RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 en önemlisi günlük şeytan ayrıntıda gizli ise chopper adlı filmin 01:32:17 süresinde ekranın sol en köşesinde el kimin günlük.. seni ve feyza yı seviyorum günlük bide custo ve cury i seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 günlük yine hastalanıyorum galiba.. çok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 günlük öhö öhö nereye kadar ya bitmio hastalık iileşmiom yaa..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ulan günlük ben çok şanslı bir adamım hiç bir şey yapmama gerek kalmadan her şey önüme çıkıyor.. tama bu süper bir şetyde bir yerde çok pis patlayacam taklaya gelecem o olacak.. bu arada çok güzel kahve falı bakıyormuşum bugün onu öğrendim bir ara sana da bakayım i kiss you!!! hem de so much Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şıkıdım şıkırım laylaylöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 iyi geceler günlük...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Aşığım, Seviyorum, Çok Özledim... Yine sabahlıyorum günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sanrım ben gidiyom gunlük, aliyorlar bilgisayarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 günlük , doktordan aldigim raporda bugün ayin kaci oldugunu görüp dumur oldum. ayin 7siymis meger , ben uyuyormusum. annecigimin doomgünü yalan oluyordu azkalsin. neyse iyi ki doktora gitmisim .yolum düsmüsken,marketten en giral pastalardan birisini aldim ama adam gibi cicek bulamadim. veletler yolun ortasinda torpilimsi birseyler patlatiyorlardi. haberim olmadan oradan gectim , az kalsin ben de yalan oluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 mesaiye kaldim.. yorgunum günlük yorgunum... hayat yoruyor beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 selam günlük bugun güzel bir gündü ama sonu iyi olamayacak sanırım,çünkü sinüzitim agır derecede bastırdı nefes alamıyorum burnum tıkalı ve başım acayip bir şekilde ağrıyor.bu gecenin hastanede sonuçlanmasını istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gümlük bügün hata yaptım.butun gun sustuk boş boş etrafımıza bakıp beraberdik ama hiç konuşmadık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 günlük, böyle havalara kafam girsin, hort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 gunluk ev hükümeti ile anlaşma yaptık, kalkmıyor bilgisayarım ama 1 saaat izin var o da geceymiş peeh:/ şuan kaçak baglanıyorum-beni durdurabilirler mi be peheyt- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 "love is... " cümleleri aklıma geldi bugün günnük :p ben hala seviyorum ümitsizce ama kendi çapında mutlu. seviyorum huleaayn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 naber günlük ben hala hastayım ya :( doktora falan gittim yok fayda etmiyor nefes almakta güçlük çekiyorum ve bu sinüzitimden dolayı baş ağrısı yapıyor bende :s zaten dershanede ilginç günler geçirmeye devam ediyorum,bir yandan insanlarla ilişkimi keserken bir taraftanda daha önce fark edemedigim kişilerle tanışma fırsatı yakaladım ve dershaneye gitmekten zevk almaya başladım :) etütlere falan kalıyorum artık çok güzel eğleniyoruz çünkü günlük! :p gerçi lombak,penguen v.s gibi dergilerimi,discmanimi falan elimden alıp zorla ders çalıştırsalarda geyikler ve muhabbetler çok güzel.ha unutmadan son sınavdaki başarım yüzünden tarih hocam bana çikolata almış ehaeuh türkçe hocasıda nescafe ısmarlıyacakmış yarın oh oh beleşten yaşıyorum günlük nasıl ama :) neyse ben yine çok yazdım şimdi ders ve televizyon arasında mekik dokuyacam günlük baş baş sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 günlük canım sıkılıo. her günd diorum bunu sana. bilior8um bıktın da geçecek sakin:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 günlük ben yine depresifim ya.yalnızlıktan olabilir.hani olurya. kalabalıkta yalnızsındır.yapayalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 günlük sabredemiyorum. gelsin şu cumartesi günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 :) muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günnük alla alla, bünyem gittikce zombilesiyor. uyuyamiyorum. uyumasam da uykusuzluk hissetmiyorum. neyse sabaha dogru ders calismanin daha iyi oldugunu anladim ve ve ve hm okula daha erken gidicem bugün , benim siramda baska sebeklerin gözü oldugu icin. kaptirmam hih! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük bende cumartesi günü gelsin istiyorum :) dynun +1 ha birde bu akşam ev arkadasıma sürpriz dogum günü partisi yapıcaz kız arkadaşı gelcek ark evde iken biz dısarda pastayı cıkarı mumları dikip içeri giricez :P cuma günü dogum günü oldugundan gece 00.01 de yapıcaz ama inşallah don atlet yakalanmaz ehu ozaman harbi sürpriz dogum günü olur :P [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 11:05 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük, haftada 6 gün çalışmak zorunda olmadıgımız bi şirkette yüksek maaşla işe baslamayı istiyorum. cumartesi günü gelsin istiyorum. patinin kodlarının bitmesini istiyorum. bunları halledincede başka bişiler istemek istiyorum. öyle yani. yine standart ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük beton şirketine gidiyorum.numune kıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Günlük dershaneye gitmedim dershane ahalisi bize geliyor ortalıgı toparlamama ve ayıklama işleminde bana yardım edermisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar