Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan günlük sabah okula bi gittim her taraf askerlerle çevrili,çatıda keskin nişancılar...Nereye baksam gözlüklü,silahlı adamlar.Nooooluoss beeee???tepkisi verdim:Dsonra pencereye oturup arkadaşlarla onlara sataştık:Dbeuhueheuh...Kötü müyüm neyim?Yoksa salak mı demeli:D:D:D
Mesaj tarihi:
günlük günlük günlük

seni sevmiorm lan...hiç mtluyken konuşmadın benle hep üzgünken konuştun amk...hep o zmn dinledin ne lan bu sen kötü gün dostumusun...ne diyorum amk ben
Mesaj tarihi:
günlük mutlu muyum mutsuz muyum bilmiorum :S kafam çok karışık allaaam kime güvenicem ben. Yoksa ben hayatım boyunca hep psikopat insanlarla mı karşılasıcam ....

Allaaam bana akıl fikir ihsan eyle nooluo yaa :S ölsem ii mi olur acaba... sapıttım . Mutluyum ama korkuorum.. :(
Mesaj tarihi:
ohh be günlük say2'de ilk 270'imi bugün yaptım, mutluyum huzurluyum ve dersleri salmadım o eksiklerime deli gibi çalışıyorum.

Sevindim gari... olacak bu iş, olacak...

see ya
Mesaj tarihi:
finallerim devam ediyor - stop
tatil yapamıycam yaz okuluna kalicam cunku - stop
yaz boyunca basket oynayıp kendime gelmek gibi bi guzel planim var - stop
fizikten midem bulandi - stop
C sinavi icin hiç bişey bilmiyorum - stop.

tum bunlarin sonunda, istedigi ortalamayi alamamis, yalniz ama gururlu bi gerizekali olraak tarihe gecicem - stop
Mesaj tarihi:
Karşı dairedeki hıyarın MSNinin "düdüt"leri yüzünden uyuyamıyorum günlük. Az sonra katil olacağım. Ziyaretime gelirken temiz iç çamaşırı ve Camel Soft getirmeyi unutma.
Mesaj tarihi:
günnük

geldim memlekete

akıllı oL! Babam bi güzellik yapıp havaalanına araba bırakmış.Bende ordan yardırıp geldim.Şaşırtıyo bazen beni.
Adam olcak bu peder ama biz göremiicez.

afferin lan!

hadi görüşürüz.
Mesaj tarihi:
yarın deneme var yine günlük. zaten tezeği çıkmış durumda ama 20 gün kaldı zaten, çıksa ne yazar. Biticek gidicez artık. son 270'ten sonra yarınkine de bir 260kusur puan çok yakışır aslında. Ne dersin yaparım değil mi?
Mesaj tarihi:
gunluk.
ben suan ekreme fizigin gerceklerini anlatiyorum
oyle saskin, oyle saf bakiyor ki, cidden üzülüyorum.
bence 2 saat sonra ölür, demiştim kalan ömrü 1 saat falan.
hayır gercekten ben de anlamiyorum üstelik ben 3 gundur calişiyorum
o sadece 1 saattir bişeler anlama umuduyla yanibasimda, zavallim farkinda değil.
ekrem;
sen nasil anlayasin
üzülme tamam mi?
hayat fizik değil
hayat gauss değil
hayat, 1 haziranda içecegimiz gün.
o gun iş te o gun!
hersey daha cicek bocek kelebek olcak.
bty^^.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...