Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Neyse...UP lanmazsa olmaz değil mi?Tebrikler=)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ahahahh super olmus site uzun zaman sonra gireim dedimde oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 oda bizden olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Hazır Paticik geri dönmüşken uplamak lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Arkadaşlar topicin açıldığı tarih 10 Aralık 2003, biraz büyüyün artık, cıvığı çıkmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bu da nesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 1 nisan şakası :D gene hortlamış topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 mauhaua :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 oluyo arada böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: Arkadaşlar topicin açıldığı tarih 10 Aralık 2003, biraz büyüyün artık, cıvığı çıkmadı mı? feci cılkı çıktı vallahi. hani bir esprinin bile "espri"si vardır. her gün uplanıp "ahaha çok komik di mi, çok zekiyim ben up'ladım gene, allah kahretsin" denirse, o esprinin "espri"si de kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 valla bence gayet komik..o elemanı sokakta görüp yarılmakta apayrı bi zevk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ii bi 1 nisan şakası... bend euo bölümünde fokussssss un topicini bulam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 o çocuk şimdi 17 yaşında. Ammma kulakları çınlamıştır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hadi bunu buldunuz dierleri nerde neo nazi türklerin desteğini bekliyorum buraya çöp dökmeyin..çok çok çok rica.. hepimiz zenciyiz bunlar nerde ha? ben onları da istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 valla kendi quoteunuzdan ders temi almıyonuz, bak nediyo 2003 dimi? demekki o zamandan beri silinmediyse yada kitlenmediyse bi bildikleri var dimi? 2 günde bi uplanıyo ve kimse ses etmiyo demekki bu topik bişeyleri simgeliyo dimi? (saate baktım 01.01 son zamanlarda çok oluyo ölücem sanırm) o zaman bi daha gülelim ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 evet alt yazı şeklinde geçse süper olurdu bakar bakar gülerdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yahu ben bikere karakediye snırım niye bu topic slinmiyo sizin için özel bi anlamı mı var demiştim buyur? şeklinde bi yanıt almıştım ama hala çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bizsiziarariz pati § 08 Kasım 2005, Salı - 23:58 [ güncelle ] [ özel msj ] area masterların hoşuna gidyo galiba=) ondan kitlemiyorlar[signature] BlackRose pati § 12 Kasım 2005, Cumartesi - 21:13 [ özel msj ] bizsiziarariz, 08 Kasım 2005 23:58 tarihinde demiş ki: area masterların hoşuna gidyo galiba=) ondan kitlemiyorlar buyur? bizsiziarariz pati § 12 Kasım 2005, Cumartesi - 21:27 [ güncelle ] [ özel msj ] şaka amaçlı...cidden neden silinmiyo bu konu[signature]hehe.. [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 16:51 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 yerinde bir up olacağını düşünüyorum. gülmekten ağlamıştım zamanında bu topicte hey babalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bu abi işte bu. bunu özledim ben yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hakkatten ozlemisim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ozlemısım ozlemısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bunu bile özlemişiz be :D zamanında uplamayın şunu diye bagırırdı herkes artık gönül rahatlıgıyla uplanabilir eglenilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 çok yerinde bir up ben aramış bulamamıştım nedense :) patiyim patisin pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bunu bile özlemişim ya. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar