ivy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 şimdi çıkıyorum önce arcadiuma gidip fotoları tab için vericem. sonra armadaya gidicem ordan buluştuktan sonra ver elini büyük migros=) hadi kolay gelsin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 gunluk dun geceden beri beklediğim msg hala gelmedi !!artık beklemesem mi ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 herşeyden oldukça etkilenmeye mi başladım ne? yalnız hala o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 uzun zamandır ilk defa giriyorum patiye öss nedeniyle uzak kalmıştım özlemişim bea günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 günlük, yorgunum,bitkinim,kelimenin tam manasıyla perişanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 günlük imkansızı istiyorum,ama imkansızın peşinden koşmuyorum sadece istiyorum ama bunu gururuma yediremiyorum,bir çok seçenek geçiyor elime ama kafasızlığım yüzünden hiçbirini değerlendirmiyorum çünkü birisi yüzünden başkalarınıda kırmak istemiyorum elime geçen fırsatları tepiyorum ama bunları yaparkende birşeyi kesin olarak anladım; seni istemeyeni sen hiç istemiyeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sıkıldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bugun okula arabaynan gitmeyerek cevreye yardimda buluncam, taksiye de binmeyecem 10 ytl cebimde kalcak. ama serefsiz gursele 7 ytl vericem gene =( boyle isin, aleyküm selam günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 günlük nedir kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 günlük hangi sinemaya gitsem bugün. valley of the wolves la dabbe olmas. başka söyle. eyw şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 günlük naber baba ? iyi misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 artık gel nerdeysen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 22 yıldır hiç bu kadar dipte olmamıştım günlük tanrım inceden jestlerini bekliyorum artık çok uzadı bu günler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hastyım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 çalişmam gerektigini bilip bi türlü tembellik etmekten vaz gecemiyorum, evet günlük ben denyoyum:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 günnük dorye katiliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 günlük çok eğleniyom, kasıntı ibibik bişeydim ben, çıkıyom o moddan bugünlerde, güzel oluyo. bi de bsplayer'la windows media player'da aynı şarkıyı aynı anda çalıyorum, yankılanıyo gibi böyle bi konser ortamı oluyo, atlayıp zıplayıp şarkı sonunda da alkışlayıp ıslık çalasım geliyo, ama "fiuuuwit" diye ıslık çalmayı bilmediğim için bu tasarıyı başka baharlara erteliyorum, erteledim, siyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gunluk adsl gene sizlere ömür...o telekomdakileri yakalarsam sana arkadaş olarak defterlerini dürüp yanına koyacam...hadi kal sağlıcakla yada kalma sağlık olsun:(:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 günlük harcayacak çok enerjim var, ama harcayacak yerim yok, yarın zıplicam ilk iş. hoaa datdatdatdatdatdatdat. we're gonna go back in we're gonna go go go we'regonna back in we're gonna go go go bah bah bah bah bah dono dono dono dono bah bah bah bah bah bah bah dono dono dono dono datdatdatdatdat ayh çatliciim. şarkı bitti arh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 msnye girmio günlük delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 selamlar günlük ben yine bold yazıyorum çünkü çok hoşuma gidiyor yoksa kafayımı yiyorum? neyse o kadarda önemli değil... bugun dershane sınavım vardı,çok berbat bir sınav geçirdim sayısal yapamıyorum günlük ve çalışma azmimde yok :( zaten sınava geç kalmıştım,uykuluydum birde üzerine arkadaşım sınıfta hoca ile kavga etti benim bütün dikkatim dağıldı zaten yeterince aklım başka yerlerde olduğu için en küçük kıvılcımla tamamen gitti... eh ailemede iyi geçti şeklinde birşeyler gevelemek zorunda kaldım onlarda haklı gerçekten çok başarısız bir insan oldum zamanla... neyse sınavlar falan bir yana dursun benim herşeyim ters gidiyor acaba bir gün düzelicekmi hayatım çok merak ediyorum,ilginç bir düzensizlik var hayatımda tıpkı odamın düzensizliği gibi ve bunu sağlıyanda işin kötüsü benim düzeltmek için girdiğim çabalarda dahi tekrar düzensiz hale gelmesini çözemiyorum. ne bir düzgün ilişkim var nede programlı bir çalışma sistemim ... sana neden anlatıyorsam bunları artık,sanırım içimi dökmek bütün derdim keşke dilin olsada yardımcı olabilsen günlük belki o zaman birşeyler düzelirdi,belki o zaman unutup hayatıma normal bir şekilde devam edebilirdim yada duygusuzluğun yolunu bulurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 günlük iyi ki kaldırıldı şu madalyalar, yoksa "post kasma ezique" diceklerdi ben böle zarzar diye mesaj atınca. msn'e giremiyorum, başka siteye giremiyom, uykum da geldi, yatıyom ben günlük. burdan tüm kenklerime selamlarımı yolluyorum, baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sewgili günlük oncelikle merhaba... benim devamsızlığım 19,5 gün be dün atıldık. ve gidip sınıf defterini cameraların onunde çaldım. nolcak benim hlaim günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 günlük bir ilaç alıyorum , çok kötü iştah açıyor dün kahvaltıda normalde yediğimin üç katını yedim , buna rağmen hala üç gündür birşey yememişim gibi hissediyordum. 55 kilo civarında seyreden ben bir anda 57,5 kilo oldum. korkuyorum günlük , böyle böyle 70 kilo olucam. açım günlük aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar