Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 günlük evde oturmaktan spor yapmaktan çok sıkıldım şu an. ama şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Lan günlük sabah okula bi gittim her taraf askerlerle çevrili,çatıda keskin nişancılar...Nereye baksam gözlüklü,silahlı adamlar.Nooooluoss beeee???tepkisi verdim:Dsonra pencereye oturup arkadaşlarla onlara sataştık:Dbeuhueheuh...Kötü müyüm neyim?Yoksa salak mı demeli:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 günlük, fakir mantıklarında derin kritikler yapan sahtekarlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ayarı seviyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 günlük günlük günlük seni sevmiorm lan...hiç mtluyken konuşmadın benle hep üzgünken konuştun amk...hep o zmn dinledin ne lan bu sen kötü gün dostumusun...ne diyorum amk ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 günlük noolur diyorum başka bişi demiyorum :d salsaa, hehe:) keşke bu gece sn dans gecesi olmasaydı, ya da ben keşke daha önce de gitseydim=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ölmeseydi keşke ikiside,bari farklı günlerde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 günlük mutlu muyum mutsuz muyum bilmiorum :S kafam çok karışık allaaam kime güvenicem ben. Yoksa ben hayatım boyunca hep psikopat insanlarla mı karşılasıcam .... Allaaam bana akıl fikir ihsan eyle nooluo yaa :S ölsem ii mi olur acaba... sapıttım . Mutluyum ama korkuorum.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ohh be günlük say2'de ilk 270'imi bugün yaptım, mutluyum huzurluyum ve dersleri salmadım o eksiklerime deli gibi çalışıyorum. Sevindim gari... olacak bu iş, olacak... see ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 finaller bitti lan ? rahatladım sonunda günlük tatil gibisi yok afedersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 finallerim devam ediyor - stop tatil yapamıycam yaz okuluna kalicam cunku - stop yaz boyunca basket oynayıp kendime gelmek gibi bi guzel planim var - stop fizikten midem bulandi - stop C sinavi icin hiç bişey bilmiyorum - stop. tum bunlarin sonunda, istedigi ortalamayi alamamis, yalniz ama gururlu bi gerizekali olraak tarihe gecicem - stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Karşı dairedeki hıyarın MSNinin "düdüt"leri yüzünden uyuyamıyorum günlük. Az sonra katil olacağım. Ziyaretime gelirken temiz iç çamaşırı ve Camel Soft getirmeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 borek de ister miymişs sorar misin gunluk? en TNTlisinden eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bügün cmt günlük akşama kadar uyuyabilirim oh bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 İyi olduğumu sanıyordum ama kafam 5 milyon. Bi de üstüne oturup deres çalışacam. OOOOffff of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Günlük nasılsın canım bugün paticik şifremi aldım ve sana geldim özlemişim seni günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 günlük çooook sıkılyor canım patladım ki ne patlladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 günnük geldim memlekete akıllı oL! Babam bi güzellik yapıp havaalanına araba bırakmış.Bende ordan yardırıp geldim.Şaşırtıyo bazen beni. Adam olcak bu peder ama biz göremiicez. afferin lan! hadi görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 çok içtim lan bugün günlük. ohş midem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Aha la sanada kafam girsin günlük. Bu kadar ters sıkıcı bir hafta olamaz. Herşey herkes nasibini aldı kafamdan. Sen eksik kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ohhh güzel güzel çalışıyorum günlük. nazar değmesin vallahi, tahtaya vur bakayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Günlük pazar pazar iş başı yaptım bakalım ne olacak adama pazar günü çalışmak adama bayağı koyuyo ya ama alıştık bişi olmaz bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yarın deneme var yine günlük. zaten tezeği çıkmış durumda ama 20 gün kaldı zaten, çıksa ne yazar. Biticek gidicez artık. son 270'ten sonra yarınkine de bir 260kusur puan çok yakışır aslında. Ne dersin yaparım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 gunluk. ben suan ekreme fizigin gerceklerini anlatiyorum oyle saskin, oyle saf bakiyor ki, cidden üzülüyorum. bence 2 saat sonra ölür, demiştim kalan ömrü 1 saat falan. hayır gercekten ben de anlamiyorum üstelik ben 3 gundur calişiyorum o sadece 1 saattir bişeler anlama umuduyla yanibasimda, zavallim farkinda değil. ekrem; sen nasil anlayasin üzülme tamam mi? hayat fizik değil hayat gauss değil hayat, 1 haziranda içecegimiz gün. o gun iş te o gun! hersey daha cicek bocek kelebek olcak. bty^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar