Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kalkülden nası 55 alırım günlük? 30 bekleyen elemanlar 70-80 alırken bir de? hadi onu geçtim, curve bile 58 çıktı nasını satayım. ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ulan yarın sınav var ne çalıştım ne uyudum napıcam bilmiyorum günlük yarın dediğim 3 saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 günlük, oturuyorum. tobb etüde kütüphanede booş booş oturuyorum. daha ohooo 6 saat var buradan çıkmama. ne yapsam acaba? dışarı çıkıp dolaşsam mı? kaybolsam aslında zevkli olabilir ya! denemek lazım. nasıl olsa sora sora bağdat bulunur. canım sıkıldı. internete giremeyeli olmuş 2 gün okuldan bir sürü şey gelmiş. zaten şu GPRS teknolojisi ,üretenin ellerinden öperim, olmasa hiç haberim olmayacak. ödev yapmak lazım. kısa ve dolu olsa da tatili seviyorum. ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Günlük PC dersindeyim. İğrenç bir ders olmakla beraber canım iyiden iyiye sıkılyor. Adam orda Word'de yazı kopyalamayı anlatıyor. Sanki ruhumu mengene ile sıkıyorlar be =) Kar yağdı buraya günlük. Havalar bir soğuk bir soğuk anlatamam. Yalnızlığa bugün son veriyorum herhalde. E hadi rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 şimdiiii. sınava adam gibi çalışmadım çünkü dersi kaile almıyorum. ama bu yanlış bir şey aslında. şimdi 11e kadar bi kere geçsem üstünden slaytların acaba ne olur diye düşünüyorum. söz konusu Ebru hoca olunca da, geçen sene gözlerimi pörtletene kadar çalışıp 50 alıvermiş olmamın da etkisi var sanırım çalışamamada. ki 50 iyi nottu. BA geldi sonra gerçi. getiririm yani acımam. ühüh sündür konuları ders yap, ay düdük düdük bir sürü konu. öf. hayır neden vize yani?ne bu resmiyet ne gerek var?sohbet ortamı içinde sorsunlar söyleyeyim asf. uaehu bir de ben böyle geç kalktım mı okula gitmem, sınava da gitmeyesim gelirse ne olacak onu düşünüyorum, fsg. edit: uaehueh aklıma geldi de, şimdi Ebru hoca patiymiş mesela -Utopia, sınav kağıdınla beraber odama çık sen, bir konuşalım... -Ebru Hocam?? -Hı hı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ahaha ütop :D tayyip ya da gül de pati olcak mesela. biz burda onlarla ilgili saydırırken, eter, olm bi çankayaya gelsene diycek. cumhurbaşkanım? diycem. o da hı hı dicek.ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ağlamasına dayanamıyorum. içim eriyor mahfoluyorum. ama ona çokkızgınım. bilmiyorum ne yapıcam. çok zor abi herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hocaya dersi bıraktırtmayı şu an kendime görev olarak biçtim, okulun bize yaşattığı bu rezalete karşı sus pus oturan top olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 selam şekerim, naber? salak sacma bi gun gecti yine, gunun en ilginc olayı lineer calismakti. sen düşün yani.. nefret ediyorum diyorum emo diyorlar, cevrem resmen sülük dolu.. eve geldim yorgun argin, yemek yaptim. sevgili ev arkadasimin firsat bulup da yıkayamadiği bulasiklari yikadim. simdi yine ders calismam lazim. canim hiç cekmiyor ya neyse.. keske ankaraya gelmeseydim, hiç hosuma gitmiyor burasi aslinda aptal bi kiza donusturdu beni, oturup ağliyorum yolda kedi yavrusu gorsem bile. iyice duygusallastim son gunlerde. aşk, çift, kalpçikler gormek istemiyorum, sinir bozuyorlar. bi hayvan edinmeliyim.. of kedi ya da kopek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Naber günlük ? Beni sorarsan cok iyiyim lakin grip oldum, evet. Gece yatarken bir kutu mendil bana refakat ediyor. O olmadan yapamiyorum hehehe. Bugün evden cikmadim ama dün yasadiğim şeyler hepsine değerdi doğrusu. Şu an çok mutluyum çok iyi bir birlikteliğim var. Ve bu birliktelik bana insanlari tanimami sağladi. İnsanlarin göründükleri gibi olmadiklarini kesfettim günlük. İnsanlari oynatmaktan zevk alanlari tanidim. Çok pişmanim. Ama zamanin neresinden dönsek kardir sözünü kullanmadan edemiyeceğim. Kendi içlerindeki sorunlari bitiremeden, bazi şeyler için gereken olgunluğa erişemeyenleri gülerek izledim. Evet, kendilerine sorsak en akilli, en zekilerdir. Ama belli şeyleri açiğa cikardiktan sonra bunlar sadece laf salatasi gibi geliyor. Keske benim ve birkaç kisinin bildiklerini bilseler de ona göre ayaklarini denk alsalar. Çünkü onlarin ne mal olduklarini çoktan anladik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 dırınırınırınırırırıdırırırırı dırırırınııdırırırırırr 2 gündür kafamda dönüyo lan bu. DÜT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ehe len günlük vizeler başladı ama çok garip başladı nasıl çabuk geçti anlamadım(ilk daha ama) sana yazmamın sebeplerinden biri olsa gerek..vize işte hayatımı ne kadar etkileyebilirki:P acaba gereksiz stresler mi? okuduğun bölümün kolpa olması ne kadar kötü bir hisstir yav:D yok anlatamıyorum ciddi işler peşinde koştumu... bu havalarda canımı sıkıo yani hani ağlasam mı ağlamasam mı dio gökyüzüdü ya ben bir durgunlaşayım dio anlayacağın benim gibi dengesiz:D bu arada farkettim ehe len demem çok uygunsuz olmuş,kusura bakma artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ahaha günlük az kalsın başka topiğe atacağım mesajı sana atayazdım :D lan bak onu derken ne yazacagımı unuttum buraya.. neyse birazdan uğrarım yanına, allaha emanet döte mukayyet ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 digital vizesi. oyy yeter yahu bitse de gitsek. tee çarşamba. 101010111001101011010111010101110011001001001. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Çok pis şeyler olacak günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Uf be, naber qünlüq Eğlenceli geçiyor günlerim,ama bazen aklıma geliyor ki,o an ne ile uğraşıyorsam,önemsiz,dalıp gidiyorum.Vay be aşk acısı dedikleri kadar varmış. Tiestoyla patlayayım radyodan en iyisi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 günlük, gururlumuyum inatçımıyım çözemedim. ama bi mallık var bende orası kesin. yaladım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 gunluk hasta oluyorum yine her sene vize ve final oncesi hep bole oluyorum cok gıcık bi durum yaw hasta olup vizeler boyu hasta geciyo bu kader mi gunluk yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yine hiç çalişmadim yine yine yine yine yine yine sinav gecesi ben calismiyorum yine yine yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Antreman vardı hergün olduğu gibi yoruldum,başım ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 insanlar parmakla gosterip aa depresyona girmis dicekler yakinda. sacimi boyuyorum. kizil mi siyah mi? hadi cevap ver? tamam kafama eseni yapicam. az biraz aynada o kişiyi gormiyim ben iyi gelmiyor bana. utaniyorum kendimden. yuzum yok. simsiyah bi sac, mavi bir lens sanirim peşi sira götük bi mekan. beni anca oralar ak(!)lar. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 down with the king! öncelikle; siyaha boya siyaha.. daha sonrasında ise; ehe.. 1-2gün komputerden uzak kalıp geri döndüm gene çipçi dükkanına.. şalterleri indirdim ve "kompüter, komut ver" dedim tok bir ses ile. hayatım pek bi savrulurken oradan oraya -tabiri caizse- drifting izliyormuşum gibi mal mal bakıyorum ve "hhhHUUUURAYYYY!!" çekiyorum her yol içinde kayıp, kaydırıp, toparlayışımda. pek bi mallaştım lam ben bu aralar. çok saldım kendimi. öyle ki "hacı sakalım ve ben" isimli yeni samanyolu dizisinde rol alabilirim. yani hem fiziksel salış, hem ruhsal. her neyse işte, neyse ne.. haftasonu bol bol ağırlık kaldırdım istemeden.. evde tadilat hedesi vardı. eşyaları kaldır, usta ile uğraş, temizlik yap ve eşyaları yerleştir prosedürlerini başarı ile tamamladık. hatta ekranımda "%98 completed. LEVEL CLEAR!!" yazısı falan ble çıktı. pek bi level up oldum. ev de bi level up oldu. memnun oldum işler ile ve güçler ile, güç olsa bile uğraşır ve çözüm üretirken; iki gözüm, şuna karar verdim.. acan olsadım jack bauer, cames bond, hatta acan olmasa bile büyük bi kahraman olan john mclane falan değil bariz jason bourne olurdum. her durumda ,ne olduğunu bilmesem bile, çözümü oluşturuyorum ne de olsa sessizce. yine aynı şeyi yapardım, sadece daha fazla kafa göz yaradım işte. zati diğerleri gibi kraldan çok kralcı olmaya da gerek yok. tek başına takılmak varkene.. di mi? netekim kralın canı cehenneme.. bana cariyelerimi getirin! kadın!! şarap ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 günlük vizeler yaklaşıyo bende panik havaları esmeye başladı.. tırs tırs.. lan sevgili günlük bugün bide metrobasın ne kadar güzel bişey olduğunu bi kez daha anladm iyiki varsın metrobüs ve günlük asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 günlük sana bi soru sen bilirsin explorer tık fo tık arama tık d.. tık iyi geceler ankara............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar