Bungala Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sevgili kılmtrak günlüğüm.Farkettimki public bir ortamda olmana rağmen her zaman kendi güvenilirliğini koruyosun...Neyse bugün hiçbişi yapmadım yarında yapmamayı planlıyorum ama yapacağım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 2 gündür evi sadece yatmak için kullanıyorum =)...[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günlük bugün keyfim yerinde[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günlük azına koyam..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günlük sağlıklı yaşam moduna geçsem iyi olcak..1 ay duman istemiyorum[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Loli-pop, 05 Kasım 2005 23:29 tarihinde demiş ki: günlük azına koyam.. ?[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günlük bugun açtım sadece saf ıckı ıle aklsama kadar kendımı ttum bıde gıttıgım bardakı bebeler benı sınır ettıler neysekı bısey olmadan bıttı oradan arkadaslarımızla 2 kızla ayrıldık muhabete gırdık falan fılan bugun böle gectı bla bla bla yarın gorusmemek üzere[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Günlük bugün rahat 2-3 saat konuştuk. Keşke hep böyle konuşabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 jnmss günlügüm hihihihiih kimselerle paylasamam sniii yirim yirimm!!! bugün cok confused'um .. motorgül'e slmlrmi ileett görüsncee sacini bsni yolucam o bitchin. :PPPpppPpppp tommylerini ödünc vrmedi pslikk!!!1 see u defol git simdi!!![signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 la günlük.. yoktu uykum geldi şimdi[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Günlük K.O da şifremi kırdılar ağlamak istiyorum :([signature][hline]Nick::UnforgiveN: Server;Diez LvL:2*(Eziq)=Yeni başladım= Job;Warrior Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sevgili günlük Bugün birşeyler oldu. Bugün birşeyler oldu. Bugün birşeyler oldu. Bugün birşeyler oldu. Bugün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Günlük seni kötü emellerine alet eden patiler utansın. Bana gelince. Çok sıkılıyorum bu gün. Neşelenmek için yapçak bişiler bulamadım. Günlerden pazar zaten. ÇArşıya bi iniyim dedim. Heryer de kapalı.. Age of lll alıyım dedim. Bilgisayarcı da kapalı. Yapacak şey yok. Şimdi scarface diye bi film önerdiler.. izleyeceğiz. klasikmiş. haberim yoktu.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sevgili günlük canım acayip sıkılıyor bayram-ramazan dolayısıylamı bilmiyorum pati nüfüsuda azaldı gibi neyse ekndine iyi bak bay[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 günlük abi sen anladın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sırtım arıo..:([signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 off off netsiz bir ölüm be günlük 3-4 gündür sinir sistmim bozuldu yavv günlük bağlat bidaha neti bana[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sabrina ya ne olduuu kriz deydi en son böhühü haber yok 12 saattir[signature][hline]Lost soul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yorgunum...[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Günlük sen bilir misin evde mouse olmamasının acısını söyle bana...Kafaya yemek üzereyim hatta bi bakıma yedim bile...OFFF...-Dikkatimi çekti asla bir cümlenin devamı olan ikinci cümlem bire anlatım yönü bakımından benzemiyor...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 moral 0 günlük[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 lensle banyo yapan top olsun günlük, okunmuyo bişey[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: forgiver, 06 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: lensle banyo yapan top olsun günlük, okunmuyo bişey ehehe ben bi kere öle yapmıştm lensi gözümden çıkartmam için yırtmam gerekti :D[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 dun gece kaza gecirdim araba pert olucak o arabadan nasi sag ciktim bilmiorum emniyet kemeri olmasa ölucektim millet emniyet kemeri takin valla bnden solemesi yarali insan modundaym her yerim agrio..:'( ama olsun atlattik ya olmedim ya:p gerisini bosveerrdm:D.. hayat gusel beaa.... sado mutlu insan ben (sado mutlu euheu veledimle bnm terimim)[signature][hline]--insanlar neden yalan soyler? --ego tatmini tabe:p --dimy ama:d --vala ole --e napsak bu kisilikleri? --dunyadan surelim.. --oha..:D bnce kendi hallerine birakalim.. omyvzkoyos:D:D:D hadiii bakalmmm:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 istanbul'dan çıkar teli... Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde... ************ Boynuzu yok kuyruksuzdur.. Ayağıda çarıksızdır... Dertli gibi sarıksızdır.. Şeytan bunun neresinde.... ??? eski bir şarkıdır bu günlük. Gün gelip tekrar tekrar dinleyeceğim aklıma gelmezdi... şeytan bunun neresinde şeytan bunun neresinde.. şeytan bunun neresindeeeeeeeeeeeeeeeee. Yarın sınavım var yatıyorum ben günlük hade iyi uykular , iyi nöbetler..[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar