Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 günlük bana şans dile sınava gidiyorum ve hiç çalışmadım patlıcak galiba işallah bildiim şeylerden gelir:([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 5.5dan 7 ye kadar uyudum hadi hayırlısı 8.30 da sınavım var of ki of[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hay 100 alcağım sınavı batırdım allah kahretsin ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 günlük bağırsaklarımı sevmiyorum. hayır, hiçbi şey yemiyorum da, neyle çalışıyo bunlar anlamadım ki?[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 iyi günlük, ben annemle anneanneme kahvaltıya gittik.of geç kalırım diye ödüm koptu o arada tabii.annem geç bırakmicağını söylüyo ama sanmıyom.belki bırakmaz.bana şans dileyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kaç gündür inekliyorum hala iki sınavım kaldı ortaparmağım kalemin baskısından yamuldu ühühühühüh möööööööööööhü[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 günlük şimdi gidiyorum sınava patlıycak ya sayısal elektronik. bana şans dile olur mu? zaten moralim de bozuk! aah be günlük aah![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 29 Kasım 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gunluk oleey matematk supper gecti..:D cok eglendk bugun.. ya millet bnmle dalga gecio gunluk.. ozellikle de can..kimya da cozeltilere gecmisler..(bna cozelti diye lakap taktilar da) dkda bi sesleniolar.uhuhuhuhu :-([signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 günlük geriye dönemem ben. dönememeliyim dimi?[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 günlük, ağlıcam artık ya delirmek üzereyim. lütfen 7 ocakta toeflı kazanayım allahım. çalışıyorum ama emin olamıyorum. sadece 213 ya şu an 173+ civarlarındayım. 7 ocakta 213 alsam yetecek. günlük anla beni. wowa dönmem için tek şansım :( ha bir de 8 şubatta giricem ama ona girsem bile sonuç gelene kadar hazırlıpa devam etmem gerekecek. 7 ocakta 173-223 puanını görürsem yaymaya başlayabilicem. öptüm bye[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 günlüz azına koyam ya cnm çok sıkıldı.. nette yapacak şeyler bitti galiba sadece oturuom öle...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 günlük sınav sandığım kadar zor geçmedi. girmedi anliycaan![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 GUNLUKKKK cook mutluyum Allah bozmasın amın ara ara gırerım artık sınawım da gectı heyooooo[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! I lie inside myself for hours and watchmy purple sky fly over me... zorda kaldığım tüm zamanlarda yalnızlığım sensinn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gnluk yetti bea[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 dertliyim biraz bu aralr gunluk[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gunluk nie sewgilimin sozlusuyle konusmak zorunda kaldım nie beni aldattı nie beni bu hallere dusrdu keşke hiç tanısamamışm alla hkahretsin onu gunluuuuuuk[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 günlük, yeter lan, bi başbaşa kalamadık.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 günlük patlıcan lan![signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Benim garip gönlüm , aşktan usanmaz, varıp yâre gider hiç geri dönmez. aşık öldü deyip sâla verirler, ölen hayvan olur,aşıklar ölmez.. Yunus emre'nin önünde bir kez daha eğiliyorum günlük... Ağlattı beni.. Aşk pazarıdır bu , canlar satılır.. Satarsın bu canı.. Hiç kimse almaz.! Satarsın bu canı.. Hiç kimse almaz.. Dönüpte bakmaz..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bgün ölüodum be günlk ya..[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 iyi geceler günlük ben yatmak zorundayim.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sevgili günlük çok daraldım bu kız arkadaşım beni öldürecek bazen,ama çok seviyorum,bazen uçasım geliyo..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sevgili günlük ben yatanzi iyi geceler sende uyu ;)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sınava gitsem mi gitmesemmi kararsızım be günlük gitsemde çalışmadım çalışsamda zor ders yazın millet deli gibi geçiyomuş neyse ben yazın yine alırım bu dersi...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 php'yi yalamam hatta yutmam lazım günlük. =/[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar