St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 edebiyat lisans öğrencisiyim olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 milli yuzucuydm. gecen sne bıraktm baydı aynı havuzu git gel git gel aa nereye kadar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 okçu o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 lisanslı f1 pilotuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 2 Sene Beşiktaş, 1 sene İstanbulspor, sonra amatör de futbol..Adamın biri ayağıma vole atınca kemik kırılmış ama tam olarka kopmamış bırakma sebebim oldu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 1 yıldız balıkadamım sayılır mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Lisanslı basketbol antrenörü ve hakemi olmama sayılı günler kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 said: 1 yıldız balıkadamım sayılır mı :) +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 1 aya kalmaz lisansli paintballcu olacagim sanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Bocce (petank , volo ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Lisanslı satraççı(idim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 lisanslı atıcıyım...her türlü espriye açık bi spor olsada çok severek yapıorm...trap-skeet atışlarına türkiyede ilgi olmasını çok isterim...istinyedeki poligonumuza merak edenler bi uğrasın çok sevecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 lisanslı windsurfçüyüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Kadıköy Rugby Kulübü'nde rugby oynuyorum. Yakında milli takımımız kurulunca milli takım'da da oynayacağım inşallah. Türkiye beyzbol, softbol, amerikan futbolu ve rugby federasyonuna bağlıyız. (www.tbsf.org.tr) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 lisanslı goju-ryu karate do antrenörüyüm.. (dereceleri sölemiim :D) xma antrenörüyüm ninjutsu ve aikido da lisans için kasıyorum gouken nipponda 2.dan ım.. vb.vb.vb. die gider:) -edik: karatenin stilini yazmayı unutmuşum - [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 04:02 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 lisanlı kaleci(tabe 3 sene oldu bırakalı)lisanlı basketbolcu(onuda bıraklı 3 sene oldu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 lisansli amerikan futbolcusuyum 4 senedir oynuyorum 2 senedir lisansliyim yildiz amerikan futbolu takimindayim aslidna teorik olarak 1 inci lig oyunusuyumda ayni anda [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:09 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:09 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 lol bone, 2. ligin olduğu günleri görücekmiyiz acaba :) bende bilkentte amerikan futbolu oynuyorum lisanslı olarak 2 senedir, öte yandan paintball oynuyorum ama lisansım cıkmadı henüz. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:42 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 walla haci 2 inci lig olmazda pro ve college diye ayirabilirler ayrislara ikisindede oynucam entresan bisi turkiyede amerikan futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 lucifel anlamadım aynı anda kalecilik ve basketçilik mi yapıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 lisanslı satranç + kendo , ölümcül ikili :p edit: lol oyun teklif eden oldu , satranç oynamıyorum çok uzun süredir.kendoya devam, milli takımdayım. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, Jarlaxle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 lisanlı kayakcıydım önceden bursa 3. sü olmustum 1 kere o kadar daha cok serbest takılmaya rampalar yapıp ucmayı sevdiğim icin bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 geçen sen direksiyon başında kalp durana kadar sutopçuydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 lisansli playboy um.. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bence lisanslı komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar