Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kandil

Bugvan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de kutlarım

lol
rofl
hsl[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Shifty, 28 August 2003 21 falan sularında yolda yürürken demiş ki:
kendimde headbang yapacak enerjiyi bulamıyorum...
Infernal_Reborn de cevap vermiş:
Ben de enerji doluyum enerjimi dışa vurmak istiyorum mala vurmak istiyorum
Mesaj tarihi:
simitler nerde ?

simitsiz kandil kutlanırmı kuru kuru

hepinizin kandili mübarek olsun

*! dedesini aramadığını hatırlar *[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
Herkesin kandili mübarek olsun, Allah dualarınızı kabul etsin.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Mesaj tarihi:
regaip kandili'niz kutlu olsun, bütün dünyaya hayırlar getirsin inşallah..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Mesaj tarihi:
Kandiliniz mübarek olsun[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
Bütün Cemaatimize hayırlı vesileler ile
böylemiydi yanlış mı yazdım :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
bugun arkın dogum gunu ıdı ıcemedık kandıl dıye ben ıcelım dedım kımse yanasmadı oyle tangle gecıstırdık :P[hline]Cok HUZURLUYUM....Saol DraculaVigorous...
Metall
  • Yeni Oluştur...