lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 günlük yemin ediyorum arkadan acayip benziyordu. ve üstündeki t-shirt 7.ayımızda aldığımın aynısıydı. off lanet olsun millet 3. ayını kutluyor benimde 3. ayım hemde onsuz geçen 3.ay:([signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 günlük az once uyus oldugum bı adamın evınden geldım pc ses cıkmıyormus ses kartını tanıttım acaıp uykum var ama patıcıkte bıraz zaman gecırmek ıstedım kafeye gıttım sahılde gezdım eskı bır kac kız arkadası gordum felen fılan bu gunde dıgerlerınden pek farklı gelmedı bana[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 günlük.. 1 saatten beri elektirik yok yeni geldi bilgisayar sapıttı ne yapcam ben ya acaip sinirliyim ben.. bi çare bul bana...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 studiodaki davul çok sağlamdı günnük.napçaz ya bi insan davula aşık olurmu. hay böle işin...o ne tonlardı yav tey teyy[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Günlük be. Valla gitmez bu böyle enough yaneeeeğğ[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gunluk cok egleniorum...oleeeeeey:D oleeeeeeey oleeeeeeeeey oleeeeeeeeeeey:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 günlük, hiç uyuyasım yok. günlük.. günl.. *!hor.*[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 GÜNLÜK KAHRETSİN KAYBETTİM!!![signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 02:16 AM Mavi is drinking.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 [Bu mesaj Mavi tarafından 12 Kasım 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 günlük uyumamam lazım uyursam kalkamam sabah işim var 7de zor duruyom...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 günlük uykum var ama yatakta donmekten baska bısey yapamıorum forum bomboş[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bugün kek yaptım 3.ayımı kutlamak için. fazla pişmiş tarafları hep sana ayırırdım ya işte bugün çöpe attım! ayrıca bugün çok fazla da ağlamadım!![signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 günlük bugün kankam gelcek önce saw II ye gitcez soorada deli gibin içecez mutluyum yaff güzel bigun olcak[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 günlük bgn ctm v ben evdeym.arkadaşlar bekliyo ama çıkasım yok hiç..yada çıkym bak yazarken karar değiştirdim bn kaçtm hd byy=)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 günlük bu gun hıc pc basından kalkmadım kalkmayada nıyetım yok acaıp canım sıkılıyor hatun gelmedı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 günlük bugün hastayım, aşığım, sinirliyim....vs[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 konser süperdi günlük,sefa bana sarıldı,beraber zıplamak güzeldi,bi tane içtim o içmedi,bi ara beni çok kızdırdı,gözlerine kalem sürdüm bide,taksim gece çok soğuk mini etekle çıkma sakın günlük.[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bence paticikte günlük konusu olmasaydı.bazı özel şeyler oluyo.bunu herkeste okuyabiliyo.özelleri siz yazmıyosunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 evet genelde aklımızı kullanıp yazmıoruz ya da bn bu insanlarla nerde karşılaşcam ki diyip yazıoruz[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yazsalar ne olacak..artık çok kullanıcı var.. içinde tanıdıklarıda olanlar dikkat eder.. günlük lan trye iddia oynadım yenemezlerse bitiğiz,yeterincede günaha girdik zaten pehh:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yaz yaz herkes yazıyo sen de yaz gizli saklı yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bugün çok mutluyuuummmm *!günlüğü öper*[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya olmamali yaaaaaa.... o huyu olmamaliydi...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lan gunluk ölüyodum lan ben bugun...hayatım film seridi gibi gecti valla gozumun onunden[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sevgili günlük simdi yatacam bu pc bu gun cok canımı sıktı ufff yaa uyuycam belkı gecer bugunu hatırlamak bıle ıstemıyorum :'([signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar