Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük bende yukardaki gibi eternal sunshine of the spotless mind' ı bugün izledim.. keşke onu silebilseler aklımdan dedim önce... ama sonra mutlu olduğumu anladım. onsuz hayat boş gelirdi heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Günlük, uzun süre oldu görüşmeyeli, nasılsın iyi misin? Beni soracak olursa pek iyi değilim. Kafam acayip karışık, geçmişte planladığım hiçbirşeyin gerçekleşmediğini görmek acı verici. Bu zor günlerde Angtoria dinleyip bir parça rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Sana God Has A Plan For Us ALl albümünden bir şarkı ile veda etmek istiyorum ve giderken usulca el sallıyorum: Did I want to live Within the empty space My sleep numbed my pain Now I'm awake My sanity has gone Little girl screams For life's release Don't hold me back I want to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük sigaraseverler derneği falan kurmak istiyorum. sigaraya aşığım. evet evet sıcaklar bana yaramadı, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük. herşeyin geçmesi için bana dua et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Camelsız 24 saatin ardından gidip Camel aldım, sevinç göz yaşları döküyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 eheheh bu ne lan. 5-6 tane ayrı moleküler modelleme programını kullanabilmenin avantajları sonsuzmuş günlük. bir yaratıcılık, iki araç (program olur, kitap olur). hazır bilgi en son :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük spawnseverler derneği falan kurmak istiyorum. spawn'a hastayım. evet evet fazla geek'lik bana yaramadı, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 gunluk uykum yok yapcak bişi yok dhamon a gicik oldum kitabi okurken onu da biraktim canim sıkılıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 gunluk bi şarki vardi kendim ettim kendim buldum bilin mi? ha ondan. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:40 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 şu an o kadar mesudum ki , yazıyı bile zorlan yazıyorum onun yerine . . oh oh. ayriyetten mmmmm <3 [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:06 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 pavlovun köpeğiyim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sigarayı nasıl bırakıcam gunluk..Tum arkadaslarım ıcıyor hergun onlarlayım dayanamıyorum..Paket almasam bıle bı tarafımda marlboro dıger tarafımda camel otekı tarafımda wınston ve otekı tarafımın tarafındada samsun216 oluyor..Nasıl ıcmeden durayım be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 günlük burda paso sigara içenleri gördükçe iyiki bırakmışım diyorum.. ooh temiz hava, mis gibi ciğerlerim. :D o değil de bazen böyle aşırı bi şekilde "bi gün olcak abi kesin" duygusunu yaşıyorum,5 dakka sonra aklıma başka bişi gelince yok oluo o umut. başka bişi gelmemesi için napmalı hmf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 günlük tercihi yaptık. ankara yolları gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Günlük, 6 tane iğne verdi doktor amuğaaa goyiiimmm.. Ölüyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Günlük Halil İbrahim Sofrası'na davet ediyorum seni, elimizde ne var ne yok karışıklı içer sohbet edebiliriz. Ne dersin? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Günlük şimdi evim boş olsa patiyi evime çağırırdım alem yapardık..İçmek istiyorum ama ortamım yok.Hergün dışarısı çekilmiyor..Sarhoş olmak varya o kadar istiyorum ki..Aileme bağlı olmasam boş bi evim olsa şimdi..ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 günlük gel beraber sarhoş olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hipi geldi ekmeğimizle oynadı günlük. =((((888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 günlük lan eskişehire gidiom bu gece. ordan istanbul yapcam. istanbula gitmeden bi ankara yapıp gitsem nası olur? hmm güzel olur lan. neyse hele bi o gün gelsin bakam. öptm lan bana ii yolculuklar dile allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 lam "milletin beni superman gibi görmesi" isimli bi olgudan bahsedebilirim.. değilim! lam değilim o ben değilim! diye haykırsam dahi çok fazla şey istiyorlar.. bi şekil yapıyorum ama uyku muyku yalan oluyor.. onu hallet bunu hallet, şu işi bitir, şundan yeni iş çıkar falan iyi hoş. ancak bunlar beni aşan şeyler. bak cuma-cts-pzr-pzts hiç uyumadım neredeyse. e sadece dışarısı yok ki.. evi de ben çekip çevirmeliyim, kardeşimden pek hayır gelmez o konuda. yorgun argın eve gel bi de evin derdini hallet falan. Yok bazen ben her bi konudan anlarmışım gibi, übermensch olmuşum veyahut bir anda ermişim gibi koca koca adamlar fikir almaya geliyor ki "Vay vay yandım da ne yandım" diye böğürüyorum içimden. aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali. kısası.. super, uber değilim bildiğin sıradan biriyim yahu! bildiklerim limitli ve hatta az bile denilebilir. Ben bunun farkındayım lütfen sizde farkına varın. allahın normal bir kuluyum, hata yapma olasılığım yüksek, çalışkan olmam demek bir günde bütün yüksek lisans konularını bileceğime veya ezberleyebileceğime delalet etmez ve hayır biyolojiden falan hoşlanmıyorum, biyomekanik olayları ile hiç ilgilenmiyorum! bitsin bi daha bulaşan bööle -> "O" olsun.. yok adamlar doktorada verilmiş konular için bile görüş istiyorlar yaw.. lütfen ama.. haddimi bilin! ben biliyorum da siz de aşmayın.. lütfen! aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bir duble gidiyor bir duble geliyor. ben de rahat oluyorum yavaş yavaş. hiç bitmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 berbat bi gün geçirdim sabah 8de kalkıp adliyeye gittim sürücü kursu için deli gibi sıra bekledik bekledik elektrikler kesik dediler bilgisayar çöktü dediler beklettiler 11e kadar dayandık sonra ayrıldık ordan ... ... ... (bu kısımlar çok güzel) 5 gibi eve geldim amcam bi ton kızdı bi sebepten dolayı 6ya doğru koştur koştur ehliyet kursuma yetiştim bu arada bütün gün sadece 2 bisküvi ile duruyordum gittim kursa ilk ders motor hiçbişe anlamadım buji ye fuji dedim ilk dersten sonra amaaan dedim çıktım burgerde yemek yedik sonra 10 gibi eve gittim kapıda bi baktım anahtarım yok annemler zaten yok telefonumda şarj yok arkadaşıma gittim arkadaşım evde yok annesi aldı beni eve oturdum sonra 10.30 gibi eve geldim babam tercih şeysi için sıkıştırdı amcamın bana kızdığını anlattım ağladım babam amcama kızdı ben yine ağladım başım ağrıdı ağladım gözüm ağrıdı ağladım bütün tarih bölümlerini listenin en üstüne kaydırdık ben süper bi kariyer yapmaya karar verdim medyadan vazgeçtim tarih okumaya karar verdim odtü tarih yazıcam sanırım arabamla gidip gelicem oh mis aspirin de içtim kendime geldim yoğurt yicem çilekli yarın da 8 de kalkıp yine sabıka kaydı yollarına ardından tobb üniversitesini gezmeye off ne gündü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ağladığın kısımlar da mı güzel? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yok sadece tabu oynadığımız zamanlar güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar