WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bende lisanslı yüzücüydüm 4 sene önce:( darülşafakada yüzüyodum. şuan yüzücü olanlarınız bilir gizem papila die bir kız var onla aynı dönemdim yazları o heybeliadada yüzerdi ben burgazadada sora okul fln derken yüzmeyi bıraktım ama çok pişman oldum.. lisedede okul voleybol takımına girdim tam bi yerlerle temasa geçildi sol dizimde minisküs oldu:( şimdi dolayısıyla hiç bi sporu yapamayorum... amma uzun yazdım yaf hayat hikayem gibi oldu:D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar hergün profesyonel olarak bilgisayar başında arkamı büyütürüm :) profesyonel olarak yaptığım bir spor yok ama izlemesini çok severim... teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 progamer'ım ben de lol :p enka'nın basket ve yüzme takımlarında lisanslarım vardı 4-5 yıl önce. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 01 Ocak 2006 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ilk defa spor bolumune girdim sadece futbol-basket war diye ilgimi cekmiyodu ama hoşuma gitti bu konu :D Lisanslı olarak bowling oynuyorum :) milli sporcuyum ve avrupa altıncılıgım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bakırköyspor Lisanslı serbest yüzücüyüm bi kaç madalyam var :)eheheh ama şimdi yapamıyorum omuzum kırılmıştı aynı zamandada Zeytinburnuspor lisanslı amatör futbolcuyum bi kaç kere minik takımda oynamıştım sonra yüzmeye verdim kendimi.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeweX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 futbol&kürek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 fotbol,basketbol,yüzme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Lisanslı futbolcuyum inşallah seneye (bu klüpteki bonservis bitince) prof. AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 basketbol. 2 senedir üni. de oynuyorum sadece, onun dışında küçük takımdan beri liglerdeyiz pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bende profesyonel olarak Masatenisi oynuyorum . 1 . ligde bi takımla sözleşmem devam ediyo ayrıca ankara içinde kurumlar arası ligde oynuyorum halehazırda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Evet aylardır sürekli sorun çıkartan lisansım nihayet çıktı, yazayım dedim. Artık lisanslı buz hokeyi oyuncusuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 lisansli yuzucuydum 4 yil once sonradan atletizme basladim kisa mesafe kostum uzun atladim cirit atmaya calistim pek basarili olamadim. simdi sadece amator olarak futbol oynuyorum ve thai box yapiyorum. haftada iki defa sahilde duz kosu yapiyorum formda kalmaya gayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 lisansli satrancci (hehe cok atletigim :P) seneyede universitede futbol umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 dereağzı fb tesislerinde orta siklette lisans almama ramak 2-3 ay kala boksu bıraktım...En ciddi spor girişimim bul oldu..şuanda kapısından almazlar göbek saldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ewet yıllardır basketbol liglerindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 6 yık arçelikte voleybol profluğa ramak kala öss üni avusturya derken yalan olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Amerikan Futbolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 eskiden hentbol oynadım şuandada sutopu oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Lisansli basketbol ek olarak haftada 4 gun fitness/body fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Lisans sayilmaz,birkaç yil yüzdüm,masatenisinde bir ara lisans almistim.Simdi ise tek spor olarak aikido ile ilgileniyorum,bir de yetisemedigim otobüslere kosma girisiminde bulunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 2 yıldız CMAS dalgıcım. Bu yaz 3. yıldızımı almaya çalışacam belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ilk önce hentbol lisansım vardı ne oldu bilmiyorum okuldayken çıkarmışlardı takımdaydım. sonra futbol lisansı yaptırdık onuda iptal ettiler bi alt takımda oynamak için yaşımı küçük göstermiştim sonradan anlamışlardı kovmuşlardı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 lisanslı avcıyım :D ne avladıgım supheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Lisanslı satranç oyuncusuydum bir aralar. Ama lisanstanda satrançtanda bi haberim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 lisanslı amerikan futbolcusuyum efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar