Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 huehueuh temiz dövmek böle bişey ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 abi şaka maka bu anime bölümü mangada 463. chapterdı ve en son 482. chapter yayınlandı, 19 bölüm var mangaya yetişmesine 1 ayda harbiden şu fullbring arcını kapatıp bitirecekler şaka maka sonra filler miller girmicek herhalde tite kubo son arcı çizecek, son arc çizince belki tekrardan animesini yapıp bleach'e son verirler, buraya kadar gelmişken son arcı çizmemek olmaz herhalde ya? bi de bu final arc dediiniz gibi böle taa tüm aizen arcı gibi 6-7 senelik olmasın? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Kubo nun final arc ta bombayi patlatmasi lazim, cunku havada kalan cok konu ve bankai var. Neredeyse kaptanlarin yarisinin bankaisini gormedik. Zaraki den shinkai vari bisi cikarabilir(omfg durumlari). Vizard bankaileri var. Ichigo nun kizkardesinin yeni uyanmaya baslayan gucleri var, ichigo nun babasi, ishida nin babasi hikayeleri var, urahara, yoruichi, tessai nin bankaileri var. Su soul society krali muhabbeti var, onun yanina terfi olan kaptanlar var. Geride kalan arrancarlar var. Urahara nin dukkanindaki kizla oglan var. Var oglu var. Bu malzemeye bakinca final arc in en az aizen arc kadar uzun olacagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bence onları hiç açıklamıcak bile eheh adam unutmuştur onları yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Manga ne durumda şu anda? Fullbring arcının bitmesine animede yaklaşık kaç bölüm kaldı, fullbringden sonraki arc ne durumda? Bu arc bittikten sonra tamamen bitecek mi?(veya manga arayı açana kadar yayına ara mı verecek?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 463. chapter yayınlandı animede 483. chapterda manga ve 479. chapterda bitio fullbring arcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Vay anasını ya. 366. bölüm ve Bleach 1 biter. Boşluk olacak şimdi... Meh. Ama sevdim bitişi. Güzeldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 zaten mangada son arc başladı seneye de başlarlar animesine son arcın sonra kurtuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Çok boş bitti ya =/ o kadar savaştan sonra usul usul gitmek de nedir arkadaş =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 oha bitti mi hakkaten. ne biçim bitiş la bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 manga da böle bitti ya tite kubo fark etti irenç bi arca girdim hemen bitirem dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bleachi izlemem ama şu çalan parça harbi iyiymiş http://www.youtube.com/watch?v=vvOORKUmrJE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 fillerları atlayarak arrancar saga bitirdim.(310) Totalde 366 bölüm var. Devam etmeye değer mi? Bide yarıda kesiliyor diye söylentiler vardı. Ne kadar doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yok bir filler, bir de canon arc var ve bitiyor anime öyle ama manga devam ediyor. manga çok epic yeni bir arc'a girdi, onu da çekecekler diye umuyorum. iki haftadır en iyi bölümler geliyor üstüste. anime'deki son filler arc'ı bilmiyorum da (belki seyrederim bir ara) son canon pek iyi değil, hatta bence en zayıfı oldu final dövüşleri hariç. merak ediyorsan seyredebilirsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 en son 300'lü bölümlerde kalmıştım. arrancar arc'ında bitişinde. aizen'i hapse attıydılar. hatta artizlik yaptığı için 20bin yıl vermişlerdi. ondan sonra 60-70 bölüm daha çıkmış sanırım. izlemeye değer arc var mı yoksa alayı filler mi bu bölümlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 işte son kısımlarda canon bir arc ile bitiyor anime, o arc son kısmı harici bayağı meh ama son kısmında iyi dövüşler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Sam said: işte son kısımlarda canon bir arc ile bitiyor anime, o arc son kısmı harici bayağı meh ama son kısmında iyi dövüşler var. nasıl bitiyor yahu?!?!! mangası da bitmiyor değil mi? edit: bitmiyormuş. ama baya üzüldüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 o son canon arc filler arclardan bile kötüydü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 orihime ve sado'ya baglasaydi hikayeyi biraz daha, iyi olacakti. bi' de yarida keser gibi en kotu mutlu sonla bitti. izledigim 300 bolume acidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mortis said: bence onları hiç açıklamıcak bile eheh adam unutmuştur onları yaptığını abi hesapta ölenler işte soru sosaiti ye gidip sakin sakin yasıyodu falan. yok işte kılıclar güce böre büyük kücük oluyodu vs vs biriçü saksu des dememiş bosuna atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ayzen savaşının sonucunda dropladım ben bleachi, 355 bölüm sonuçlanmayan absürtlükler baydı. zannediyorum LAN NASIL BIRAKIRSIN ÇABUK İZLE gibi bir durum yok. seri hala meh. yine de bir mesaj atayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 seri bitti zaten, manga devam ediyor. ama mangada şu anda EN İYİ bölümler yaşanıyor, eğer yeni arc çekilirse o zaman kesin seyretmeniz lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 üstteki mesajlara baktım zaten biraz nasıl yerde bitti olmaz öyle şey gibi bir durum mevcut galiba, yeni seri geldiğinde yoruichi aşkına döneriz o zaman. ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yok bitirebilecekleri tek makul yerde bitirdiler, canon arc bitti ve öyle kapandı. yarım birşey kalmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 zaraki bankaisine ulaşamadan bitirdiler mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar