HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ne kadar alakasiz olsada yukardaki sarkinin sozlerinden sonra dayanamadim Hair OST Black Boys are nutritious black boys fill me up black boys are so damn yummy they satisfy my tummy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Dire Straits - Telegraph Road Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Jamiroquai - Seven Days in Sunny June Uuuuu... So baby lets get it on Drinkin wine n killin time Sitting in the summer sun You know I wanted u so long Why'd u have to drop that bomb on me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Steelheart - She's Gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Starsailor - Four to the floor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Malt - Deprem sallandık diyorum merkezini bilmiyorum sokağa fırlamadım duruyorum senden bir açıklama gelmeden ben bu evi terketmiyorum tehlikeleri düşündüm önceden ama bölge sakattı zaten senden bir açıklama gelmeden çaresizim biliyorum hayatıma asma bir kat yaptım yeni bir aşk bir de çek-yat kattım tam mutlu olurum burda derken 3.1'e bile dayanamadı tepeme yıkıldı çatlak olabilirim belki hafiften sallanıyorsam işte bu yüzden senden bi açıklama gelmeden kırılmam biliyorum herkes panik oldu kimisi korktu, kimisi yaşamıştı, biliyordu hepsi hep bir ağızdan "sakin ol" diyordu hayatıma asma bir kat yaptım yeni bir aşk bir de çek-yat kattım tam mutlu olurum burda derken 3.1'e bile dayanamadı tepeme yıkıldı bir gün, aniden kriz masasında içerken richter'den konuşurken aşk biter.. yenisi gelir eskisinden beter edit: 5. dinliyorum üstüste hala sıkılmadım. bakalım bu şarkının ne zaman bokunu çıkarıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Soundgarden - Black Hole Sun In my eyes, indisposed In disguise as no one knows Hides the face, lies the snake in The sun in my disgrace Boiling heat, summer stench 'Neath the black the sky looks dead Call my name through the cream And I'll hear you scream again Black hole sun Won't you come And wash away the rain Black hole sun Won't you come Won't you come Won't you come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Prodigy - Firestarter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Sefarad - Bodrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bebel Gilberto - River Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Legion of the Damned - Scourging the Crowned King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Trentemoller - Beta Boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Diana Krall - Hit that jive jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 portishead-undenied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fede said: Malt - Deprem burdayım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Marillion - He knows you know Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Blonde Redhead - Elephant Woman Why amuse yourself in such way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Creus said: Blonde Redhead - Elephant Woman Why amuse yourself in such way Hard Candy'yi izleyince tutulmuştum bu şarkıya. harika bi şarkı Type O Negative - Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Screaming Trees - No One Knows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Blonde Redhead - Melody Why did you kill that poor old man, melody She said, He was never good to me Misery is a Butterfly albümünün hepisi muhteşem ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 The Haunted - All Against All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 clare teal - so in love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Vex'd - Thunder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Carlos do Carmo - Uma flor de verde pinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Rebekka Bakken & Wolfgang Müthspiel - Later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar