Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar ve kızlar...tabiki bilgisayar :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
MyDyingBride, 05 Ocak 2006 01:37 tarihinde demiş ki:
her 2side sadece dozajlarini ayarlicaksin..

Bumudur
Budur[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Mesaj tarihi:
Bence kız. Örnek olarakda kız arkadaşımla sorunum olduğu dönemler, bu wowu bırakmama sebebiyet vermişti. Çünkü hiçbirşeyden zevk alamıyordum. Gerçi şimdide oynamıyorum.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Mesaj tarihi:
aklıma bişi geldi.
bi gün MoonZ la konuşuoduk barça maçı vardı tvde son dakikalara doğru barça gol atarak öne geçti.
MoonZ bişi anlatırken ben gooooooool diye bağırdım.
3 gün trip attı.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Mesaj tarihi:
2 gün önce falan oldu bu olay.Quaxisdeyim altımda mare var actıondayım ve pk yım pe$imde mavi dolu.
Kız Aradı açmıyacaktım ama açtım omzuma koydum telefonu konu$uyorum bir şey soruor 3-4 saniye sonra cwp veriyorum falan en son klavye seslerinide duydu msnde biriyle konu$uyosun galiba neyse ben sonra arıyım dedi kapattı suratıma :D[signature][hline] www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 05 Ocak 2006 13:54 tarihinde demiş ki:
aklıma bişi geldi.
bi gün MoonZ la konuşuoduk barça maçı vardı tvde son dakikalara doğru barça gol atarak öne geçti.
3 gün trip attı.

Türkiye - İsviçre maçını izletmedi sen ne diyosun ya ? =)
Halısaha maçına gittim diye 1 hafta küstü, barışana kadar çatladım =)=)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Mesaj tarihi:
said:
AthleT, 05 Ocak 2006 13:58 tarihinde demiş ki:
said:
Madcat, 05 Ocak 2006 13:54 tarihinde demiş ki:
aklıma bişi geldi.
3 gün trip attı.

Türkiye - İsviçre maçını izletmedi sen ne diyosun ya ? =)
Halısaha maçına gittim diye 1 hafta küstü, barışana kadar çatladım =)=)

işn gerçekten zor:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 05 Ocak 2006 01:23 tarihinde demiş ki:
said:
dory, 05 Ocak 2006 00:29 tarihinde demiş ki:
kız

o_O

+ o_O

[Bu mesaj Drall tarafından 05 Ocak 2006 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 04 Ocak 2006 21:13 tarihinde demiş ki:
said:
AthleT, 04 Ocak 2006 20:25 tarihinde demiş ki:
İlerde USP girişine dayarsın artık.
önce öyle bi giris icat edilmesi lazim bilgisayara

niye dalga geçiyorsunki adamda belki bilgisayarında socom var ona dayıyo biras hayal gucu.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Zephyros
Mesaj tarihi:
Kendi arkadaslarimiz arasinda bir etkinlik yaptigimizda -ki onlara gore bu etkinlik olmuyor- hemen küserler accaip yaratiklar.ben sana diormuyum oraya buraya sununla neden gittin diye ? =))[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Mesaj tarihi:
ee gündüz bilgisayar , gece de yatakta kız olsa olmaz mı ?
yada tersi de olabilir.zevklere baglı .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
said:
Kraaz, 05 Ocak 2006 16:35 tarihinde demiş ki:
ee gündüz bilgisayar , gece de yatakta kız olsa olmaz mı ?
yada tersi de olabilir.zevklere baglı .

walla benim olayim sadece cinsellik olmadigi icin senin icin oyle olabilir.. cinsellik hayatin herdoneminde elde edebilecegin bisi peki ya ask ?[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Mesaj tarihi:
cinsellikten bahsetmiyorum orada,onu o şekilde yazmamın sebebi herşeyin kendi zamanının var oldugunu , basit olarak anlatmaya çalışmam dır.
neyse , madem sex ten actın konuyu, sexi her dönemde elde edemezsin bir süre sonra maalesef kuş ucmamaya başliyor.
ayrıca aşk denen şeye ben inanmiyorum cok kolay gecip gidiyor çünkü.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 05 Ocak 2006 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...