Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dl'de raitlinin level abarması

Waefre_Athelas

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar benmi yanlıs hatırlıyorum dl de bi char level 18 olunca tanrılar onu dünya dışına atardı ama raistlinin takhasisle kapsımak üzere cehenneme girerken gücü lvl la bile ölçülemiyodu kısacası rait neden vakti zamanında atılmadı[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!!
Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P
Sosyal ağlarda paylaş

karakterler raist gibi tanrılarla savasmaya kalmasın diye 18 olan charları atarları en azından eskiden öyleydi diye hatırlıyorum hoş bu bahsettiğim durumu sanırım 98 de felan okumustum ama D:[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hayır dünyayı çalmaktı sanırım basarmısta oldu kısmen :D ama tüm plan bıçak sırtındaydı :D dl kurallarını bilen dm yokmu yawff aydınlatsın beni :)[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!!

[Bu mesaj Waefre_Athelas tarafından 26 Aralık 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanılıyosam sorun yok sen duymadıysan diye bişiyde mantıksız :D kimse her şeyi bilemez bn tolkienin tüm kitaplarını lotr dahil üçer kere okudum elfçe biliyorum tengwarı kullanabiliyorum ama ona rağmen bilmediğim bişiyler hep çıkıyor ama duydugum doğruysa biçelişki vardır dediğim gibi yanılıyosam sorun yok ama ynılmıyosa biri durumu açılarsa sevinirim[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 26 Aralık 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
Bende duymadım o dediğini. Ama level 18 olduktan sonrada "sıkıysa gelin atın ülen" durumu oluşuyor:)

yani ona yakın bişey oluyo zaten dl de lvl sistemi yok yani kitaplarda kitapların disini bilemicem[signature][hline]the truth is out there...
Luke: I can't believe that
Yoda: That's why you failed
FB
may the force be with you

[Bu mesaj mulgear6 tarafından 26 Aralık 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Waefre_Athelas, 26 Aralık 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
yanılıyosam sorun yok sen duymadıysan diye bişiyde mantıksız :D kimse her şeyi bilemez bn tolkienin tüm kitaplarını lotr dahil üçer kere okudum elfçe biliyorum tengwarı kullanabiliyorum ama ona rağmen bilmediğim bişiyler hep çıkıyor ama duydugum doğruysa biçelişki vardır dediğim gibi yanılıyosam sorun yok ama ynılmıyosa biri durumu açılarsa sevinirim

ama ben tum kitapları en az 3 kere okudum ezbere biliyorum nerdeyse:D[signature][hline]the truth is out there...
FB
Sosyal ağlarda paylaş

eh yani kitabın içinde su level oldu demesi :D biraz mantık dısı olurdu evet bölüm üç karakter infosu filan :D artı daha level 18 de öle sıkıysa atın olmuyo en azından bi 30 u beklemek gerekli :D artı kitaplar ayrı kurallar ayrı bi durum kimse hikayenin içinde dünyanın kurallarından bahsetmez [signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!!

[Bu mesaj Waefre_Athelas tarafından 26 Aralık 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gayet uygun bi dille anlatılır bunada yazarlık denir bu bir ikincisi neden bu kadar sabit bişekilde bana cephe aldıgınız anlamısta değilim onun yerine soruma gerçekten emin bi kaynaktan kesin bi cvp ınız varsa verin yoksa kirlilik yaratmayalı dimi ama[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yani simdi olmayan bişeyin kaynağı da olmaz dimi yani bi yerde tanrılar "biz lvl 18 olanları bizim yerimizi almasınlar diye dunyadan atmayalım" demediklerine gore sen de bize olduğunun kanıtını da sunamadığın için yoktur(su anlık)[signature][hline]the truth is out there...
FB
Sosyal ağlarda paylaş

olmayan bişiy kanıtı dl settingsi yalamıs yutmus birinin böyle bir kural yoktur demesidir ben yüzyüz böyle bişiy var demedim sadece böyle bir durum oldugunu sanıyorum varmı yokmu varsa neden var sorum bu ve gayet basit[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...