Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ağız tadıyla bir küfür edeyim diye gelmiş adamın hevesini kursağında bırakmışsınız. Çok ayıp etmişsiniz. Valla ne deseniz doğru adam azmış gusül abdesti bile fayda etmez buna. Ayrıca böyle amelelere küfürle cevap vermek yerine ibret-i aleme rezil etmek her zaman daha iyidir, içine oturur insanın yahu![signature][hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
Mesaj tarihi:
abi sakın topici kitlemeyin silmeyin dursun böle arada bakar koparız hatta hatta saklayalım bu topici eleman büyüyünce gösteririz bak sen küçükken ne kadar salaktın felam deriz :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Mesaj tarihi:
oh my god i found a penny
you busterd
:D bi bölümde vardı[signature][hline]İmza Yarışmaları:
-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
-evet goruyorum.
-o dugme sana girsin. ahahah
Mesaj tarihi:
Bi de şey var biliyo musunuz? all your base are belongs to us. Sitesi fanları felan var aşmış bi olgu.[signature][hline]"Don't be afraid, it just a thundersto-"

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 07 February 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol ingilizce topike tercüme cevap yazdım işte daha ne =P[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
"şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
Mesaj tarihi:
Bu pepelek'i hackleyen eleman di mi?[signature][hline]GAFLAR
-kan kanamasından ölecen lan!
-IQ'un eksi sıfır lan senin!
-Tek harfli bir harf
Devam Edecek...
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 08 February 2004 11:18 tarihinde demiş ki:
Bu pepelek'i hackleyen eleman di mi?

kim?[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
"şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
Mesaj tarihi:
Yok sandöviç, muahaha.

Hekırlara iyi bakın unutmadan, ilerde lazım olur falan Arada gezdirin altına yapmasın :)[signature][hline]GAFLAR
-kan kanamasından ölecen lan!
-IQ'un eksi sıfır lan senin!
-Tek harfli bir harf
Devam Edecek...
Mesaj tarihi:
Yarabbim bizi bu tür insancıl, biraz saf duygulu ve .... türü gibi H4x0r'lardan eksin etme yarabbim. Amin arkasından bide 3 kuluvallah 1 elham tamamdır.. bismillahirrahmanirrahim... :)[signature][hline]Download Speed: 1234567
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eaheahahaha yalnız title a bak :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
özlemişim ya bu topic'i. :) iyi oldu su yüzüne çıkarttığınız.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
wuuuuuuuuuuuuuwwwwww

AREA MASTERSSSS...

bu adamın acilen forumlara geri gelmesini öneriyorum.
Öğreniceğim çok şey var ondan...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
ben hâlâ şokoleti yemeye gitme taraftarıyım[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...