Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

gunluk dun rahatsız arkadasım odasına gıttıgımde bulent ersoyun yananı gorur allah klıbını ızletmıstı bana, bende ehueh ne komık lan dıye ızlemıstım. ama gel gor kı kodumun bılıncaltına nasıl yerlestıyse bu sabah ruyamda aynen klıbı gordum ve tam bulent abla sut banyosundan cıkıyodu kı kan ter ıcınde uyandım. cok krokunctu. sımdı uyumaya korkuyorum ==(( bu kadar.

post scriptumus: evet ozelden dıvx ızle oyle yat gecer seklınde tavsıyeler geldı. cok tesekkurler :D

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 00:20 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun çok güzel bir gündü liseden kankalarımla Cem Yılmaz'a gittik ben pek beğenmesemde cem yılmazı güzel bir performans sergiledi.Uzun zamandır ilk defa bu kadar güldüm.
Şimdide Suadiye'de arkadaşta kalıyorum günlük sabaha kadar muhabbet eeriz artık,yarın dershanede uyurum :)

Bu arada günlük sanki birşeye çok yakınmışım hissi var burada :P
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah arkadaşların evinde kalktığımda dershaneye geç kalmış olduğumuzu gördüm,sonrada diğer derslere girmenin ne kadar anlamsız olduğuna karar verip arkadaşıda buna ikna ettim :) Biraz birlikte takılıp,yemek falan yedikten sonra evlerimize döndük.

Neyse yakın bir arkadaşım beni eve geldiğimde msn'de deli etti zaten 2 gündür boşboş bakmakta olduğum bir telefonum vardı elimde birde üzerine beni planlanmış bir şekilde deli etmek amacı ile arkadaştan alıcagım telefon üzerine kurulu bir deli etme seansı uyguladı tabi bende bir süre sonra karşı tarafı triplerimle deli ettikten sonra çok ilginç ve şok geçirdiğim birşey öğrendim.

Eh artık cumartesiyi merak ediyorum ama bu öğrendiğim şeyi hazırlayan kişilere hatta kimseye söylememem konusunda bir söz verdim bakalım nasıl olucak c.tsi Kadıkoy'de :)

Ne kadar eğlenicek olsamda o olsaydı bu süpriz d.günü operasyonu herşeyden güzel olurdu benim için...

P.s.: Kyra aramızda merak etme :P
Sosyal ağlarda paylaş

sabahın körü, gerçi körü falan kalmadı da, ben hem kendime hemde kız arkadaşıma rapor hazırlıyorum kendisi bütün gece wow oynadı ne değişik dimi millet wow oynayan hatun bulmak için bi tarafını yırtar bense kız arkadaşım wowa başladı diye kendimi yiyorum burda... oyunu yeni öğreniyo da olsa, başarısız da olsa, oyunun şimdiden bağımlısı olmuş da olsa onu seviyorum umarım kurtarırım bu saçma oyuna daha fazla sarmadan.. bide günlüğe bir not; bi boka yarasın diye public e yazdım seni günlük şu güne kadar hiç hayatımı değiştirmedin umarım kız arkadaşımınkinin değişmemesine yardımcı olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam günlük, uzun bi aradan sonra iyileştim ve tekrar dışarı çıktım.Okula uğradım, keretalar özlemişler üstüme çullandılar, onları kovaladım filan.

Sonra eve geldim günlük, ama içimde açıklayamadığım bişi var, ne olduğunu biliosan ö.m den ulaş bana günlük.

He günlük bi de, o kadar hava güzelken hastaymışım, bi çıktım kış soğuğuna denk geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah 8'de evden çıkıp 22'de eve gelmekten usandım günlük, geceleri de uyuyamıyorum, dokunsan ölebilirim ama uyuyamıyorum, kafayı yiyeceğim, oturmak bile işkence gibi geliyor, arrghhhhh imdak.

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 22:42 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...