Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

abi şaka maka bu anime bölümü mangada 463. chapterdı

ve en son 482. chapter yayınlandı, 19 bölüm var mangaya yetişmesine

1 ayda harbiden şu fullbring arcını kapatıp bitirecekler şaka maka

sonra filler miller girmicek herhalde

tite kubo son arcı çizecek, son arc çizince belki tekrardan animesini yapıp bleach'e son verirler, buraya kadar gelmişken son arcı çizmemek olmaz herhalde ya?

bi de bu final arc dediiniz gibi böle taa tüm aizen arcı gibi 6-7 senelik olmasın? haha
Sosyal ağlarda paylaş

Kubo nun final arc ta bombayi patlatmasi lazim, cunku havada kalan cok konu ve bankai var.

Neredeyse kaptanlarin yarisinin bankaisini gormedik. Zaraki den shinkai vari bisi cikarabilir(omfg durumlari). Vizard bankaileri var. Ichigo nun kizkardesinin yeni uyanmaya baslayan gucleri var, ichigo nun babasi, ishida nin babasi hikayeleri var, urahara, yoruichi, tessai nin bankaileri var. Su soul society krali muhabbeti var, onun yanina terfi olan kaptanlar var. Geride kalan arrancarlar var. Urahara nin dukkanindaki kizla oglan var. Var oglu var.

Bu malzemeye bakinca final arc in en az aizen arc kadar uzun olacagini dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
yok bir filler, bir de canon arc var ve bitiyor anime öyle ama manga devam ediyor. manga çok epic yeni bir arc'a girdi, onu da çekecekler diye umuyorum. iki haftadır en iyi bölümler geliyor üstüste.

anime'deki son filler arc'ı bilmiyorum da (belki seyrederim bir ara) son canon pek iyi değil, hatta bence en zayıfı oldu final dövüşleri hariç. merak ediyorsan seyredebilirsin tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
en son 300'lü bölümlerde kalmıştım. arrancar arc'ında bitişinde.

aizen'i hapse attıydılar. hatta artizlik yaptığı için 20bin yıl vermişlerdi.

ondan sonra 60-70 bölüm daha çıkmış sanırım. izlemeye değer arc var mı yoksa alayı filler mi bu bölümlerin?
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

bence onları hiç açıklamıcak bile
eheh adam unutmuştur onları yaptığını

abi hesapta ölenler işte soru sosaiti ye gidip sakin sakin yasıyodu falan.
yok işte kılıclar güce böre büyük kücük oluyodu vs vs

biriçü saksu des dememiş bosuna atalarımız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...