Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nabıon günlük? ehe ehe özledik yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 :( sevdiğim kızı düşünüyorum oof nolcak böyle ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 birisi gider, birisi gelir be günlük. e niye üzülüyorum lan o zaman? e demin bitti o yüzden, 3 gün sonra iyi olurum, di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 iyi geceler günlük iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ewet yeni bi sabah yeni bi umut yeni bi gün... bakalım bugun neler olcak.. günlük be canım hiç çalışmak istemiyor feci uykum var ve ben hala buradayınm gidim biraz yatim ama saat 11 de gene kalkıcam offf yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 günlük hiç uyumak istemiyorum ben :/ uyku ihtiyacım filan olmasa keşke, otursam 24 saat, hiç uykum gelmese, of. ulan uyuyorum uyanıyorum, hala uykum var, ne anladım ben böyle uykudan? şimdi harhar hazırlandım filan açıldı uykum, anfiye gidip yığılınca başlicam gene esnemeye. ulan çok saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 günlük bugün güzel geçeceğe benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sanırsam aşıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 günlük, dediğim gibi, anfide esnedim. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 günlük yapma istemiyorum. lütfen günlük. pfff... al madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 günnük.negzel şarkı lan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sevgili günlük, sanırsam erkeklerin de özel günleri oluyor fakat biyolojik bi değişme olmadan. kafadan sadece. i lol'd günlük ben şaka maka tango yapıyorum lan. hocayla da dansettim geçen hoşuna gitti bak. odun sanırdım ben yapamam falan derdim de hem kolay hem zevkliymiş. fondü yedim ilk defa geçen. çikolataya doyduk. deniz kıyısından gelen birini eskişehirin soğuuna alıştırmak baya zor. imkansız falan. tavlada bir kıza üst üste 3 kere mars olabilitem varmış da ben bilmiyomuşum. hırs yaptım. vizeler gelyo. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sevgili gunluk sux bi hayatin kiyisinda millete bir lol konusu olup gidiyoruz. genkleyen genklyene. ne anladim boyle işten? gm bey, alo? adam reskil cekiyo olmuyo ama admin, hile var olm. bak acitirmayin bana hile admin res pls allam, resmen reskill cekiyolar bana ppl hile acmis, duvarin arkasindan vuruyor manam bitti, regim yok, biri brite gate acsin allaam neden yapiyosun bana bunu simdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Sev-Gi-Li Gü-NN-ÜK Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 günlük, birazdan madalya alacam, gerekli mi bilmiyorum ama güzel bişe herhalde. cod4 indirdim süper olmuş oyun bu arada, fear ın yeni çıkan paketini indiriyorum, o inince de gears of war u indiricem. zaten bu oyunları bitirene kadar 27 gün geçer herhalde, neden mi 27 gün? 27 gün sonra askere gidiyom günlük. savaş oyunları oynayıp kendimi moda sokuyorum nasılım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Sevgili Günlük. Sevgilim seni yakalarsa biticeksin haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 lan günlük vize haftası bitti rahatladım 4 gün tatilim var fantastik bir roman ve bolca alkol beni bekliyor ama moralim bozuk lan fizikten 50 almışım adam çan yapar inş neyse canım kendine cici bak görüsürük eskişehirin sogunun taa sabah sabah yalandan bi günes aksama kıcımız donuo bıktım lan bıktım denizi KARADENİZi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 gündelik sınavdan geldim sınav üstümüzden iyi geçti bom boş beyaz sayfalar sonuna kadar da kaldım (nedense)uzun bi aradan sonra 1km lik yolu yürüdüm dolmuşa binemedim neden? param yok! ellerim dondu misafir var yarın sınav var çay içtik ... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 dersten geldim simdi parasindan sikayet etsem de beni orda tutan baska bişey var ben cok seviyorum bu ufakligi ya direk kuzenimi andiriyor bana, şablon var sanki, ankara ve bursa subesi yapmislar yine güldürdü yüzümü :) eve geldim gunluk, ev iced-cold durumda. inat ettim dogal gaz almiyorum. da kotu yani, ev boş, kendim varim yani inadi kimseye yapmiyorum kendimden baska =/ pof. neyse gunlukcum. scs biliyosun. cay mi yapsam nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 günlük, mutluyum. hızlı yaşama modundayım, eve yeni girebildim sabahtan beri dışarıdayım. yol yorgunluğunu hala atamadım. tabii sabah sabah telefonla arayıp hemen çık gel kahvaltı filan etme bekliyorum sirkeciye gideceğiz diyen fotoğraf düşkünü arkadaşın olunca böyle oluyor. Bu arada Ankara çoook güzeldi. ivy'e özel bir teşekkür etmem lazım günlük. oldukça güzel bir gündü. Ayrıca Black_Lupin'e de şükranlarımı sunuyorum :). Soğuktu yalnız hava. İstanbul sıcak geldi dönünce. Her neyse. Sabah sabah (10.00 ama şöyle bir nokta var 01.00 gibi eve döndüm otobüstede uyuyamayınca kafamı koyduğum gibi dalmışım) telefon ile uyandım işte. Sonra çık git makina seç beğen al arkadaşın işleri ile uğraş, git fotoğraf çek (zaten hava karardıktan sonra bişi çekmeyi beceremedim :(), yetmesin karşıya geç lise arkadaşlarınla buluş sonra yine bu tarafa geç onlarla yürü yürü yürü. sonra da eve dön. hülasa yorgunuuum günlük şimdi yine kafamı koyduğum gibi uyumayı ümit ediyorum. güle güleee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 olm günlük, sabah uyandım 12de sora şefin bebee oldu onu görmeye gitmek için yola çıktm yolda ararım die.. sora şef evde yokmuş..döndüm geri geldim yoldan..sora hazırlanıp okula gittim..sırada bi okul gününden sora eve gelip sıradan günüme devam ettim lan günlük ne kadar devam etçek bu sıradanlık vizeler başlayana kadarmı acep nyse günlük yaladım bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 uyku düzeni denilen bir şey kalmadı günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 günlük bütün hocalarım bana manyak gözüyle bakıyor haklılar mı acaba d: quantum computer olmadığıma göre 6 projeyi paralelde yürütmek yerine arka arkaya mı dizseydim acaba adam akıllı efendi bilgisayarlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Günlük, benim aklıma yazacak bir şeyler gelmiyor artık takıl sen. Haydi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Tahin-Pekmez kral be günnük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar