managerx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yav arkadaşlar oynamıyorum ama sabah aksam giriyorum forumlara, hep aklıma geliyor bir görevden dönerken bikein uzerinde mopun silüetinin belirdiği, sonra evimi özledim tamam adam gibi döşememiştim ama benim evimdi işte, dost arkadaş guild özlemimi saymıyorum bile, sanki arkadamdan hep bir bh çıkacakmış gibi temkinle dansçıları izlemeyi özledim sonra sinir oluyorum biz yokken oralarda jedi ligin kralı kesilmis bir sürü kopuk türemistir kesin, code si amacı olmayan sov yapıyorlardı bir de kesin bak nasıl jediim diye hiyeyyeyt yıprandım ulen aceh [signature][hline]there is only one thing thats nothing [Bu mesaj managerx tarafından 04 Ocak 2006 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Eeee gel o zaman geri. Dedik o kadar bırakmayın diye. Lütfen yani.[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hem annemi hem babamı ben köyümü özledim, uçanda kuşlara malum olmuş ben pre-cu swgmi özledim :D[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse EQ2 - Reiken (LVL 46 Ranger)
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende. eski ortamı. geçende arkadaşın acconut ile girdim neler değişmiş diye. pek bir şey gçremedim. maziyi hatırlamak için 1.5 ayımı geçirdiğim kadara nın plajlarında da npc kesiyim dedim. hüzünlendim.. mop da bir tana adam bile yoktu. theed de 3-5 tane.. bu kadar az kişi vardı. . sırf arkadaş ortamı olsun diye başka oyunlara bakıyorum... . soe/la bak adamlar geri dönüyor demesin diye ve gerçekten saçma bir ui sistemi kaldığı için oynamıyorum.. fakat dersen accountum açtım. gir bir şeyler yaparız dersen . anında damlarım. en azından şu targer lock olayını yapsalar.. mailindeki gereksiz dosyaların sil. mail atamıyorum. evlerimiz hala duruyor. padawan almış başını gitmiş. :)[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 he unutmadan herifte 4 farklı robe var :D... işe bak. birini zor bulmuştuk..[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 siz char ınızı biz de sizi ozledk.. @ulu su anda robe dan baska loot yok ki herseyden robe dusuo nerdeyse :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende özledim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben özledim döndüm sora pişman oldum yapacak bişey yok 2. charımı kasıyorum :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Cagla Goldbreaker ---- Commando ---- Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc[/url] [Bu mesaj GwindonSurion tarafından 04 Ocak 2006 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yaa benim kartımn yok annem bermiyo kartı verse gelcem hemen acayip ozledim char bahane abi ben ordaki ortamı ozledim ya[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Pek ortam da kalmadı arkadaşlar , atmosfer derseniz tamam ... Dün Theed bile 0 kişiydi o dereceye geldi yani.[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Geri dönüp ockev i dancer yapıp mop cantina da afk bırakacam :D[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ockev i mop da dancer yapıp bırakacam valla.. :D[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan
managerx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hani nerde 100000 yeni subscribtion yapıldı, bırakan vetlerin %80 i geri döndü hepsi yalan değil mi hadi bizde kimse tınmaz da arkadaş kesin cezaswı falan vardır amerika da yalan dolan beyanlarla reklam yapmanın swg kim ne derse desin dünyanın bir numaralı community sine sahip oyundur bu adamları biraz da eleyerek dünyada devlet bile kurulur[signature][hline]there is only one thing thats nothing
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Aceh dönüyorum ben. hiç gitmediğim yerler gideceğim. dolanacam. ve umutla bekleyecem :! . . Star wars ı sevdiğimden dönücem.[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 seni asla affetmeyeceğiz .arkansis'le sana kin tutmaya başladık :) Bazen bende dönsem mi diye düşünüyorum ama adamlar gelmeye başladı demesinler diye sırf başlamıyorum.SW fanıyız ya başka oyun adam gibi sarmıyor bizi ne yapalım.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaşlar hepimizde bir hırs var derim. bende de de. neymiş.. oyunu biz yönlendirdik. ama şimdi onlar bizi yönlendiriyorlar. Gerçek anlamda RP yapmak amacımız olsa idi böyle düşünmezdik. SW evreni var. ama bizim istediğimiz gibi değil !.. sıkıntımız bu bence. derim ! iorfa olsaydı yahu ulubatli yine ünlem koydun. kime kızdınm bana yine ... gibi şeyler derdi.[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 zaten oyunun şu an olduğu biçim değil SW evreni olduğu için dönmek için istiyorum ve kendimi zor tutuyorum.Bir umit biraz daha düzelse kesin başlarım Decay gelse zaten o saniye başlarım gene adamlar anlar belki eski özellikleri yavaştan getirmeye başlarlar.Ama onlarda beyin yoktu doğru anlamazlar :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Gerçekten ortada bir potansiyel vardı. Ama harcandı. Theed'de kimsa olmadığı vakit artık bu işin bittiğini kabul etmek gerek. Haha büyük yenilik; decay kalktı, exciting enchartments vs.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
qwerty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aynı şeyi CU dan sora coro için demiştim.. coro bitti swg bitti.. ama bitmedi işte.. umarım bu nge için geçerli olmaz.. bi an önce kapatırlar oyunu
Sowhard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 unutmayalim bazılarının bittigi yerde digerleri baslar... onun icin boyle oluo...simdi robe giymek guzel tabi ama dune kadar cok zordu cok
gone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 simdi yazıldı allalla ben de özledm Gone'i yaw ne zamanmış bu süpriz falan dedikleri.. napcaklarsa yapsınlar veya SWG2ye başladık desinler hiç bi mmorpg swg olamaz ya... gün geçtikçe daha ii anlıorm. ah o eski günler...
camoka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yok dostlar ben ko ve guildwars denedim..askerden geldiğimde hiçbiri hoşuma gitmedi..diğerlerini denemdim bile büyü vs gibi şeyler hoşuma gitmio..gerçi swgde de var gibi..gerçekten alternatif yok gibi demi? hele benim gibi starwars manyağıysanız.. valla şu oyunda bi mando armour alsam ahh ahha..gerçek hayatta bile para ödemeye razıyım anasını satem :(
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Sadece swg deki eski anılarımdan dolayı eski günlerdeki eğlencemden dolayı geri dönüyorum bende beyler eclipse oynuyoz dimi herkes
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 KO diyip mmolara leke sürmeyin.Ezik oyunu o
Öne çıkan mesajlar