Pingu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 eskiyi çok özledim be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 spring breakte nasl gider 9 gunlugune adanaya yaa of gunluk bu mudur adalet, ztn 1 ay yeni yeni olmus, nsl dayanıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 o da birşey mi ama, 10 gün beraber olup da 4 ay ayrı kalmak zorunda olanlar naapsın : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Eh be günlük bazen duruyorum böyle düşünüyorum insanlar konuşuyorlar sürekli.. sürekli konuşuyorlar bir yerlerde benim hakkımda ama umursamıyorum bazen duymuyorum bazen ruhum bile duymuyor evet ama çoğunlukla geliyor bana o sözler.. duymamazlıktan geliyorum yeniden iyi niyetli oluyorum istiyorum ki hayatıma karışılmasın devam etsin böyle hep bir çaba hep bir umut ama bazen de ışık sönüyor be günlük bazen karanlığın içindeki o yanan mum ışığını bile özlüyor ruhum be özlük... istiyorum ki bir güneş olsun kocaman aydınlatsın herşeyi ama olmuyor be günlük... bazen olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 günlük insidon çakdım iki tane sabah sabah kelle oldum bu doktoru çok sevdim böle bişi yok kaza anı gözümün önüne gelio gülüom pauehuaeh arabanın resimlerine bakıyorum arabayı tanıcak hiç bişi yok ama gülüom aphaehu günlük boku yedim arabam gitti arabasız kaldım günlük zuhaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 günaaaayydııın günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 günlük kanka ya uzun zamandır sana yazmıyom var ya abim büro açtı istersen gel otur laflayak şimdi ordayım bende canım sıkılıyo eski tadı kalmamış patinin demi neyse bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 havalar yine çok değişti yaf bir sıcak bir soğuk olmuyor ki ama:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Yorgunum.. kimsenin anlamadığı ve üzerime daha da çok yük yüklediği bir dönemdeyim ve yorgunum.. pes etmemi bile dinlemeden yüklemeye/yüklenmeye devam ediyorlar ve hiç umursamıyorlar bile ruhumdan gelen çıtırtıları.. yarın öbürsü gün büyük bir gürültü ile çökerim artık ve parçalarıma bakıp ahlar vahlar şeklinde sahte üzüntülere boğulurlar şimdi incinmişliğimi görmeyenler. nihayetinde çökmeme ramak kaldı. ve bir kişi bile halimi sormadı.. 10,9,8... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 günlük dasaaa ya benden nasılsın abi ? iyimisin ya anlat açıl çökme...sözcüklerimi ilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 günlük 01:00 de randevumu olur yaa off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 günlük, hava şimdi soğuk mu sıcak mı anlamadım - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 günlük, bozuk para gibi harcadım herşeyi herhalde ^^ ama bi tanesi bile tutmadı be günlük... hayat bizimle oyun oynuyor olabilir mi sence?? bende oyun oynamıyor, t.ş.k geçiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 günlük böle iş olmaz olsun göt gibi kaldım arabasız günlükkk böhüüüüüüüüüüüüüüüüüü kaza anı gözümün önüne gelip duruo o kamyonun damperi 1 karış kala benle beraber kayarak duran araba günlük ölüoduk ölmeyi boşver yanımdakiler ölecekdi göt olacakdım günlükkkk opeli seviyorum günlük çelik halatını seviyorum günlük kendimi sevmiyorum dünyayı hiç sevmiyorum böle işin ta içine sıçıyım günlük delirdim delirecem günlük olmaz olsun günlük böle hayat böhhüüü :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 lan günlük lan.. şaka maka süper geceydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Uzun zamandır bilgisayarım yok özledim valla ama öss kazanmak için yaptırmıycam inat ettim başarıcam kısmetse bu sene : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 yarına 10sf çeviri yapmam lazım.. haberi şimdi geldi.. yarına proje teslim etmem lazım! ve salıya da ödev teslim etmem lazım (bak o kolay bişi ama ;) ayrıca yarına sap2000 analiz falan da var!! bana anca hiro nakamura yardım edebilir. gölgelerin gücü adına!! gööööt sıkıştıı artııık.. bittim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Haftaya p.tesi sınavlar başlıyor. Benim yaptığım hesaplara göre fonkiyonel analizi bugün bitirmeliydim. Ama bugün anca yarısına gelirim. Yarın bizimkiler bana ayarı verecekler niye bitirmedin diye. Yusuflayıp acayip ders çalışacam hafta içi. Şu sınavlar bi iyi geçsin var yaaa. Bomba gibi şeyler planlıyorum. Gerçi geçmesede planlıyorum ama eğer iyi geçerse süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 şaka lan günlük herşey çok güzel sınavlar başlıcak bu hafta hazırım hepsine,ödevlerimi projelerimi hallettim zamanında,2 aydan fazladır sigara içmiyorum , aşk hayatım yolunda karikatür değerlensin diye koydum sadece işim olmaz senle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 günlük bekar olsaydım keşke günlük. deliriyorum günlük çıldıracam günlük. günlük sana diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 GÜNLÜK ! SANA YAZAMAYA DOYAMIYORUM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Günlük bu sabah uyandım Senarious'u aradım "Kaçta buluşuyoz len?" Dedim .. O da 13.45 vapuruna atla ben seni iskeleden alayım dedi. Oyalandım oyalandım çıktım 1de.. Bi de Gittim iskelede Griswold'le Senarious dikiliyo.. Bayadır da görmemişim özlemişim falan eki eki.. Sonra gittik Selamon'u ziyaret ettik çalıştığı yerde uzun uzun sarıldık hasret giderdik..Sonra Sturbucks'a gittik üç kişi.... Spidee geldi onla da özlem giderdik muhabet ettik. Sonra kalktık bana Solfej kitapları aldık iskeleye kadar bıraktılar beni gittiler. Ordan anneme gittim .. Eski piano hocamın doğum günüymüş onun evine geçtik ordan annem ve ablamla.. Sonra ben solfej çalışıcam diyip kaçtım annem beni eve bıraktı . Birazdan da solfej çalışmayı planlıyorum günlük. İşte böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 günlük hala doymadım sana yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 günlük kağıtlarını bitircem kimse yazamıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 günlük, ikinci kez oldu ama kusura bakma.. shit hapenns diyorum başka bişe demiyorum. anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar