Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ankarada kizilaydaki Kahve evi mukemmel bi yer.Her turlu kahveyi bulmak mumkun. Kahve hastalarina iskence olsun diye mi, sevap olsun diye mi actilar orayi hala dusunmuyor degilim. Birde Rock station cafe var, oranin da tadi farklidir. Hicri abi sagolsun...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: NuKe, 28 August 2003 23:00 tarihinde demiş ki: said: Craven, 28 August 2003 22:58 tarihinde demiş ki: evim tamam craven adresini ver de gelelim. Aynı espriyi elli kez yapmayın ya.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... güzel konuşursan kalpler kırılmaz.[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Cafe Kafa (Erken olunca iyi oluyor TUnalı) Borsa (Akşam üzerileri iyi)[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 valla ben marmaristeyim evden fazla çıkmıyorum bi markete gidiyorum arada bi :D tek gördüğüm yer tanşaş uzuun bi zamandır ehehe baya güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 antalyanın hiç biyeri güzel değil bayıyo beni bu şehir daralıyorum kurtarın help[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 cafe kafa hehe güzelmiş nerde ora bi ara bakmak lazım isminden dolayı ben çiftliği seviyorum(aoç) dün ordaydık hatta piknik alanında arkadaşlarla içtik mangal falan yaptık güzeldi ben daha çok orda kokoreç+bira ikilisini seviyorum ankaraya gelirseniz yada ankaradaysanız tavsiye ederim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Volfied, 28 August 2003 22:54 tarihinde demiş ki: bizim apartmanin catisi, yeni favorim tum erenkoy altimda tukur tukurebildigin kadar (Doggy verdi fikri)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! bir gun bi cayini icmeye gelecem bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ankara Pembe pencereli Genel Evler. meshur ankara kalesinin altinda :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: HellHound, 29 August 2003 02:06 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 28 August 2003 22:54 tarihinde demiş ki: bizim apartmanin catisi, yeni favorim tum erenkoy altimda tukur tukurebildigin kadar (Doggy verdi fikri)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! bende gelicem volfi..zaten erenköy benim burdan yürüyerek en fazla 6-7 dakka bir gun bi cayini icmeye gelecem bak! [hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: kermit_frog, 29 August 2003 00:39 tarihinde demiş ki: antalyanın hiç biyeri güzel değil bayıyo beni bu şehir daralıyorum kurtarın help Kermit yav benim canım kadar çok sevdiğim bir arkadaşım taşındı Antalya'ya onu teselli etmek için Antalya'nın şusu güzel busu güzel demeye çalışıyorum ama aklıma birşey gelmiyor harbiden yok mu şöyle güzel bir yeri ? (yazları çok uzun süreler Antalya'da kalıyorum ama bende bulabilmiş değilim)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ankara'da: Tunalı Hilmi Caddesi. Çok severim bol cafe vardır, dondurmacı vardır, kitapçı vardır... Seğmenler Parkı. Keşke şurayı biraz daha iyi dizayn etseler. Yine de enfes bir yer. Karum, Ankuva, Atakule. Özellikle Ankuva çok güzel. Sakin, kafa dinliyorsun. Otur aşşada bir kahve iç, hatta bowling oyna.. Karum'da bayağı güzel kız var. Atakule'de de Dream Land var o yeter... Arjantin caddesinin üstü. Ya "işte Çankaya budur abi" diyebiliceğimiz bir yer. Cumhurbaşkanı köşkü önü sanırım benim dediğim yer. Ağaçlar var felan... Bir de Bahçelide bu rahatlığı bulabilirsiniz.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 kızlayda karanfil sokakda biraver le koliba cok gral mekanlar.. bide arjantinde fas severim.. gece mekanı olarakda maybeach inanılmaz güzel bence..(mayday maybeach ortak ama maybeach havuz yanında kumdan sahil yapılmıs fln,yazlık bi yer ayarlamıslar parti icin)[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Rogman iyi diyonda Mayday e en son gittiğimiz de eşşek le ilgili çeşitli sözler ettirecek kadar hayvani bir hesap geldi ki yenilen ve içilene oranla tamamiyle kazık bir hesaptı. o nedenle tutmuyorum o mekanı. *! İstanbul da yaşamasına rağmen Ankara mekanlarından da geri kalmış değildir :P *[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Antalya, Konyaaltı Beach park Antalya, Kale İçi İstanbul, Fatihteki tüm ara sokaklar /baba ne tinerciyim, nede deli, sadece sabaha karşı sıkılınca, serin havada o aydınlanmaya yüz tutmuş mavimsi ara sokaklar, ezan seslerini bekleyen ara sokaklar, bazen çöp dolu, bazen taş toprak, bazen çukrularla dolu, ama o saatte sessiz, sakin ve sana ait bir ara sokak, karanlık, tehlikeli, ama sana ait.. istanbulun tadı burda, en azından ben burdan çıkarıorum, sabaha kadar makine başınsda, tasarım yap, site yap, sonra sabaha karşı çık sokaklara...)[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 antalyada güzel hiç bi yer yok yaşanacak bi yer değil istanbul rulz hadi kaleiçi geceleri güzel ama beach parkta ne kadar kro varsa herkes oraya toplanmış be ı ıh antalya sux[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 zaten beach parka kızdan ayrıldıktan sonra hiç gitmedim, ulan orda adamın g...nü s...iolar, valla elde avuçta ne kadar para varsa hepiciiini alıp öle gönderiolar seni, gitmem ben oraya...[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 boş ver gitme[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 taxim ve istiklal caddesi diyebilirim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Khirsah, 28 August 2003 22:49 tarihinde demiş ki: Kınalıada manastır çok güzel manzara var tabi gece oturulduğunda[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! nesi güzel be oranın, sahil varken..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Tophane Meydanı (Bursada) Çünkü sansür yok muahahhahaha[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Dragonmax, 29 August 2003 03:04 tarihinde demiş ki: zaten beach parka kızdan ayrıldıktan sonra hiç gitmedim, ulan orda adamın g...nü s...iolar, valla elde avuçta ne kadar para varsa hepiciiini alıp öle gönderiolar seni, gitmem ben oraya...[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: olum antalyanın değerini anlamıyosunuz ha. Siz hep antalyada yaşadığınız için öyle düşünüyorsunuz.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... [Bu mesaj NuKe tarafından 29 August 2003 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 İstanbul'da Caddebostan sahil,kış ve bahar akşamustuleri Kadıkoy,taksim[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Fatih Tophane Kariye abi kariye ufak ama müthiş bir yer......[hline]Forcedata Hosting Icq : 165859149 [b]Mix Online Gaming Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bozcaada Mermerburnu ;) Adındanda anlaşılacağı gibi burun tamamen mermer bembeyaz ve kimseninide uğramadığı bi yer zaten ada küçücük.Ha bide denizi muhteşem biraz soğuk ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bursa da Ulucami ve etrafı (ama o yobazların olduğu taraflar değil) Heykel Çekirge - Saklı bahçe mi ne öyle bi yer var güzel bi yer geceleri manzarasının güzel olacağını tahmin ediyorum[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar