karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 A Grubu Bayern Müchen Olimpique Lyon Celtic Anderlecht B Grubu Arsenal Inter Dinamo Kiev Lokomatif Moskova C Grubu Deportivo PSV AEK Monaco D Grubu Juventus Galatasaray Olympiakos Real Sociedad E Grubu Manchester United Panathinaikos Rangers Stuttgart (yanlış yazdım olsun) F Grubu Real Madrid Porto Marsellie (yanlış yazdım) Partizan G Grubu Lazio Chelsea Sparta Prag Beşiktaş H Grubu Milan Celta de Vigo Ajax Club Brugge Galatasaraya ve beşiktaşa başarılar dilerim... (ulan 4. torbadan sociedad çıkarmı ya)[hline]ö? [Bu mesaj Popeye tarafından 28 August 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 çok olumsuz düşünmek istemiyorum ama çıkamıcaz gruptan gibi geliyor bana eh yinede bol şanslar beşiktaş ve galatasaray'a[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hmm nihat grip olur umarım o maçlardan once :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Bjk nin grubu güzelde gs ye pek güvenemiyorum ya.Ne bilim çıkamayız gibi geliyor bana.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bjk belki laziodan veya pragdan puan çıkarabilir fakat chealsea her halikarda yenecek hatta chealsea yenilgisiz çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Bence galatasaray da guzel kurra cektı gecen sene gorduk seker gıbı kurra cektık ama bı varlık gosteremedık bence bu gruptan cıkıcaz...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 karpuz ii hoşta verdiin linkler neden böle dunya güzeli yau fıosadfjoısdfd..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: aente, 28 August 2003 19:09 tarihinde demiş ki: karpuz ii hoşta verdiin linkler neden böle dunya güzeli yau fıosadfjoısdfd..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist bence galatasaray ve beşiktaşın bulunduğu grubu göstermek için öyle yapmış kalın yazmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ya linkler tamam da "galasaray" nedir yaw auhahuhau[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 aa harbi galasaray yazmışım :-P neyse anlamıyomusunuz kardeşim ne demek olduunu alla allaaa[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Yalnız tüm gruplar bole dengeli çıkmış nerdeyse en zor grup Beşiktaşınki bi de 1.grup[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 h, c, e ve a biraz daha kolay gruplar olmus[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 en zor gruplara düşmüşüz yaw işalla sacma sonuclar almayızda oh oh nası koyduk die sacmalamaz yabancı basın..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Larva, 28 August 2003 19:45 tarihinde demiş ki: said: aente, 28 August 2003 19:09 tarihinde demiş ki: karpuz ii hoşta verdiin linkler neden böle dunya güzeli yau fıosadfjoısdfd..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist bence galatasaray ve beşiktaşın bulunduğu grubu göstermek için öyle yapmış kalın yazmak yerine oh miss aldım azımın payını ehuıehıu dusenememiştm ben onu :P[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Çok fantasik bi grup... 1 tane gecen seneden finalist 1 tane nihat 1 tane yunan 1 tane avrupa fatihi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Valla bizim GS'den hiç ümidim yok bu sene, başarılar Beşiktaş, umarım yüzümüzü güldürürsün, ve umarım GS de bir şekilde çıkar gruptan...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 eleme usülü bu arada ahmet çakar yine muhteşem yorumlarını yaptı eaheauhu. birkere iki takım da gruptan kesinlikle çıkamaz dedi hadi olabilir desek demez mi adam beşiktaş en iyi ihtimal 3-4 puanla sonuncu olur 1 galibiyet bile alması zor sparta prag'ın arkasında kalcak hey allahım ya ve bu adamı milyonlar izliyor töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 eleminasyon olacak 2. turdan itibaren. bi tek 1. turda grup oynancak. bu arada ahmet çakarın kim kaçıncı olur tahminine hasta oldum beşiktaş 4. oluyo en iyi ihtimalle yine 4 oluyo :) sonra galatasaray da 4. oluyo, iyimser düşünülürse de 3. olabilir belki. adam 5. 6. olcak deseydi de tam olsaydı bari.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Yanlız GS gruptan kazara falan çıkarsa şansı büyük ölçüde açılır, çünkü GS tam bir play-off takımı...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 siz bide reha muhtarla beraber uefa'nın futbolcu oscar'larını verdiği programa yaptıkları yorumları izlicektiniz nedved, buffon falan çok ödül aldı diye juventus şike yaptıya getirdi olayı lol çok komikti zaten reha muhtarda futbol yorumlarına başladı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ben ahmet çakarın yorumuna katılıyorum kimse kusura bakmasın ama bjk umarım 3. olabilir yani... 3. bile zor olur... tabi isterim ki 2. olsun ama 3. bile çok zor diyorum... galatasaray 4. olcak direk :) 3. anca olur o da bence ahmet çakar realistik mantıklı yorumlar yaptı... kimse bjk nin 1. olup da çıkamayacağını biliyor diimi?[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ehehe yani diyorsun ki beşiktaş sparta prag'dan kötü takım öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bjk bu gruptan çıkar... Ama şampiyonlar ligi tarihinin ne sıkıcı maçlarını oynayarak çıkar... Ne de olsa lucescu faktörü var. Adam öle bir defans oynatıyo ki max 2 gol yiyo bir de şansa bala bir gol atarsa ne güzel. Eğer İbrahim sakatlanmazsa, defans 3 lümüz ve kalecimiz de sağ salim maçlara çıkarlarsa (AMİN) biz bu gruptan çıkarız. Ahmet çakrın yorummunu ise marjinal ahmedin zırvaları olarak nitelendiriyorum. (Sparta prag bizden iyimiş :-P) Gs ye gelince valla defansı ligde yaptığı hataları yaparsa işi çççok zor ama defansı oturursa gruptan 2. çıkar gibime geliyor. Tabi hasan şaş ın milli takımda oynadığı gibi oynaması lazım hakanın da kolay pozisyonları atması gerekiyor (aynısı bjk de ahmet dursun için de geçerli) Neyse iki takıma da başarılar...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ya benim anlamadığım biz 4. torbadan çekebileceğimiz en kolay kuralardan birini çektik hala millet zor diyor lol. yahu zor grup istiyorsanız dönün birkaç sene öncesine bakın gruba barcelona milan leeds beşiktaş zor grup budur. şimdi ki değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 wallaha BJK şeker gibi olmuş da GS bilemeyecem... inşallah karşılıklı finmal oynarız :) *!benim hala umudum var... isyan etsende istediğin kadar...*[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar