Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: MyDyingBride, 05 Ocak 2006 01:37 tarihinde demiş ki: her 2side sadece dozajlarini ayarlicaksin.. Bumudur Budur[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 oyun oynayamıyorum içim rahat etmiyo. msn e giriyo konusuyoruz, yemek yicem gidiyorum diyo, sonra geliyo sen hala bilgisayar basında mısın diyo, niye beni bilgisayar basında bekliyosun diyor. daha neler var da şimdi anlatmaya gücüm yok.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lugal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ultimayi bıraktıktan beri etrafıma şöyle bir bakıyorum..Önceden ben sadece nefes alıyormuşum..Her ne olursa olsun "kız" derim..[signature][hline]Ultima Online ve Counter Strike Tartışma Platformu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bence kız. Örnek olarakda kız arkadaşımla sorunum olduğu dönemler, bu wowu bırakmama sebebiyet vermişti. Çünkü hiçbirşeyden zevk alamıyordum. Gerçi şimdide oynamıyorum.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kızın yeni sürümü çıkmıyo ama! İyi düşünün =)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aklıma bişi geldi. bi gün MoonZ la konuşuoduk barça maçı vardı tvde son dakikalara doğru barça gol atarak öne geçti. MoonZ bişi anlatırken ben gooooooool diye bağırdım. 3 gün trip attı.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 2 gün önce falan oldu bu olay.Quaxisdeyim altımda mare var actıondayım ve pk yım pe$imde mavi dolu. Kız Aradı açmıyacaktım ama açtım omzuma koydum telefonu konu$uyorum bir şey soruor 3-4 saniye sonra cwp veriyorum falan en son klavye seslerinide duydu msnde biriyle konu$uyosun galiba neyse ben sonra arıyım dedi kapattı suratıma :D[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Madcat, 05 Ocak 2006 13:54 tarihinde demiş ki: aklıma bişi geldi. bi gün MoonZ la konuşuoduk barça maçı vardı tvde son dakikalara doğru barça gol atarak öne geçti. MoonZ bişi anlatırken ben gooooooool diye bağırdım. 3 gün trip attı. Türkiye - İsviçre maçını izletmedi sen ne diyosun ya ? =) Halısaha maçına gittim diye 1 hafta küstü, barışana kadar çatladım =)=)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: AthleT, 05 Ocak 2006 13:58 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 05 Ocak 2006 13:54 tarihinde demiş ki: aklıma bişi geldi. bi gün MoonZ la konuşuoduk barça maçı vardı tvde son dakikalara doğru barça gol atarak öne geçti. MoonZ bişi anlatırken ben gooooooool diye bağırdım. 3 gün trip attı. Türkiye - İsviçre maçını izletmedi sen ne diyosun ya ? =) Halısaha maçına gittim diye 1 hafta küstü, barışana kadar çatladım =)=) işn gerçekten zor:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: vaniLLe, 05 Ocak 2006 01:23 tarihinde demiş ki: said: dory, 05 Ocak 2006 00:29 tarihinde demiş ki: kız o_O + o_O [Bu mesaj Drall tarafından 05 Ocak 2006 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Penthesilea, 04 Ocak 2006 21:13 tarihinde demiş ki: said: AthleT, 04 Ocak 2006 20:25 tarihinde demiş ki: İlerde USP girişine dayarsın artık. önce öyle bi giris icat edilmesi lazim bilgisayara niye dalga geçiyorsunki adamda belki bilgisayarında socom var ona dayıyo biras hayal gucu.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kendi arkadaslarimiz arasinda bir etkinlik yaptigimizda -ki onlara gore bu etkinlik olmuyor- hemen küserler accaip yaratiklar.ben sana diormuyum oraya buraya sununla neden gittin diye ? =))[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ee gündüz bilgisayar , gece de yatakta kız olsa olmaz mı ? yada tersi de olabilir.zevklere baglı .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Kraaz, 05 Ocak 2006 16:35 tarihinde demiş ki: ee gündüz bilgisayar , gece de yatakta kız olsa olmaz mı ? yada tersi de olabilir.zevklere baglı . walla benim olayim sadece cinsellik olmadigi icin senin icin oyle olabilir.. cinsellik hayatin herdoneminde elde edebilecegin bisi peki ya ask ?[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cinsellikten bahsetmiyorum orada,onu o şekilde yazmamın sebebi herşeyin kendi zamanının var oldugunu , basit olarak anlatmaya çalışmam dır. neyse , madem sex ten actın konuyu, sexi her dönemde elde edemezsin bir süre sonra maalesef kuş ucmamaya başliyor. ayrıca aşk denen şeye ben inanmiyorum cok kolay gecip gidiyor çünkü.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 05 Ocak 2006 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar