tellos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 agatha kırısti canım çok sıkkın deil ama böle bi sıkıldım uykum geldi ama yataga giresim yok anlıyomusun bi de bi tane sivilcem var kronikleşti anasını belliyim geçmedi iz kaldı canımı sıktı moralimi 0ın altına düşürdü. ne zamandır yazmıyodum sana sanki çok şey kaybettim günlük sende gaysın olum hadi aeo kib scs ggd avso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 günlük... uyuyamıorum yatagımdan kaltım ps nin başına geldim yapıcak bişi yok canım sıkıldı karnımda acıktı pufff ne yapsamm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 etipuff çekti canım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 çakarım sokarım gömerim. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 orçunun beline kuvvet günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sabahın 9 undaki aile kahvaltıları(N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 uykum var günnük uyusammı uyursam günüm öler uyumasam ölü gibi gezcem tüm gün.. napsam pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 of of bir pazar daha geçti, yıl başına az kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Günlük, Niye böyle olduk? amaan yazmıyorum. baydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sen baya aptal oldun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ben olmadım. Onlar yaptı. Bazen kontrol edemiyosun cons. Hayatı akışına bırakıyorsun mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 günlük yumuşadık yaw aman hemen öbür türlü anlama bsg deki Adama'nın kasttetiği manada hatta bak senin dnadik sayfana yazıyorum ayrı topic açcağıma üşenmek gibin bişey gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 günlük 2009 kova burcunun yılı olcakmış bende 2008i es geçiyorum 2009u getir hemen günlük. kurtulayım sorunlarımdan her anlamda mutlu olayım artık günlüükkkk.. isyanım hayata günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 hastayım anasını satayım. 2008 boyunca gripmi olcam lan smdı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 günnük gel beraber içelim lan dum tıs çık tıs günnük.. yaladım by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ohh, yeni bir sene başladı. yeni umutlar :P umarım bir önceki seneden çok daha güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Arkamda kuzenim Level okuyor. ulan sayfa çeviriyor bir de, canım acıyor resmen sayfaları çevirirken arkadaş, niye ki. Yeni yıla balkonda bissürü kızlar şampanya patlatarak girdim. Griswold işiyordu, bana o kadar bok attı, işeyerek girdi adam, bunu belirtmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Günlük, değişiklik yapıp ailemle girdim yeni yıla, uzun süredir onlarla girmemiştim. Dışarılarda takıldığım zamanları hiç aramadım, evde olmaktan mutluydum. Ailemin önemini anladım valla. OH, GOOD LORD! Its a CHRISTMAS MIRACLE! Bundan önce bir ton insanla takıldım yıl başlarında, özel günlerde. Şimdi hiç birisiyle görüşmüyorum. İnsanlar gelip geçiyor. Evim güzel evim. Ne diyim. Güzel bir yıl başıydı. Hatta dur, hazır sevgi pıtırcığı olmuşken burdan tüm pati ahalisine sesleniyim. EY İNSANLAR! SİZE EMR... ohom, dur. konsept uymadı gibi pek. Şöyle ki; Tüm pati üyesi insanlara yeni yıl şans getirir umarım. Yeni yılınız kutlu olsun. İşte böyle günlük. Uyumak lazım baksana, saat 5:36 olmuş. Santa amca ve 9 geyiğine saygılar. Bu arada. Ben bir şey mi kaçırdım lan, bu pati'deki yıl başının ardından pc başına geçip ard arda topiclere cevap yazmak gelenek midir nedir? Nereloloyor lön, ben niye bilmiyorum? postun soundtracklerine ulaşmak için tıklayın. JUST BEAT ITTT!! beat itt! BEAT ITTT!! beat it!, no one wants to bee defeated, showing how funky and strong is your fight (eah!), it doesnt matter whos wrong or right, JUST BEAT IT! beat it! JUST BEAT IT! beat it! JUST BEAT IT! beat it! JUST BEAT IT! beat it, UH! Eğlendim sabah sabah. Ama şarkı filan derken uykum kaçtı gibi. = İnanmak başarmanın yarısıdır der yatarım. tekrardan, hepi niüv yiır. gn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 günnük bu sana yeni yılda ilk mesajım lan :D okadar by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yeni yılın ilk günü sağlam bi dayak yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yeni bi yıl günlük ama değişen sadece takvimlerdeki rakam bunun dışında herşey aynı bakalım bu yıl ne boktan bi hayat beni bekliyor günlük sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 HOLY SHIT! Günlük lan bitti sonunda. Tabi şimdi 2007 olarak anlaşılıcak ama zerre kadar umrumda değil yeni yılın gelmiş olması filan :D Bahsettiğim şey çok eski bir oyun. Türk yapımı Bilgisayar üzerinden FRP oyunu. Gerçekten çok kaliteli, über bir oyun. İstanbul Efsaneleri Bölüm 1: Lale Savaşçıları. Gerçi 2.sinin çıkmayacak olması insana büyük üzüntü veriyor olabilir. Bir de geçenlerde farkettim. Oyunun tam çözümüne bir türlü ulaşamadım. Hani ille kullanacağımdan değil ama yıllar önce -evet küçücük miniminnacık bi çocukkene- bitirdiğim oyunda şimdi oynadığım zaman 1 yerde takılmış olmam sinirlerimi bozdu. Sonrasında -Lexi saolsun kütüphane demesi yetti- geçtim bir şekilde de :D Ama yok yani tam çözümü. Acaba tam çözüm hazırlasammı diye düşündüm şimdi kendi kendime. Bir de ipuçları filan böle. Hoş olur yani dimi lan günlük :D Öyle işte. İşim gücüm yok ondan oluo hepsi :D Bi de düşündüm acaba remake mi yapsam oyun için diye de. Hala daha düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Öncelikle masuscuktan selam eder gözlerinden öperim günlük.Yeni yılın kutlu ossun. Günlük diyorum ki biz buna çip taksak,nerde ne yaptığını hep bilsek nasıl fikir?Çok rezilce bir fikir.Neyse günlük hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Hala uyumadım ya. Yetemedim de. Sonra ekmek niye böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yeni yılda hayatımda değişen tek şey takvim oldu sayın günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar