fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 safi gün anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 çok sağlam bıraktım 3 ay önce hepinizi yenerim. her konusu geçtiğinde de belirtip haz alıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 razzRaziel said: çok sağlam bıraktım 3 ay önce hepinizi yenerim. her konusu geçtiğinde de belirtip haz alıyorum evet. 3 ay önce bırakmışsın, babam bıraktı 5 sene, sonra yine başladı.. Demekki neymiş, unutulmuyormuş :) şimdi yak bi sigara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 razzRaziel said: çok sağlam bıraktım 3 ay önce hepinizi yenerim. her konusu geçtiğinde de belirtip haz alıyorum evet. "you can not quit smoking, you only can take a break" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 doktor um her zararını biliom. o beni bırakmadan ben onu bırakmayı düşünmüyorum . zamlanınca bizim sağlık personeli arkadaşlar falan bıraktı sigara içerken tek kalıyom cok can sıkıcı bir de ayrıca sigara içecek ki insanlar daha sık hastalansın . devlet hasta başına bana 40 kuruş veriyor . :p tabi bu işin şakası atlamayın ne biçim doktorsun diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar