Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

ulan gunluk sirkete bir klima koymuslar gotum basim dondu.tir tir titriyorum kapanmiyorda meret sey boziyim dedim elektrik caprti.en sonunda mudure hanimin salini aldik delkanliliga laf surdurduk bu hallere dusecek adammiydim ben haaaa ???[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili gunluk inanamicaksin ama bugun saaat 6,3o kalktim ve arkadasla kücük bir rota cizip bisikletle gezdik tozduk. kondisyonum düsmus be gunluk. haremden kadikoye cikarken yasli teyzelerle yarisiyoduk. taksim , kuzguncuk , üskudar, kadikoyden olusan turumuz karakoyde sona erdi. dus alip aksama kadar uyiycam sanirim.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Sosyal ağlarda paylaş

işyerindeyim günlük.
afrikadan mühendisin gönderdiği fotoğraflara bakıyorum. gine'de hayvanlar gibi yaşıyor kimileri... mühendis ise bir kadın bulmuş, onla yaşıyor sanırım. fuhuş denmez artık, yaşam biçimi olmuş bu...[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...