Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 2 (3 Soru)


Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

Baktım burada oyunun kitabını yazmış arkadaşlar var bir kaç soru yöneltiyim dedim....
1)Addict olunca bundan nasıl kurtulnur?
2)Vic/Sulik/Marcus ölse bir şey olur mu yani oyunun kadersini etkiliyorlar mı...?(vic ölüp duruyor :) )
3)Silah'a sağ tıklayınca hani single/reload/burst falan yazıyor orada istediğin yere atış yapma şeysi de çıkıyordu o nasıl oluyordu sağ tıklayınca olmuyor.

Teşekkrüler.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-bildiğim bi jet in cure u vardı oyun içinde ama cidden işe yarıomu denemedim hiç drug addict olmadım :)
2-sürü halinde dolaşmak zorunda değilsin, o kişinin questleri bitince ben vault citydeki "yeniden topluma kazandırma" şeysine sattım mesela adamları, marcusuda öldürdüm kazara :)
ben sadece barmen elemanla bitirdim 2 kişi gayet rahat bitiyor.

3-fast shoot aldıysan alınca şunu gözünden şunu başparmağından vurayım şeklinde bir seçim hakkın kalmıo :)[hline][i]Wow - Swg - Begin -
-bab naber?
-nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :)
-hıı...!


[Bu mesaj Norak tarafından 24 August 2003 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Norak tarafından 24 August 2003 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 soruya 3 cevap gelmiş de pek tatmin olmadım.
1)=Şimdi addict olduktan sonra geçmeyecekmi yani hiç. O zaman jet pshyco falan ne hacet oyunda?? Sadece addict res. gibi bişey olanlar için mi?
2)=Marcus'ta mini gun var ama cüssesinden dolayı armor giyemiyor hemen öldü:) / Vic e shotgun iyi göründü gözüme.
3)=En iyisi mutation perk ini kullanıp fast shotu değiştiriyim...

Yeni SORU:9. seviyede alacağım perkte mutation seçip fast shotı değiştirmek istiyorum ne alıyım? (diğer perk "gifted")[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

druglar için mesela bi kapı açılmıyor içiyosun 1-2 tane, yükselen str ile açıosun, ama addict olursan load ediyosun oyunu, yada mal alcan arada bi :)

bide oyunda çoooook dolaşırsan npc öldürcem falan diye oyun bitio, 14 yıllık bi süre var tam başladıktan sora :)[hline][i]Wow - Swg - Begin -
-bab naber?
-nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :)
-hıı...!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1- kurtulamazsın
2-bişe olmaz, oyun sonunda belki onlar hakkında değişik birşey çıkabilir ama seni bağlamaz
3)bence de fast shot :)

mutate! ile small frame al kesinlikle[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-)kurtulursun. 1 ay boyunca rest yap.
2-)soruyu unuttum
3-)mutate e perk harcamayıp kendine bi magnum bul.. daha rahat ölüm saçarsın (gerçi aimlide güzseldi galiba..). ilerdede big guns (minigun) a dönersin.. yada bozar tarzı şeyler kullanırsın (yani aim yapamıycaın. aim yapamayınca biş ikaybetmeyeceğin)[hline]KoC
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1)neye adicct olduğuna bağlı,ben bikere nuka colaya addcit oolmuştum,2 gün nuka cola içmedim,1-2 saatliğine statlarım düştü,geçti,ama jet'e addcit olursan ilaç almak zorundasın geçmiyo çükü ayrıca coldturkey yapmak istersen(hiç almadan o maddeden bekleyip aalışkanlığın geçmesini beklemek)çoook beklersin 60-70 gün sürüyo ve statların 1'e 2'ye düşüyo

2)takımımda cassidy(yeeah,cassidy rocks!),vic(keltoş,bide vault city'de kızı var tamirci),dogmeat(fo2'de luck'ınınz yüksekse malteese falcon'ı bulup takımınıza alın,dogmeat gelmiş geçmiş en iyi npc!)ve marcus vardı(minifun verme energy gun ver,yoksa sen dahil savaş alanındaHERKESİ kevgire çeviriyo,a tabiki sulik de vardı ,ama npc'lerin pek yararı yok oyuna adam gibi zırh,silah vermessen,yok uraşıp hepsini donatırsan çok yardım ederler:)[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fast shot ve finease(ne uydurudum ha) derım baska bı sey demem fast shot cok zevklı bı perk bence.

Addıctedsan gecmez yanı gecerde gecmesın daha ıyı 8bu arada cok cesıtlı adc var hangısı olduguna baglı) ben bı keresınde adc ken oyunu bıtırmıstım ordan burda her sehırde bı sekılde ot bulabılıyosun nasılsa statlar duserken ordan oraya kosturup ot aramanın zevkıde bambaska. Insan oyunu gectıgı ortamı daha ıyı anlıyor.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mysterious stranger random encounter'larda bir ihtimal yabancı bir npc'nin gelip sana yardım etmesini sağlıyor luck değerine göre, geçiniz..

fast shot ile gifted bütün fo oyunlarında (tactics dahil) marksman için rakipsiz trait kombinasyonudur, ilk defa oynarken mutlaka bunlarla oynanmalı. oyunu bitiren zaten kendi işini görecek şeyleri deneyebilir sonra nasılsa, ilk defa oynarken kasılmanın alemi yok başka şeyleri seçip..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin +1 diyebileceğin birşeyi söylediğime ben de inanamıyorum arcane beyamca ama doğrucu davut olmanın zorluklarından biri bu da.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

energy weapons çok anlamsız fallout 2'de, fallout 1 ya da tactics olsa anlarım da işe yarar hiçbir silah yok maalesef. gatling laser komedi, metal armor mk1'e bile işlemiyor hiçbir laser silahı. plasma kullananların range'leri çok düşük, sadece pulse olanlar yeterince iyi ama gene range komik kalıyor gauss benzerleri yanında. big guns'ı beğenmemin nedeni deathclaw, floater, centaur, alien gibi şeyler yanıma yaklaşınca gebermeye benim değil onların yaklaşması. gauss rifle ya da pulse rifle ile kurtulunması mümkün olmayan yerlerden bozar kurtarıyor bu şekilde.. (military base kat 4 gibi)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 24 August 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
senden olsa olsa davut güloğlu olur
ben de katula katula gülerim sana
laser minigun diil gatling laser[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake


adamın gözünü nefret öyle bürümüş ki yanalış yazılan birşey görünce "aha bunu sam yazmıştır, kafadan dalayım!" moduna geçmiş anında.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...