dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 üşüttüm galiba diyordum ya.. hah bugün okula gittik ders kayıtlarını yapmaya. o da ayrı hikaye belki daha sonra. annem yanımda şimdi, allahtan.. anneme benim ateşim mi var dedim. bi tarafımda dijital termometre, bi koltuk altında eski usül termometre ateş ölçüyoruz.. ateş 38,5 tabi hemen ateş düşürmek için gerekenler yaptık. işe yaradı mı? yaradı.. 15dakikalığına ama! sonrasında olay şu "anne dijital derece 37,8 diyor.. anne normal derece 38,5 diyor. anne dijital 39,2! diyor" apar topar kalktık gittik hastaneye. eve yakın florence nightingale var, ona gittik hemen. ben belkiyorum "öksür, nefes al.. ok. şu ilacı al.." abi adamlar yakalaşmışken kan testi, idrar tahlili yaptılar. hemen serum verdiler, iğne yaptılar falan. bi nevi 15000km bakımını yaptırmış oldum! ama şu an iyiyim. iki kere böbreklerimden sorun için acıbademe gitmiştim. oradaki adamların her seferinde dediği "turp gibisiniz maşallah!" lafına karşın (iltihap geliyor lan evde!) burada amcalar direk olarak, "şu kadar ertirosit var idrarda, sanırız kum dökmüşsünüz. bol su almayı unutmayın" da dediler. ciğer röntegi falan baştan aşağı kotrol ettiler vallahi. teşekkür ediyoruz kendilerine. sefgili acıbadem yetkilileri, lafım size. bundan sonra beni nah görürsünüz oralarda hacı! son olarak ben her sene faranjit olduğum için kullanılan ilaçları falan biliyorum. doktorla geçen ilginç dialogu aktarıyorum. -burnumda septum deviasyonu var. dolayısı ile farajit oluyor her sene diye ben üstünde durmadım hastalığın. işte tantrum spray kullandım mukoza için +çok güzel -levopront aldım dün iki ölçü +çok güzel -öksürük için ılık adaçayı+bal ve sinüsler için mürver şurubu yüklemesi yapıyoruz +çok iyi -bir de tuzlu su.. +burun yollarını temizlemek için.. çok güzel. -bi de (neydi lan o!) augmentin aldım +bak o kötü!! niye aldınız ki onu? -annem al dedi! yoksa ben onu da almazdım ama ben 500lük aldım sorun çıkmasın diye +haaa çok iyi yapmışsınız. -dün gece ve bu sabah aldım. gece 1 ve öğlen 1'de. +bu gece almadınız yani -yok. +harika, harika.. hastayım ulan.. ama iyileşicem inşalla 1,5-2saati hastanede geçirdim.. iyi mi?
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 günlük be cok bunaldım yaa hep aynı sabah git çalış akşam gel uyu hayat iyice monotonlaştı bi farklılık bul günlük...
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 dün bütün gün siteye yurtdışı turları ekledim beynim sulandı artık. müdürüm sevgilisiyle kavga ediyo şuanda telefonda okul harcını yatırmam lazım günlük haftaya kaldı artık of neyse kaçtım ben yurtdışı turlarına döneyim pufff:S
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 web automation çalışıyorum her işini kendi yapan bilim adamı modeli sırada da fourier transform öğrenmek var allahtan ilerde lazım olursa venator falan bana super chip yapar onu da kendim yapmak zorunda değilim sdf
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Benden sana, söylemesi zor, yazması kolay bir kelime; Hoşçakal..
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lan nbr ? olm hayatımda ilk defa opera bileti alıp sergi gezdim..ilginç bi duyguymuş :D dsf ama bidaha yapmicam O.o hadi by
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hastalık tam gaz devam.. -_- kötüyüm lam
irin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 gunluk ya ben uyuyorum bildiğin bi haftadır hergun 15 sa uyuyorum,noluo be bana?
utopia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ahah bir konserin daha sonuna geldik. konsere 5 dk kala repertuara şarkı bile soktuk ötesini yapamayız. süperdi. 3. repertuar için çalışalım bakalım şimdi. yalnız çok şirinim sahnede. agfg.
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 günlük yorucu bi geceydi önce 2. saatlik ağır bi fizik antreman ardından emre aydın konseri gerçktn çok yoruldm :) eve yatağıma daha yni kavuştm :)
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 eisenheim said: lan nbr ? olm hayatımda ilk defa opera bileti alıp sergi gezdim..ilginç bi duyguymuş :D dsf ama bidaha yapmicam O.o hadi by olm opera bileti alip ne diye sergi geziyorsun ki, bileti almadan git gez. hey allam :D
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 günlük bugün uludağ turu var ben gidemedm ofiste birinin kalması gerekiyodu mecburen ben kaldım. oğuzumda geldi azıcık dertleştik off çok özlemişim ya onsuz ofisin hiç tadı kalmadı günlük:( patron, oğlunu getiriyo oğuzun yerine öküzün teki oğlu. tamam çok yakışıklı manken gibi de boy var ama öküz işte. vücudu gelişmiş beyni gelişememiş. ben patron çocuğuyum havalarında falan aman neyse bugün oğuzumu gördüm keyfimi bozamaz hiç bişey
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Gunluk boyle seni actigimn gibi bir kiza acilayim dedim oda zaman ver dedi ben yaslandim senin yapraklarin bitmedi.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 günlük aşılar bitince alerji defteri kapandı sanıyodum iki kere filan aradılar doktordan, son aşıya gitmedim diye kafa dürtüklicekler falan sandım sallamadım hiç şimdi evi aradı doktorun kendisi, meğer aşılar bittikten sonra gidip deri testi olmam lazımmış iki seans, 66 alerjen, 550 ytl, haşırt. günlük varoluşumdan tiksindim yemin ediyorum, alerjisini de kiym, alerjenini de kiym, deri testini de kiym.
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Baluu said: eisenheim said: lan nbr ? olm hayatımda ilk defa opera bileti alıp sergi gezdim..ilginç bi duyguymuş :D dsf ama bidaha yapmicam O.o hadi by olm opera bileti alip ne diye sergi geziyorsun ki, bileti almadan git gez. hey allam :D ikisi ayrı ayrı ödev ya.. :D 1-sergi gez 2-operaya git
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 günlük dün gece nası içtiysem hala başım dönüo
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 günnük paramı aldım.millet zamlı aldı ben indirimli aldım.. bütünlemeler başlıyo günlük..ama ben sadece bir dersin büt.üne gircem diye umuyorum..bide g.sanatlar dersinden ödev vercem.okadar. büt.e çalışıyim ben biraz..
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 öldüğünü sandığım arkadaşımı buldum lan:D
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Redogski said: öldüğünü sandığım arkadaşımı buldum lan:D kusura bakma günlüğü karıştırdım ama bu ne yaaaa
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 arkadaşım daha önce 3 ölümden dönmüştü(intihar fln). 2 senedir hiç haber alamıyodum cep telefonunu arıyınca bu numara kayıtlı değil fln diyodu. bugün facebook sayesinde buldum.. ondan:D
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 alla alla neler oluyo dünyada :D neyse senin adına sevindim :D
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 günlük yarın büt. var napçam ? sonraki günde ödevi vermem lazım. önce ödevi bitiriyim sora büt. notlarına çalışiim biraz.
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 gunluk la 3. yasin kutlu olsun.. 2 gun onceymis ama olsun :P happi portlek gunluk. edit: matematik 0 ya :(
Öne çıkan mesajlar