draedan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 spoiler vermeden, nasil bitti yani ? son 10 bolumdur seyretmiyorum sanirim, unutmustum bleach i :D Dizi mi bitti yoksa arc mi bitti , NO SPOILER lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 arc bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sırf filler olarak mı devam edicek, yoksa manga devam ediyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ShadowFury said: sırf filler olarak mı devam edicek, yoksa manga devam ediyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 manga devam ediyor da 1 ay falan oldu yeni arc başlayalı.fiiler koyarlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 309. bölümden sonra 400. bölümü arayan bir tek değilim demi lan hadi beni yalnız bırakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 fill nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Eğer filler'ın anlamını soruyorsan, mangadaki gerçek konuyla alakası olmayan geçiştirme bölümleri. Şimdiki filler'ı soruyorsan, Karakura riser var. Kon ichigonun bedeninde hollow tokatlıyor... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Filler da filler gidiyor... Artık sağlam konulu bir filler girmedikleri takdirde ilgilenmeyeceğim yeni konuya döneseye kadar. Ama 314'ün resimli shinigami rehberi çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bi arkadaşım bitti bleach dedi. noldu bitti mi cidden devam ediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 aizen seallendi işte bu kadar filler rezaletinden sonra izlemeye gerek var mı bence bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Adam bitti mi diye soruyor demekki izlememiş. Bodos spoileri yapıştırmasaydın suratına keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 önemli değil ya belli zaten sonunda onu yakalayacakları ben 170 lerde falanım da bişi sorucam.belki hatırlayan vardır. orihimeyi kaçırıyolar ya arancarlar işte neyse bizim oğlan dövüyor falan milleti, kurtarcam diye bunu. en son grimmjow var bi tane panter tipli arancar. onu dövüyo ichigo .orihimenin elini tutuo bitiyo bölüm. sonraki bölümde çok salak farklı bi şkilde devam ediyo. noluyor orda kurtarıo kızı dünyaya mı dönüolar ? niye göstermemişler ki o kısmı. bi de madem kız bu kadar önemli aizen niye karışmıyor olaya falan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Fillere gelmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 eheh harbi öyle olmuş :P anime kültürüm bi bu bi de naruto ile sınırlı olduğu için anlayamıyorum bazen :P suratlar altalta gelmiş çok ciks olmuş B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Final fight manga da daha iyiydi sanki, 308 de ichigo geldiğinden çalan müzik harici gerisi yavan olmuş. Şimdi bizi en az 1 sene filler bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Story arc haftaya başlıycakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Sonunda arkadaş. Allam işallah ilginç bişey olur. Tek isteğim pendulum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 kaçıncı bölümle beraber çıkmış bulunuyoruz fillerdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 317 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://s4.ninja.game321.com/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 İyi başladı bu bölüm. Güzel de bitti. Bakalım ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 şöyle bi 50 bölüm birikene kadar izlemeyi düşünmüyorum, tekrardan 250 bölüm filler koyarlarsa tamamen bırakır bleach hater faln olurum sanırım. gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Yapacak birşey yok. Adamlar mangadan önce asla anime çıkartmazlar. Manga alan kimse olmaz... Bu bölüm iki üç şey açıklığa kavuştu. Yine bir traitor temalı filler. Kötü karakterin silahı da fena değil hani. Kurotsuchi iyi ayar verdi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Fena değil gibi ama bu seferki filler sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar