burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 günlükcüğüm sevdiceğim maalesef gidiyor bugün olmadı yarın. zaman çabuk geçsin de istanbula gideyim=) [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 05:45 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Gunluk annem agliyor gunluk, ofiste sabahlamacalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 çok bunaldım günlük çook çok yorgunum günlüükk çok sıkıldım günlük bazı iş arkadaşlarıma çok pis küfür edesim var günlükk ama yeni elemanız,geçici elemanız kavga çıkartırsam olan bana olcak..paraya ihtiyacım olmasa yapıcamı bilirdimde... içimde kalıyo hepsi işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 lordiii doont liiiv mii oaaal bay mayself so meni taayms aym dooovn dooovn doovn vid dı grand lordi dont liiv mii ooaaaaall bay mayself lordi dont liiiv miii...... moby sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Saçları 4 e vurdurdum. Gayette şık oldu. Sevdim böyle. Hadi selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 şimdi sıçtık mı? sıçtık şıçtık.. patladımı modeller elimizde gözümüzde? hem de ne biçim! feci.. 3DS'ler IGES'e dönmüyor. e dönmeyince ben ABAQUS'e atamıyorum, atamazsam çalışamam. Efendim çok küçük açıklıklar varmış model üzerinde falan diyor programlar. Çıldırtıyorlar beni vallahi. Her neyse, şimdi olaya başka bir yol deniyoruz, bi backdoor arıyoruz. 3ds'leri SAT'a çevirmeye kasıyorum şimdi. Onu da repair etmeyi deniyeceğim. Sonrasında başarılı olursam SAT üzerinden IGES'e dönücem. FEA analizlerinde dışarıdan geometri attığınız durumlarda program ne olursa olsun (ABAQUS,ALGOR, ANSYS, DIANA etc.) kendisi hızlıca bir (model kompleks ise bizim şu an çalıştığımız gibi hızlıca kelimesi 30dk'ya tekabül ediyor) açık uçları kapatmaya kasıyor. Solid elemanda açık uç olur mu? Shell mi bu? demeyin lütfen. açık uç olur.. programa aktarma sırasında bu geometriyi program algılayamıyor diye özetleyebiliriz kısaca. Şimdi iki bilgisayar farklı programlar ile modeli IGES'e çevirmeye çalışıyor, farklı yöntemler uyguluyorlar. Bu bilgisayar ise önce SAT'a çevirecek. sonra diğerlerine atıp işe yarar bi IGES'e çevirmeyi deniyeceğim. Nicholas Cage'in bi filmi vardı. Adına bakamıyorum imdb'den keza şu an CPU 100% ve yazdıklarım falan bile gerimden geliyor. Programlar kasıyor bu aleti deli gibi. İşte ne demiştim ha film.. Nicholas Cage her tercih yapacağında bir sonraki adımda ne olacağını görüyordu. İşte böyle bir "öngörü"ye ihtiyacım var. Modeller üzerinde kasıyorum dört yandan ama işe yaracak mı? Yaramazsa bütün vaktim yanmış olacak çünkü. Bu geri çevrilemez zaman kaybı bana sinir, sıkıntı ve uykusuzluk olarak geri dönüyor. Bütün bu işler bittikten sonra "3d bir modelin FEM analizine hazır hale getirilmesi ve analizin tamamlanıp sonuçlarının irdelenmesi" gibi bir kitap bile yazabilirim. O kadar çok sorunla karşılaştık ki. Elbette bunun da üstesinden gelmenin bir yolunu bulurum ama zaman kaybı.. öfff. midemde yumruk yemiş hissi hakim.. işte biz buna kaygı diyoruz.. pardon kaygı değil typo olmuş.. kay-dı. olacak.. bana kaydı, sana kaydı, bize kaydı gibi.. feci kaydı olm! neyse.. sonuç olarak sıçtım, sıçtık, sıçtımın, sıçtımının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 editleme yapamıyorum süresi geçmiş ama bu bir edit: ben bir üstteki mesajı yazarkene program yarım saattir SAT'a çevirip açıklıkları heal ediyordu SAT için. Az önce ABAQUS'e 3ds>SAT (heal)>IGES>ABAQUS şeklinde atmayı başardım. imprecise geometry uyarısı veriyor ancak biz bunu zaten virtual topolgy ile yok edebiliyoruz. Çok fazla imp. geom. vermiş olması sorun çıkartabilir. Bİlmiyorum şimdi daha uğraşmadım üzerinde ancak bir çıkış yolu bulmanın vermiş olduğu duygu muhteşem! şimdi gidip yimegh yemeliyim.. bitirirkene teknolojiden ne çok nefret ettiğimi belirtmek isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 çok mu şe istiyorum ya çok mu şe bikerede akşamları çıkışta almaya gel be bi kere..ancak her akşam çıkışta gelsene diye msj atıp daha sora patlamammı gerekiyo gelme die illa kavgamı çıkartmam gerkio eskiden kendinden daha fazla değer verirdin bana..özel hissetirirdin kedimi o günleri özledim arada bi bari bişiler yap benm için ya azıcık mutlu et beni..eski günlerimizi çoook özlüyorumm..:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 EFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 günlük sevgilime doğum günü hediyesi aldım bugün sıcakta geberme pahasına. ben çok beğendim umarım o da beğenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sevgisiz günlük traş oldum. olmam bi daha. hatta llama llama dak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Emdoplazmik birkulum [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 20:59 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 günlük onu gerçekten ölesiye seviyorum Sonuna dek hep o olsun istiyorum Onun hayaliyle yaşıyorum bir tek onda teselli buluyorum Hani olurda birşey olursa yaşayamam günlük gerçekten yaşayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 duygusal yoğunluk sarhoju oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 uzun zamandır bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi belki hiç bu kadar kötü olmamıştım. yediğim yemeğin,aldığım nefesin yaptığım hiçbirşeyin tadı yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 günlük sevdiceği otobüsüne bindirdim evime geldim. çok ağladım.az kaldı ama, 1 aydan az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 En iyi iki arkadaşının üniversite için şehir dışına çıkacak olduğunu; bu şehrin senin bulunduğun şehirden nispeten uzak olduğunu; hangi ara ortak zaman-mekan denk getirip bir araya gelebileceğini bilememek kötü bir şey. Onlar için iyi mi olacak belli de değil; kötü üniversite, kötü şehir ama birlikte kalacak 3 çocukluk arkadaşı... Ben özleyeceğim; o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Tadsızım günlük. Aşk lazım birz sanırım. Tuz olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 mutluyum günlük, kız arkadaşım terketmiş, mutluyum günlük annemle kavga etmişim, mutluyum günlük arkadaşım satmış beni, gidememişiz, evde içiyorum günlük 3 dersten kalmışım, mutluyum günlük kedim ölmüş, mutluyum günlük öss de olmadı bişi, mutluyum günlük rakım bitmiş, mutlumuyum bilmiyorum günlük yıldızları görüyorum buradan, mutluyum günlük yarın denize gidicem kız arkadaşımla, mutluyum günlük insanlar görüyorum, üzülmüşler. bi insan geliyor aklıma, kız da değil onların üzüntüleri hiç oluyor be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 neden doğdum ki günlük neden çok sıkıldım yaa bunaldım artık hiç mutlu değilim:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 günlük bugün nette son saatlerim. yarın sabah 8 de taşınıyoruz. salı günü de ver elini Side. tatil yapmak gerek. hadi git başkalarını dinle biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bu dopingin sebebi ne bendeki bilmiyorum. 34 saattir falan uyumuyorum, ama bi 34 saati daha kaldırabilir bünye, eminim buna. ve çok mutluyum. ve çok huzurluyum. ve iyi ki yapmışım, iyi ki yapmışım, iyi ki yapmışım... ehu. now just gimme the sweetest goodbye darlin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Selam günlük. Bugün geçmişte ne kadar ezik bir insan olduğumu farkettim,açtığım topiclere bakarak.Eh çocuktuk o zamanlar diyip geçiyorum.Pazartesiden itibaren ösese belasına çalışmaya başlayacağım için öpüyorum en güzel yerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 rockncoke yolcusu, son 8 saat=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar