forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sonuç ne oldu :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 2 gündür online olmadı. Haber alınamıyor.
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 fazla mutluluk anaflatık sok etkısı yarattı sanırım haydaaa[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bana da olur cok hemen kimyam deisir havaya girerim. Aama genelde Desert Eagle beklerken Glock cikio. Diiaktli olmak lazim.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yarın black'de kalp çıkıp üzerinde de " hasan " yazmasında...[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Netten mutlu olabiliyorsan ne mutlu sana. son gaz devam.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Muhallebi, 02 Ocak 2006 04:30 tarihinde demiş ki: Yarın black'de kalp çıkıp üzerinde de " hasan " yazmasında... HAHAHA[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen
bozok22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bana gore netten edelen arkadaşlıkların hepse yalan[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 mutlulugun nerde ne zaman bulunacagı belli olmuyor ister netten olsun isterse başka türlü arkadaşımız mutlu olduktan sonra bizede mutlu olmak düşer :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
oper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: forgiver, 01 Ocak 2006 22:59 tarihinde demiş ki: sonuç ne oldu :) benimkisi hüsran abi.. maç beklediğimiz gibi geçmedi malesef..[signature][hline]impossible is ME!
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim mesajı kim sildi ?[signature][hline]We want war, wake up !
Stifler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bilek nerelerdesin[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 black sonucu merak ettik nerelerdesin valla? netten 3 saat içinde tanışıp yer ayarlayıp buluşma olayı.. helal valla ne diim.inş kız sağlam ayak çıkmıştır. hayırlısı olsun bakalım..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: bLackcha0s, 31 Aralık 2005 13:05 tarihinde demiş ki: kıskanıyolar mutluluğumu. auhauha[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Evet kızın annesi izin vermedi ama ertesi gün buluştuk bir alem yaptık =) o gün için olmadı hehe korkulan birşey yok çok seviyeli bir ilişkimiz var. Malesef o günü kız arkadaşım ve yanındaki 3 güzel kızla geçirecektim ve yanımda Mavi lerde olucaktı. Amma velakin ben maviyle geçirdim eheheh efeme sarıldım :P İlişkimiz çok düzeyli sizi sürekli haberdar edeceğim merak etmeyin :P[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
laverda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hayırlısı olsun nediyeyim :9[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 evet evet haberleri alalım :) mutlu olman bizi sevindiriyor bende çok mutluyum !!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 evet çok merak ediyoz valla bi yardım eli.. efeye de ayarlasaydınız birini:) işallah kızmaz.şaka yaptım efe,şaka[signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 efe yi ben masalara çıkardım o yolunu seçti hahahaha dimi lan ? =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Multu olmak güzeldir.. umarim sonsuza kadar sürer. ama ne yazikki sürmüyo genelde :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mutluluklar dilerim :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız!
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 her şeyi anladım da ahahayay ne demek onu anlamadım o bi gülüş tarzımıdır. ne biliyim efendim.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.*
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 öyle istedi canım öyle güldüm efenim![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 öeh maviyle geçen bi yıl başı :P bütün sene gaspet geziceksin artık.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Öne çıkan mesajlar