Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: VipeR, 19 Kasım 2005 00:31 tarihinde demiş ki: günlük canım çok sıkkın yine oraya buraya kafa atmaya başladım! bnöhühü ya offf aglıorum ya[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yanlış bişey söyledim gene.. aslında onu kastetmemiştim ama yanlış anladı.. çok uğraştım derdimi anlatabilmek için.. çok konuştum... genede morali bozuk ayrıldı evden.. hiç üzmek istemedim onu.. lanet olsun..[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bugün haftasonu oh!çok güzel birgün.tabii bugünü ben kendim güzelleştirdim.yani güzel şeyler yaparak.tabii bazı zamanlarım sıkıcıydı ama... bugünü güzelleştirmenin anlamı bugün yine sağa sola gittik.ama gittiğimiz yerde eğlendim.tabii çok az durduk.güzelleştirmenin anlamı bu işte.sıkıcı zamanlarımı sonra anlatırım. bu günlük bu kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 günlük uykum var deli gibi[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gunluk...varya boyle iiki yanmdalar diyorum... cnmcm,oglusum,cnm... ve bide 6lim 4ever 2gether... love u.. diorum;)[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bugün bi arkadaş geldi işte bizde oturduk yani canım sıkılmadı onunla çok fazla görüşemiyoruz zaten[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paticiğin kişisel bölümünün can-kıl günlüğü, Aylar sonra yine sardım WOW a sarmaz olaydım..Sosyal hayatım zaten sıfıra yakındı direkt sıfırlandı. Son noktaya ulaşılmış hatun tavlama işindende vaktim yok diyerek ayrılındı. Bilimsel olarak bi isim buldum bu hastalığa wowumkoliklik.Açıklamasıda şöle; Kişi 1 ay oyunu oynar sıkılır,bıraktığının ilk haftasından itibaren oyunun açılış sayfasını görmediği günler çöküntü içinde dolaşır... Yeni okul yeni ortam lise süper dediler gördük.Dokunmayın okul muokul bana zati girdi sınavlarda....Kısaca günlük durum vahim..Bide senin ingilizceni yazmam gerekiyomuş(ingilizce geliştirme maksatlı).....(2günde bu kadar birikti sorunlar)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için [Bu mesaj Bungala tarafından 19 Kasım 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 günlük ya. yarın sınav var , sınıf düşmiyim yeter ya valla bak. :/ hadi iyi günler.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 günaydın günlük sigaram bitti bi koşu bakkaldan al gelsene üseniyorumm yaa[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Günlük bugün yine dersanem ver gitmem lazım... Hemde bütün günün içine ediyo 1 den 7 ye kadar... Napiim günlük kaderim buymuş... Dışarsıda baya soğuk yani üşüdüm... Hastayım zaten salya sümük dolaşıorum... Böyle eğitim sistemine kafam girsin sevgili günlük... Biliyorum çok iğrenç... Seni rulo yapsam kızmazsın dimi sevgili günlük[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 gunluk dersaneye gitmedim bugun[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 gunluk guzel ama soguk bigun başladı, hadi bakalim ;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 her zaman iyi olmayı isterim.her zaman herkesin iyi olmasını... herkes işallah güçlükler çekmez.bugün son haftasonu .deftere yapacaklarım var günlük.bana şans dile günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Günnük senin civardakilerle aran iyidir.Bize ne zaman kar yağacağını sölesene...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 humanities çalışıyorum 4te calculusla devam edip 6 gibi business a geçip 8-9 arası ara verip 10 gibi humanities ile devam edicem programıma =) yok canıııım herşeyi son güne bırakmadım ;p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hehe bende socialla başlayıp economicse geçti beynim patlamassa calculus da çalışıp hakkın rahmetine kavuşcam günlük[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Günlük 2 gün sonra askere gidiyorum sen ne diyorsun ya 0_o[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 slm günlük bugün gılgamış destanını okumam lazım!nasıl yapıcam bilmiyorum . adam bi de ingilizce soruyor yaaa!Böhühühaa=(( neyse ıslanmasın sayfaların gözyaşlarımlaa!öptüm seni günlükkk..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sevgili günlük; hayattan nefret ediyorum. DEFOL SIMDI!![signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 saat 16,34 sigaram ve kahvemle birlikte paticikte takılıom.. dün gece çok kötüydüm... onu özledim....[signature][hline]''Love is the dance of eternity'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-... tam gaz devam:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 günlük ders calısmanın verdigi huzurla geldim gene[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Günlük, istanbula gidiyorum.Onun için.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Günnük garfield izlicem bakalım nasıl çıkacak bilmiyorum...4 saatte ancak biticek ödevim bide yarına en zor bulduğum dersten sınavım var...Nese çıkıcaz bu sorunun içinden.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 günlük bugün onu çok üzdüm ama hala beni sevdiğini biliyorum!bende onu seviyorum! inş. hayatında çok başarılı ve mutlu bi insan olur![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar