Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Travian (Web Based)

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

tr1 'de oynayan var mıydı? Oynayan varsa tanışıyor olabiliriz :) GT'deydim, hesabı silerken birlik olarak 1. sıradaydık, kişisel olarak 90-100 arası bir yerdeydim silindiğinde.

şuanda polonya speed serverında oynuyorum. orada oynayanlarla da iletişim kurmayı isterim, ayrıca yeni başlayacakları da beklerim. +|+'da kuruluyum. 30ocak'da açıldı server ama speed olduğundan 9 şehirli insancıklar var :) ama gözünüzü korkutmasın başlangıçtaki o fark. kendinize güveniyorsanız speed server olduğu için rahatlıkla gelişirsiniz, farkı kaparsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

adamları karalamak istemem ama server1'de yaşadığımız bazı kötü olaylardan sonra silmeyi uygun gördük. ilk başta bazı birliklerin bizden kişilerin forumda mod. olmasını göstererek oyunda yetkili olduğumuzu, kendi çıkarımıza göre işler yaptığımızı savundu, hiçbir şekilde oyunda yetkisi olan kimse yoktu. daha sonra aramızdaki yabancı arkadaşları admin, multihunter gibi kişilerin oyun hesabı olarak düşünüp hoş olmayan sözler söylemeye başladılar. ardından kendi binalarını yıkıp bizim yetki kullanarak sildiğimizi söylediler ve şikayette bulundular. ardından admin bizden bazı kişilerin nüfuslarını düşürdü ve söylediği "bunu nasılsa 3-4 günde toparlarsınız, başka türlü susmayacaklardı" oldu. biz bıraktıktan sonra başka bırakanlarda oldu ve btb birliğinden biri adminin kendisine 400 altın hediye ettiğini vs. msn logları ve oyundan ss'ler ile foruma koydu. belki o aralar forumu takip eden arkadaşlar varsa bilirler, 1-2 gün boyunca foruma yazdığımız ve tamamı kurallar dahilinde olup silinmemesi gereken başlıklar sırf adminlerin işine gelmediği için cevapsız bırakıldı veya yazılanlar silindi. bu durum karşısında birlik olarak bırakma kararı aldık, dost birliğimizden de bizimle ayrılanlar oldu. oyundan 100 kişi falan ayrılmamızdan sonra bizle alakası olmayan kişiler de oyunu bırakma kararı aldılar olan olaylar sonrası. sonuç olarak bu kadar bırakan olunca s3'ü açma kararı aldılar ama yetkili kitle ve oynayacaklar aynı olduğundan türk serverında bir daha oynamamayı düşünüyorum. şuanda polonya speed serverında oynuyoruz ve şimdilik gidişattan gayet memnunuz. tek sorun polonyalıların birleşip bize karşı olması ama o da eğlenceyi arttırıyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

polonyaca başta zor oluyordu ama bazı arkadaşlar greasemonkey ile çalışan ufak bir mod yapıp bir çok polonyaca kelimenin türkçe görünmesini sağladılar, o olmadan önce de türkçe versyonla gerektiğinde karşılaştırıp hallediyorduk işleri :) artık hiç zor olmuyor, sadece bazı kişilerle anlaşması sıkıntı oluyor onlarda da tercüman kullanıyoruz :=)
Sosyal ağlarda paylaş

ya o birlik işleri karisti.
bi birlige gectik topluca heaven1+ die sonra onlar adlarini değiştirdiler
bir kısmımızıda nufus buyuk die daha ustlere almıslardı bır dagılmaca oldu.
heaven2 deyım ben msl su anda.eski birliktekiler ki cogu arkadasimdi Reflex Action oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben var ya bu oyundan hiç bir şey anlamadım, su sebeple bıraktım zaten. Nasıl yapıyorlar o kadar askeri ya? Benim taş patlasa 30 tane oldu ilk yapabildiğimiz askerlerden ki onlar da hain komşumun bitip tükenmek bilmeyen akınları ve yağmaları sırasında çarçur olup gittiler. Aslında o askerleri de ben üretmemiştim. Adamın teki göndermiş bana, ben de mal gibi adamın askerlerine bakıyordum. Ne buğday kaldı ne bişe.

Bi de oynayan arkadaşlar fazla hırslı sanırım. Hele bir tanesi vardı ki imanımı gevretti. "Gel bir olalım, beğenmediysen ben haracımı yollim ilişme bana" dedim cevap gelmedi. Sonra adam Türk olmayabilir diye aklıma geldi İngilizce attım, gelen cevap: "Only one of us will survive" idi.

Dedim ki "oğlum huun üzerler seni buralarda" ve bıraktım oyunu; ama içimde kalan çok şey var.

Teklifim şu: Bu oyunda ileri baya baya ileri birisi beni yanına alsın. O adamın köyünü bir gece yarısı basıp tarlalarını ambarlarını ateşe vermek, ateşin aydınlattığı köy meydanında o adiyi yaş kavağa germek, ağzını tekmelemek, burnunu yumruklamak, kafamı suratının ortasına gömüp, "tı hahaha only one of us will survive" diye bağırmak bağırmak istiyorum. Off hatırladıkça gene delirdim. Boşverin ya uğraşmaya gelmez o adamla, zaten ben soğudum oyundan ama adamın adresini verebilirim isterseniz tr1'de idi. Epeydir girmedim oyuna silinmediyse hesap bakayim 2 dk.

[ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 15:58 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

acini paylasiyoruz huun.
ehhe gel sen tr2ye guney batiya(eksi eksiye) acc ac ben korurum seni.

http://www.travian.com.tr/?uc=tr2_30964
bide bu linkten 2 kişi trx,sanırım speed serveri oluyor.valla tessekkur ettim gozumuz altin gorucek oyunda.

hm simdi farkettim tr2 ve 1 e icin kayit kalmamiş zaten.

[ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 22:15 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya herşey iyi hoşta, madem herkes tr2de, ben ne arıyorum kardeşim tr3te?

hayır o değil hiçbirşey anlamadım ben bu oyundan, türkçe çevirinin abukluğu mudur, benim mi mallığım tuttu bilmem ama boş bakıyorum.

yok mu kaynak site falan? aradım kendi içinde de adam gibi guide yok. gugılliicam bir ara üşenmezsem ama varsa "bak bu site aslandır, candır" dediğiniz adres söyleyin aramayayım
Sosyal ağlarda paylaş

@huun: "Taş patlasa 30 tane oldu" demişsin de askerler için :), biraz uğraşınca oluyor dünyanın askeri :)

bkz:
[spo] [/spo]

edit: görüntü tr1'den bu arada

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 17:26 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...