Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: MyDyingBride, 05 Ocak 2006 01:37 tarihinde demiş ki: her 2side sadece dozajlarini ayarlicaksin.. Bumudur Budur[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 oyun oynayamıyorum içim rahat etmiyo. msn e giriyo konusuyoruz, yemek yicem gidiyorum diyo, sonra geliyo sen hala bilgisayar basında mısın diyo, niye beni bilgisayar basında bekliyosun diyor. daha neler var da şimdi anlatmaya gücüm yok.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II
Lugal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ultimayi bıraktıktan beri etrafıma şöyle bir bakıyorum..Önceden ben sadece nefes alıyormuşum..Her ne olursa olsun "kız" derim..[signature][hline]Ultima Online ve Counter Strike Tartışma Platformu..
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bence kız. Örnek olarakda kız arkadaşımla sorunum olduğu dönemler, bu wowu bırakmama sebebiyet vermişti. Çünkü hiçbirşeyden zevk alamıyordum. Gerçi şimdide oynamıyorum.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate.
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kızın yeni sürümü çıkmıyo ama! İyi düşünün =)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aklıma bişi geldi. bi gün MoonZ la konuşuoduk barça maçı vardı tvde son dakikalara doğru barça gol atarak öne geçti. MoonZ bişi anlatırken ben gooooooool diye bağırdım. 3 gün trip attı.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming..
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 2 gün önce falan oldu bu olay.Quaxisdeyim altımda mare var actıondayım ve pk yım pe$imde mavi dolu. Kız Aradı açmıyacaktım ama açtım omzuma koydum telefonu konu$uyorum bir şey soruor 3-4 saniye sonra cwp veriyorum falan en son klavye seslerinide duydu msnde biriyle konu$uyosun galiba neyse ben sonra arıyım dedi kapattı suratıma :D[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Madcat, 05 Ocak 2006 13:54 tarihinde demiş ki: aklıma bişi geldi. bi gün MoonZ la konuşuoduk barça maçı vardı tvde son dakikalara doğru barça gol atarak öne geçti. MoonZ bişi anlatırken ben gooooooool diye bağırdım. 3 gün trip attı. Türkiye - İsviçre maçını izletmedi sen ne diyosun ya ? =) Halısaha maçına gittim diye 1 hafta küstü, barışana kadar çatladım =)=)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: AthleT, 05 Ocak 2006 13:58 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 05 Ocak 2006 13:54 tarihinde demiş ki: aklıma bişi geldi. bi gün MoonZ la konuşuoduk barça maçı vardı tvde son dakikalara doğru barça gol atarak öne geçti. MoonZ bişi anlatırken ben gooooooool diye bağırdım. 3 gün trip attı. Türkiye - İsviçre maçını izletmedi sen ne diyosun ya ? =) Halısaha maçına gittim diye 1 hafta küstü, barışana kadar çatladım =)=) işn gerçekten zor:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: vaniLLe, 05 Ocak 2006 01:23 tarihinde demiş ki: said: dory, 05 Ocak 2006 00:29 tarihinde demiş ki: kız o_O + o_O [Bu mesaj Drall tarafından 05 Ocak 2006 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Zephyros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Penthesilea, 04 Ocak 2006 21:13 tarihinde demiş ki: said: AthleT, 04 Ocak 2006 20:25 tarihinde demiş ki: İlerde USP girişine dayarsın artık. önce öyle bi giris icat edilmesi lazim bilgisayara niye dalga geçiyorsunki adamda belki bilgisayarında socom var ona dayıyo biras hayal gucu.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kendi arkadaslarimiz arasinda bir etkinlik yaptigimizda -ki onlara gore bu etkinlik olmuyor- hemen küserler accaip yaratiklar.ben sana diormuyum oraya buraya sununla neden gittin diye ? =))[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ee gündüz bilgisayar , gece de yatakta kız olsa olmaz mı ? yada tersi de olabilir.zevklere baglı .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Kraaz, 05 Ocak 2006 16:35 tarihinde demiş ki: ee gündüz bilgisayar , gece de yatakta kız olsa olmaz mı ? yada tersi de olabilir.zevklere baglı . walla benim olayim sadece cinsellik olmadigi icin senin icin oyle olabilir.. cinsellik hayatin herdoneminde elde edebilecegin bisi peki ya ask ?[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cinsellikten bahsetmiyorum orada,onu o şekilde yazmamın sebebi herşeyin kendi zamanının var oldugunu , basit olarak anlatmaya çalışmam dır. neyse , madem sex ten actın konuyu, sexi her dönemde elde edemezsin bir süre sonra maalesef kuş ucmamaya başliyor. ayrıca aşk denen şeye ben inanmiyorum cok kolay gecip gidiyor çünkü.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 05 Ocak 2006 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar