon çıktı yaa ne ayak? off günlük bu balonda koyduuu acım 2 kat arttı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 merhaba pati tekrar selam. özlemişim güzelliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 yaz günlük.oha yazıyo.adeta ayı gibi uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ya bide ben bu kışın başında grip aşısı oldum günlük.Bütün kış grip olmadım;ama hiçbir kış olmadığım kadar hasta oldum.ne bahtsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 günlük, pati açılmış. ne hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Geçen sene tam bugün hayatımda yeni bir sayfa mutluluğa yol alan bir sayfa açtığımı düşünmüştüm,gerçektende öyle oldu mutlu olmadım desem yalan olur ama bugünü mutlu geçirmek isterdim,yalnız değil birlikte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ben de öyle 1 hafta önce geçen yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar