Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaslar benmi yanlıs hatırlıyorum dl de bi char level 18 olunca tanrılar onu dünya dışına atardı ama raistlinin takhasisle kapsımak üzere cehenneme girerken gücü lvl la bile ölçülemiyodu kısacası rait neden vakti zamanında atılmadı[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi atmak nasıl oluyomuş..ben böyle saçma şey duymadım..[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 karakterler raist gibi tanrılarla savasmaya kalmasın diye 18 olan charları atarları en azından eskiden öyleydi diye hatırlıyorum hoş bu bahsettiğim durumu sanırım 98 de felan okumustum ama D:[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 forumları okurken birden aklıma geldi onca yıldır sorcam sorcam soramıodum :D[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P [Bu mesaj Waefre_Athelas tarafından 26 Aralık 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 höst bu ne saçmalama yok ole bişi o zaman fistandantilusu da atmaları gerekirdi hangi kitapta okudun sen bunu??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hah işte onuda atmadılar bi dm arkadasa sormustum takhasisin planın bi parcası filan demişti[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tabi takhisisin planı kendini yok ettirmek di mi:P:D saçmalama ya yok ole bişi ejderhaların tumu lvl 18 in ustunde caramon da vardır en az bi 18:D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hayır dünyayı çalmaktı sanırım basarmısta oldu kısmen :D ama tüm plan bıçak sırtındaydı :D dl kurallarını bilen dm yokmu yawff aydınlatsın beni :)[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P [Bu mesaj Waefre_Athelas tarafından 26 Aralık 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya yok ole bişi kandırmışlar seni nerde okudun peki???[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kesin değil ama yıllar önce level dergisi 98 felan dı yıl frp bölümü hazırlıyodu yanılmıyosam ordaydı ama yüzde yüz emin değilim[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kimi nereye atıyolar ya haha ne bu satranç mı[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben dl de ole şey duymadım ben duymadıysamda yoktur bu kadar kesin konusuyorum[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bende duymadım o dediğini. Ama level 18 olduktan sonrada "sıkıysa gelin atın ülen" durumu oluşuyor:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yanılıyosam sorun yok sen duymadıysan diye bişiyde mantıksız :D kimse her şeyi bilemez bn tolkienin tüm kitaplarını lotr dahil üçer kere okudum elfçe biliyorum tengwarı kullanabiliyorum ama ona rağmen bilmediğim bişiyler hep çıkıyor ama duydugum doğruysa biçelişki vardır dediğim gibi yanılıyosam sorun yok ama ynılmıyosa biri durumu açılarsa sevinirim[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Redeagle, 26 Aralık 2005 22:48 tarihinde demiş ki: Bende duymadım o dediğini. Ama level 18 olduktan sonrada "sıkıysa gelin atın ülen" durumu oluşuyor:) yani ona yakın bişey oluyo zaten dl de lvl sistemi yok yani kitaplarda kitapların disini bilemicem[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you [Bu mesaj mulgear6 tarafından 26 Aralık 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Waefre_Athelas, 26 Aralık 2005 22:48 tarihinde demiş ki: yanılıyosam sorun yok sen duymadıysan diye bişiyde mantıksız :D kimse her şeyi bilemez bn tolkienin tüm kitaplarını lotr dahil üçer kere okudum elfçe biliyorum tengwarı kullanabiliyorum ama ona rağmen bilmediğim bişiyler hep çıkıyor ama duydugum doğruysa biçelişki vardır dediğim gibi yanılıyosam sorun yok ama ynılmıyosa biri durumu açılarsa sevinirim ama ben tum kitapları en az 3 kere okudum ezbere biliyorum nerdeyse:D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eh yani kitabın içinde su level oldu demesi :D biraz mantık dısı olurdu evet bölüm üç karakter infosu filan :D artı daha level 18 de öle sıkıysa atın olmuyo en azından bi 30 u beklemek gerekli :D artı kitaplar ayrı kurallar ayrı bi durum kimse hikayenin içinde dünyanın kurallarından bahsetmez [signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P [Bu mesaj Waefre_Athelas tarafından 26 Aralık 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 madem lvl 18 de atılıyo 30 olana kadar en az 13 kere atılır:D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hah bende onu diyom işte atılmıyo neden atılmıyo gerçekten arkadsımın söylediği gibi takhasisisn planımı yoksa klasik dl çelişkisim nedir olay[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya arkadaşım kitap bu kitap kimi nereye atıyolar, sonra okuyanlara ne dicekler "afedersiniz biz bunu yanlışlıkla abartmışız wizards uyardı kitaptan çıkarıyoruz ama onun yerine size Dalamar verelim o daha ezik" mi ? :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 drag kopardın beni saol valla artık bu da cvp olmustur sana:D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Öyle dünyadan atma diye bir şey yok. DL'den nereye atıyor, uzay boşluğuna mı? DL'nin bağlantısı olduğu tek dünya var, o da Planescape. Tanrılar da oraya kimseyi atmadılar henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gayet uygun bi dille anlatılır bunada yazarlık denir bu bir ikincisi neden bu kadar sabit bişekilde bana cephe aldıgınız anlamısta değilim onun yerine soruma gerçekten emin bi kaynaktan kesin bi cvp ınız varsa verin yoksa kirlilik yaratmayalı dimi ama[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yani simdi olmayan bişeyin kaynağı da olmaz dimi yani bi yerde tanrılar "biz lvl 18 olanları bizim yerimizi almasınlar diye dunyadan atmayalım" demediklerine gore sen de bize olduğunun kanıtını da sunamadığın için yoktur(su anlık)[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 olmayan bişiy kanıtı dl settingsi yalamıs yutmus birinin böyle bir kural yoktur demesidir ben yüzyüz böyle bişiy var demedim sadece böyle bir durum oldugunu sanıyorum varmı yokmu varsa neden var sorum bu ve gayet basit[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar