Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH

Ghost1989

Öne çıkan mesajlar

said:
loop, 12 Aralık 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Moderatörlere küfür edilmiş galiba.. Hoşuma gitmedi bu... Silemiyorlar mı acaba ?

hoşumuza gidiyor bize küfür edilmesi ;)
bu sizin görebildiğiniz, göremediklerinizi görebilseniz bir parka "paticik yöneticileri parkı" ismi verilmesi için meclise dilekçe yazardınız :p[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ölmeyen top.ic işte bu olmalı...lol[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

cevap atmiyim dicektim de dayanamadim, neden bir espriye gülüp gecip sonra tadinda birakma olayini basaramiyoruz onu anlamiyorum ben.
sürekli ilk 3 topikte, kitlenmesi mi gerekicek yani illa[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 10 Aralık 2003 16:13 tarihinde demiş ki:
Threadin gösterimde olduğu son 5 dk[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

sırf sliphatos a inat olsun diye tabiiki ;)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???

[Bu mesaj GwindonSurion tarafından 23 Aralık 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...