DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bence bu konuyu acan genel yoneticilerden birinin fakei alan yoneticilerine komplosudur :-P oyüzden silememişler mesela ben alsam bi fake yazsam buna benzer bişey 3 dakika sürmez hemen silerler :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lok ki ne lol[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu topik hala yaşıyormu :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 haha :) hakket hala up^ lanıp duruo kimbilir kaç msj atıldı buraya. ne mastermış bea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 breeh bu da en uzun süre yaşayan topic herhalde ya , bu topice bir madalya takalım, ne zaman baksam habire en başlarda uplanmış duruyor tee 2003 ten beri. dayanamadıım bende upladım. kusura bakmayın :)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: zgrw, 27 Aralık 2005 00:43 tarihinde demiş ki: bu topik hala yaşıyormu :D yaşıyor[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yaşatmaya devam etmeliyiz :)[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yinemi ya.[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 baymasın![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bi iki ay unutsak bu topiği sonra uplasak ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hehe o nie ki :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 seviorum bu topiciç. hala burda.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hehe gene gelmiş :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 nice area masterlı yıllara[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Eee Oooo bu topic için söyliycek birşey bulamıyorum.Tam bir sanat eseri gibi yorumlaması çok zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Silphatos, 10 Aralık 2003 16:13 tarihinde demiş ki: Threadin gösterimde olduğu son 5 dk e 3 sene oldu sanki.. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu arakastan haber alan varmı ? :D[signature][hline]hey gidi hee...hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kendisi araya kaçtı.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben diyodum kim ne zaman uplayacak bi afferimi hakkettin... Afferim[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bu konu daha önce açılmıştı.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alicannn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkadaşlar bu konu ile kısaca bi özet geçebilirmisiniz ? 669 mesajı okumak zor geldide:) şöyle 1-2 cümle yeterli anlayalım konuyu :) [Bu mesaj alicannn tarafından 03 Ocak 2006 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Süper bi arkadasin innailmaz sinir oldugu bi olaya tepkisi UHUZHUZHUhahuaua[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 abi boyle bir kin ve boyle bir ingilizce bir araya gelince boyle seyler ortaya cıkıyo :D[signature][hline] / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: togi92, 05 Ocak 2006 15:03 tarihinde demiş ki: abi boyle bir kin ve boyle bir ingilizce bir araya gelince boyle seyler ortaya cıkıyo :D Muaghhaah[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bu topike yeni sistemin ilk mesajını atıyorum, attim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar