Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 günlük,bugüne bir garip başladım.. rüya gördüğümden herhalde.. çok rüya gören bir insan değilim yani en azından 3-5 ayda 1 kere hatırlıyorum.. zamanında onun,beni,onu öperken görmesi gibi,ben,onu beni öperken gördüm... 9-10 saniyedir ya rüyalar,bu çok daha fazlaydı,yerler mekanlar,olaylar.. allah hayıra çıkarsın demekten başka yapabileceğim bir şey yok herhalde günlük iyi bak kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 never there ne güzel şarkıdır böyle günlük lan. böyle içime huzur doluyor. zaten bütün anormalliklerimden sıyrıldım nasıl böyle yüzüm gülmekte:) [spo]I need your arms around me, I need to feel your touch I need your understanding, I need your love so much You tell me that you love me so, you tell me that you care But when I need you baby, youre never there On the phone long, long distance Always through such strong resistance First you say youre too busy I wonder if you even miss me Never there Youre never there Youre never, ever, ever, ever there A golden bird that flies away, a candles fickle flame To think I held you yesterday, your love was just a game A golden bird that flies away, a candles fickle flame To think I held you yesterday, your love was just a game You tell me that you love me so, you tell me that you care But when I need you baby Take the time to get to know me If you want me why cant you just show me Were always on this roller coaster If you want me why cant you get closer? Never there Youre never there Youre never ever ever ever there[/spo] repeate attım yine ehe. akşam oyunda da holigan olmaya gidiyorum çocuklarla beraber, ulan o oyunu çocuklar yerine biz oynasak ne güzel olurdu aueheu. kop kop. oturmaya mı açtılar seni topik diye. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 16:42 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 günlük, niye evden çıkmama isteğim insanlara bu kadar garip geliyor anlamıyorum ki. mis gibi evim var madem, oturayım evimde di mi, o kadar kira ödüyoruz lan her ay. çok kızdım. hiyaaaaaaa.. ..aaaaaaaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 günlük kafam pok gibi. ne soru çözebiliom ne başka bi halt yapabiliom. çok uyuyunca böyle oluom ben hep. 6 saatten fazlası iyi gelmiyo bana zaten. o kadar uykunun üzerine daha uyuyasım da geliyo. nası kurutlucam bundan bilmioyrum. ayrıca üstümde yazı yazan 3 hemşerime de salemlarımı yolluyorum burdan. öte yandan sc2 duyruldu işin gücün yoksa 2 sene bekle şimdi bunu. şu hl2e2 de gelemedi oynicak oyun yok. öss de girdi mahrem yerlerimin dibine kadar bi ara gidip soru çözmem lazım. öte yandan yaz geldi hormonlar coştu gidip birilerine asılmam lazım öf günlük pöf dümbük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 günlük neler oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Günlük. Hastayım günlük. Öksürüyorum ve burnum da musluktan farksız oldu. Ama ben evden çıkıyorum geziyorum tozuyorum günlük umrumda olmaz diyorum ama gün geçtikçe kötü oluyorum.. Evde oturayım mı günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Günlük Bugün günlerden hangi gün aylardan hangi ay hatırlamıyorum, bir haftadır çalışmak için horozlar uyanmadan kalkmaktan bıktım . Bu final ve proje haftası denen mereti çıkarana bir iki çift lafım olacak bir yakalasam.. Neyse bugün bitiyor hayırlısıyla, güzel olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 30dk icinde uyandim okula gittim poğca aldim ama yemedim kitabımı unuttugumu farkettim kufur ettim eve geri geldim geri gidesim kaçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 herseyden oteydi benim icin.. ama artik yok.. acaba biz hala eskisi gibi miyiz de oss derdine dusup mu beni unuttu diodum.. ama 20mayisi da unutmamaliydi gunluk.. artik biktim kendime ne yapio diye sormaktan.. yazmak bile zor gelse de cnmcm yok artik.. cnmcmlk.. herseyden once gelen bi dostluk bile bi gun bitebilirmi$. berbatim gunluk.anlatamam.imkansiz. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:07 tarihinde, oZeNc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 gunluk tarantula kıvamındaki hatunlardan tıksındım.tatıl lazım bana kumlara uzanmak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 günlük mutluyum lan çiçekleri almış :) Artık hiç bi şekilde geri dönüşü yok ama onun şu sözleri benim şu anki mutluluğumu tamamen özetledi sanırım: "bunu bişey bekleyerek yaptığını sanmıyorum ama cidden hiç unutulmayacağını hatırlatmış oldun" :) aehaeuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 dün gece mezuniyet balosu vardı günlük, yedik içtik dansettik felan çok eğlendik anlayacağın. içmesini bilmeyen 1-2 hıyarda olmasa tadından yenmeyen bi gece olacaktı ya, neyse. o değilde hayatımda ilk defa bir kız tarafından dansa kaldırıldım lan öyle böyle değil, kafada hafif iyiydi zaten şok oldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Günlük la. Sabah kalktım güya ders çalşcam. Sadece notlara bi göz attım. P.tesi finalim var çalışamıyom. Offf kafam girsin yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 günlük, nerden bulucam lan ben bu fotoğrafları 1 saat içinde. sıçtık ki ne sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 22.5.2007 , Ulan öğlen 1de uyanıyorum 4te okula gidiyorum gece de 5te yatıyorum ne olacak benim bu halim. Telefona son mesaj turkcellden gelmiş o da 2 gün önce :'( . Günlük rakım duble olsun, tak ordan da İbo'dan bişeyler... "Yalnızııım dostlarıım, yağlnıızıım artıııkkkk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Benim olduğunda mutlu olamıcağımı bile bile niye hala seni ölesiye istiyorum ben? Kıskançlıktan delireceğimi,seni kimseyle paylaşamıyacağımı ve bunun çok büyük bir sorun teşkil ediceğini bile bile niye hala ölesiye seviyorum seni? Senin bir tek sözüne inanmamın seneler süreceğini bile bile neden şimdi o sözü söylemeni istiyorum ben? Buralardan çekip gittikten sonra aklının ucuna bile gelmicek olduğumu bile bile neden buralardan gitmeni istiyorum ki ben? Çok uzun zaman önce birbirimizden uzak kalırsak naparız diye sorduğumda neden biz birbirimize yeteriz sözüne inanmadım ki ben? Elin başka birinin elini tuttuğunda neden hala içim ürperiyor ki benim? Seni seviyorum lafı neden bu kadar çaresiz gözüküyor ki benim için? Neden ilk günkü gibi her attığın mesajda ellerim titriyor? Neden seni düşünmeden geçen bir günüm,gecem yok? Seni sevmem,mutluluğun için,yüzünün gülümsemesi için belki de kendi mutluluğumdan olacağımı bile bile seni sevmem,istemem neden hiçbirşey farkettirmiyor? Neden seni seviyorum ki ben? Neden.. neden? son 3 hafta kala anneme taşınıyorum günlük,görüşemezsek kendine iyi bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 uzun zamandır böyle güzel film görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bu Mayıs ayının adını neşeli mayıs koyuyorum. Çok güzel bi aydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 evet evet kesinlikle süper mayıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 manyaq mayıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Çılgın Mayıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Arap mayıs emre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Sevgili günlük iyiyim hoşum sdgfdhgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 günlük binbir gece dizisi gibi bi hayatım olsa keşke, her an bi gerilim, her an bi fırtına HIN DIDI HIN DIDI HIN DIDI HIN DIDI - yasemin, bu benim nişanlım şehrazat : ) . + nişanlın mı? ben de tam eski sevgilimi geri almayı umuyordum : ) . !!1111111 * HIN DIDI HIN DIDI HIN DIDI HIN DIDI * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar