Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Günlük. Bugün yine garip hissediyorum ben... ama öyle, böyle değil. şöyle. ya da öyle de değil. yarın bir ton işim var bir de. of, rahat rahat garip bile hissedemiyorum. napcaz lan günlük. neyse günlük. ... git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 lan günlük özlemişim seni baya oldu yazmaylaı bugun antremanda kaşım açıldı günlük çok acıyor. dün buz pateni yapmayı denedim bileklerim acıyor. günlük noluyor lan bana? her yerim acıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 günlük bugunde eşli ihale oynadık bugunde kazandık saol beni dinlediğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çiköfte olsa da yesek ballandıra ballandıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yarın sınav var haftasonu ~14 saat çalıştım 0 alacam ama bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 günlük lan zarek ekşi sözlüğe de bulaşmış sanırım ahuehah http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=zareq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 günlük tam yarım saat önce çiğ köfte+dürüm yedim üzerine çayımıda sigaramıda içtim bi oh dedim be =D günlük fena mtluyum...ilk defa aşııım sanırım farklı şehirlerdede olsak arada görüşüorz...gözüm bşka kimseyi görmüyo..geçen sokakta çok fena sexy bi hatun gördüm ona bile bakmadım lan...harbiden...yani sexy olduuunu anlıcak kdr baktım sadece =p..yok günlük şaka bi yana sewiorm ben bu kızı...napcaımı şaşırdım lan bütün gün aklımda...2 ay oldu 3 kere görüştük hftaya 4. olcak...günübirlik izmire gidiorm istanbuldan oha dmi =D maddi olarak çok fena giriyo ama olsn günlük değer lan...sen hiç aşık oldunmu ha gerizekalı günlük seni...sinirimi bozdun lan bi git alllaaasennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ehah günlük. Ben sigarayı bıraktım. Onun yerine sakız çiğniyor ve hamurla oynuyorum evet. Elime aldım bir hamur onunla oynuyorum saatlerdir. Su içip duruyorum.. Bu sırada günlük. Babam masaj yapabilmeye başladı ama en fazla 3 dakika yapıp kaçıyor. Günlük sırtım ağrıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 günlük, naber lan eheh. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Günlük lan öss rulz :D sdfsdf Kitap fuarına gitçektim, yalan oldu. Ortaokul arkadaşımın doğumgününü kutlıcaktık, planlar toptan yalan oldu. Boyle bok bir durum var yani ortada :D Bir de şeyi farkettim günlük. Okuldan ayrıldığım zaman 70 kilo civarındaydım. Bu da Haziran'ın ortasına denk geliyor. Günden güne artan ağırlığımı rahatlıkla hissedebiliyordum ama bugün artık sınır noktama ulaştığımı düşünüyorum. 93... Yeter artık demeliyim kendime ama ne yapabilirimki. Gidip gelip bişiler atıştırıyorum be günlük. Şişiyorum :D Bilgisayar da iyice salaklaştı zaten. Kendi kendine, kafasına göre restart atıyor. Güç kaynağında problem olduğunu düşünüyorum. Salı günü servise götürüp yaptırcam artık. Öss cidden rulzmuş be günlük. Konular filan çok kolpa. Ama mesela obeb okek midir nedir o salak konuyu ben en son ortaokulda görmüştüm. Lisede göstermemişlerdi bize onu. Sıfırdan öğrendim gibi bişi yani. Kimyadan nefret etmeme rağmen denemede full çektim -full çekmek neyse artık :D- Mat 2 zaten çocuk oyuncağı. Hele bi türev integral gelsin o zaman daha da kolaylaşıcak işler. Eh boşuna okumamışım 2 sene calculus 1-2 :D Türkçe desen zaten çocuk oyuncağı. Fizik 1 çok kolay. Fizik 2'de çalışınca olur yani nedirki dimi. Biyoloji için biraz okumam lazım notları filan. Çünkü biyolojiyi toptan unutmuşum :D Yine üç-beş bir şeyler var kafamın bir köşesinde ama ı ıh yetmiyor. 2. bölümdeki kimyadan da korkum yok. Eh geriye ne kalıyor başka. Tarih, felsefe, coğrafya. Tarihimi biliyorum allahtan. Felsefe desen çok saçma salak sorulara sahip basit ötesi, zaman kaybı bir dal össde -bence :D- Yapılır yani 2 dkda. Eh coğrafyada da belli başlı sorular var. Onları döndürüp döndürüp yeni soru diye önümüze getircekler zaten. Okuldan da tam puan alcakmışım liseden. Oooh mis valla :D Geçen bi de kağıt geldi. "Askere gel lan." yazıo üstünde. Yani tam olarak o yazmıyor da o anlama geliyor yazan şeyler. Ben de gittim askerlik şubesine. Sıra vermediklerini söyleyince oradaki asker ben de bölüm başkanının odasına girip durumu anlattım adama. Aldı beni bi masaya götürdü, başıma da bi memur verdi. Konuştuk ettik filan. Bu ay sonuna kadar okuldan ayrıldığıma dair bi belge götürüp tecil olayını halledicem. Hesapladık bide ne kadar kaldığını askerliğimin. 7 aydan az kalmış. O da uzun dönem. Yedek subay olarak yaparsam veya kısa dönem yaparsam askerliğimi gittiğim gün bi çay içip akşama terhis olcakmışım. Bunu söledi adam :D E iyiymiş dedim haliyle. Günlük lan. Çok süper geçio günler. Özgürlük filan, mükemmel bişi böle =) Çok mutluyum yani. İstanbulun trafiğini bile özlemişim be. Şirinevlerden otobüse binip eve gelene kadar sürekli ayakta olmak bile zevk veriyor sivil ve özgür olunca bir insan :D Sabahları giderken biraz sorun oluyor gerçi. Hızlı sefer diye herkes o otobüse doluşuyor. Bu sefer kimse tutunma ihtiyacı duymuyor. Elleri bırakınca düşmeyi bırak, sarsılmıyorsun bile. O kadar kalabalık yani :D Gerçi benim yol yarım saat sürüyor da yine de zor be :D Bi de klimasımıdır nesidir artık onu açmıyor şoför bazen otobüsün. Kıllık olsun diye yapıo bilioz ama elimiz mahkum öle idare ediyoruz :D Neyse günlük. Ben ufak ufak yatağa yol aliim. Yarın daha kalkıp günlük çözdüğüm 400 sorumu çözcem. Gerçi barajı yükseltmeyi düşünüyorum. Şöle bi 500 yapsam yakın zamanda çok iyi olur. Az gelio çünkü sorular :D Nese hadi dittim ben. İyi geceler sana. :elsallayanchibismile: Edik: smileyları kaldırmayı unutmuşum da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 günlük ayağım sakat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Günlük. Bayaa bayaa bi yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 günlük seni seviyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Günlük, ücretsiz mesaide boş boş oturuyorum. Evime gitmek istiyorum ben, ne kadar dağınık olsa da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 said: 2.dönem sonu 2,50 3.dönem sonu 2,75 ve 3.dönem 3,00 ortalama tutturmazsanız atılırsınız yihu! dur bi saniye? hass.. böyleyken böyle, yarına sınavım var, ben bişi bilmiyorum ve çalışmadım henüz.. bi F beni okuldan atmaya yeter ve hatta artar bile.. gripliyim, dudağımda uçuk çıktı ve hastalıktan kırılıyorum, bitkinim. şu aralar her bi şey bok gibi gidiyor.. kötü, çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Kıza askere gidebilirim belki bir daha beni göremezsin dedim yine tık yok ::o benim gibi çocuğu zor bulur:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dasaa neresi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bugünkü dişçi seansımı da tamamladım. borsa'dan süper tüyolar aldım.. hayvan dişçinin 70 milyar olmuş borsadaki hesabı. vay vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dinan 2 işi bi arada yapiyorsun valla... Istanbul'dan bir kez daha nefret ettim. Turk halki saygilar... 4 lu yakip her yere girenlere kafam girsin emi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 zaten her şey bu kadar iyi gidiyorsa bir şeyler olacak demektir. nitekim bela da belayı çekiyor. maşallah ben de bildiğin nerde bela püsür var paratoneriyim. ulan normal insanlar gibi yaşayamayacak mıyım ben? moliere said: sıradışı olmak korkunç bir şey, korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paso hatunu düşünüyorum sanırsam tekrar aşık oluyorum allahım sen koru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Günlük yorgunum yine. Plan yapmaktan kafam kazan gibi oldu. Haftaya "güya" tatil. 2 makale yazılması ve 1 roman okunması lazım tatilde. 2 midterm var tatil sonrasında. Ankara'ya gideceğime söz vermiş gibi oldum liseden arkadaşlarıma. Takvimi oturtamıyorum. Yoruluyorum. Uykum var, uyumak istemiyorum. Sanki uyursam zaman kaybı olacakmış gibi bir his içerisindeyim. Yarın ders var. Yarın okumam gereken sayfalarca yazı var çarşamba midtermi için ama uyumazsam nasıl olacak bilmiyorum. Yorgunum günlüük. Hem ruhen hem bedenen yorgunum. Kafamdaki bir kaç kelimeyi de sana söyleyeyim de kafam boşalsın: ikilem, soru, yaşam, yol, sınav, zaman, tatil, insan, his, kişi. Dediklerime rağmen kendimi mutlu hissediyorum çok şükür. görüşürüz günlük. "I don't know what to do and how to do!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 asinanyavuz said: dasaa neresi orası? itü, yapı müh. (inşaat yüksek lisans) GELMEYİN! BOK VAR! efenim baktık falan ama bi bok anlamadık, şimdi yatıcam.. hasta hasta sabah 7'de kalkıcam ve okula gidicem. orada da bakıcam ve inşallah 30puan alıcam.. ee.. inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 günlük lan gece internet yattara oldu, turkcell bile çekmiyodu koca yerde. kıyamet kopacak falan sandım, sabaha düzelmiş şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Günlük .. canım cok sıkılıyor yapmak istediğim bi çok şey var ama,bazılarını yapmam için zaman gerekiyor,sinirlerim bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar